Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που ξέρει πολύ πολύ πολύ καλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα διότι έχω ένα θέμα με ένα αρχείο και δεν μπορώ να βρω λύση στο πρόβλημα μου

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι έχω ένα αρχείο (είναι γραμμικό) μέσα σε μία γεωβάση το οποίο θέλω να το κάνω shapefile ώστε να το ανοίξω σε ένα άλλο πρόγραμμα, λοιπόν όταν κάνω export για να το σώσω ως shapefile η γραμμή έχει μετακινηθεί από την θέση της (οχι σε όλα τα σημεία κυρίως εκεί που έχει καμπύλη) περίπου 10-30 ποντους (μιλάμε για πραγματική απόσταση κλίμακα 1:1).

Δημοσ.

Το αρχείο είναι μία γραμμή η οποία σε κάποια σημεία έχει παραμορφωθεί ή περιλαμβάνει πολλές γραμμικές οντότητες και μόνο κάποιες από αυτές έχουν παραμορφωθεί;

Δημοσ.

υπάρχουν πολλές εγγραφές στο attribute table και παρόλο κάποιες είναι συνεχόμενες όταν γίνεται η μετατροπή μετατοπίζεται η γραμμή εκατοστά όπως είπα άλλες φορές κάτω άλλες φορές πάνω από την ήδη υπάρχουσα γραμμή και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει οταν πάω να το κάνω shapefile 

Προσθέτω και μία εικόνα να δείτε 

post-84381-0-54760200-1474051026_thumb.png

Δημοσ.

Μια απλή λύση που μπορείς να δοκιμάσεις για αρχή είναι να κάνεις το import με άλλο τρόπο. Μπορείς να το κάνεις είτε μέσω του ArcCatalog, να μπεις στο geodatabase που θες, να βρεις το layer που σε ενδιαφέρει και να κάνεις δεξί κλικ πάνω του και να ακολουθήσεις τη διαδικασία ή και μέσω του ArcGis και των conversion tools του ArcToolbox. Ίσως μια διαφορετική προσέγγιση στην μετατροπή λύσει το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Παίζει να είναι θέμα ακρίβειας; Το shapefile έχει περιορισμένο αριθμό δεκαδικών που μπορεί να αποθηκεύσει σε κάθε σημείο.

Δημοσ.

τι να πω έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους λύση δεν βρίσκω, το θέμα είναι η γραμμή μετατοπίζεται κυρίως όταν ξεκινάει καμπύλη στην ευθεία δεν έχει θέμα... όποιος θέλει μπορω να του το στείλω σε κάποιο μαιλ αμα θέλει να δοκιμάσει μπας και βγάλετε εσείς άκρη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...