Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβαζα για το πρώτο Bootcamp για προγραμματισμό που διαρκεί 14 εβδομάδες με καθημερινά μαθήματα (εκτός Σ/Κ) από τις 9:30 μέχρι και τις 17:00 στο κέντρο της Αθήνας με 1000€ το κόστος.

Πως σας ακούγεται σαν ιδέα. Τόσο εντατικά μαθήματα δεν μπορούν όντως να βοηθήσουν έναν υποψήφιο από το να ξεκινήσει και να μάθει και πάρα πολύ καλά προγραμματισμό (αν το πάρει και σοβαρά φυσικά);

Ή σας φαίνεται σαν χάσιμο χρόνου/χρήματος; 

Τις απόψεις σας παρακαλώ. Ορίστε και το Site http://www.afdemp.org/bootcamp/

(φυσικά την σίγουρη απασχόληση που λέει δεν την παίρνω στα σοβαρά. Τις γνώσεις που μπορείς να αποκτήσεις θα με ενδιέφερε να ακούσω).

Δημοσ.

Διάβαζα για το πρώτο Bootcamp για προγραμματισμό που διαρκεί 14 εβδομάδες με καθημερινά μαθήματα (εκτός Σ/Κ) από τις 9:30 μέχρι και τις 17:00 στο κέντρο της Αθήνας με 1000€ το κόστος.

Πως σας ακούγεται σαν ιδέα. Τόσο εντατικά μαθήματα δεν μπορούν όντως να βοηθήσουν έναν υποψήφιο από το να ξεκινήσει και να μάθει και πάρα πολύ καλά προγραμματισμό (αν το πάρει και σοβαρά φυσικά);

Ή σας φαίνεται σαν χάσιμο χρόνου/χρήματος; 

Τις απόψεις σας παρακαλώ. Ορίστε και το Site http://www.afdemp.org/bootcamp/

(φυσικά την σίγουρη απασχόληση που λέει δεν την παίρνω στα σοβαρά. Τις γνώσεις που μπορείς να αποκτήσεις θα με ενδιέφερε να ακούσω).

Αρκετά χρήσιμο και καλή σαν ιδέα ΑΛΛΑ πολλά τα χρήματα. Αν μου περίσσευαν πάντως θα τα έδινα.

Δημοσ.

Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά γιατί δυσκολεύομαι να διαβάζω μόνος αλλά και εγώ κολλάω στα λεφτά.

1000€ είναι πάρα πολλά.

Επίσης να ρωτήσω κάτι, τι ακριβώς σημαίνει εκεί που λέει 

"1000€ ανά υποψήφιο από την εταιρία; "

Και επίσης βλέπω ότι υπάρχει όντως άμεση πρόσληψη αν και το σημαντικότερο είναι οι γνώσεις που θα αποκομήσει ο υποψήφιος, είναι καλό να ξέρεις ότι μετά ξεκινάς να μαζεύεις και πραγματική εμπειρία.

"Η σύμβαση εργασίας υπογράφεται πριν την εκκίνηση του Προγράμματος."

Δημοσ.

Επίσης να ρωτήσω κάτι, τι ακριβώς σημαίνει εκεί που λέει

"1000€ ανά υποψήφιο από την εταιρία; "

σημαίνει ότι για την εκπαίδευση σου θα τα βαλετε μισά μισά με την εταιρεία που θα σε προσλάβει.

"Η σύμβαση εργασίας υπογράφεται πριν την εκκίνηση του Προγράμματος."

Δημοσ.

Αν είναι να πληρωσω για να κάνω το ξεκίνημα, έστω κι έτσι, θα πληρωσω αν έχω.Θ α τα πάρω πίσω και με το παραπάνω, αν κάτσει. Σε αυτή τη δουλειά, αν κανεις την αρχή, μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους. Κατά την ταπεινή μου άποψη όμως, αν έχεις κ ένα σχετικό πτυχίο, τρεις φορές καλυτερα.

Δημοσ.

Νομίζω είναι καλή επένδυση για να πειθαρχήσει κάποιος στο διάβασμά του και για τις γνωριμίες που θα κάνει. Κατά τα άλλα υπάρχουν εννοείται άπειρα online μαθήματα δωρεάν ή απλά σε καλύτερες τιμές καθώς και άπειρο υλικό για μελέτη στο internet. Μόνο και μόνο πάντως η επαφή με άλλους ανθρώπους που προγραμματίζουν είναι κάτι θετικό που μπορεί να σε βελτιώσει. Το κατάλαβα όταν άρχισα να δουλεύω έχοντας μάθει τα περισσότερα μόνος μου.

Δημοσ.

Πάντως ποιός θα το φαντάζονταν οτι στη σημερινή εποχή θα πλήρωνες για να βρείς δουλειά...

Πάντα πληρώνεις για να βρεις δουλειά, εκτός αν ο χρόνος σου δεν αξίζει φράγκο.

• Like 1
Δημοσ.

Από άποψη κόστους δεν νομίζω ότι είναι πολλά λεφτά αναλογικά με τι παίρνεις. Είναι 40 ώρες τη βδομάδα διδασκαλία για 14 βδομάδες. Βγαίνει λιγότερο από 2 ευρώ την ώρα. Συγκριτικά κάποια digital marketing σεμινάρια που γίνονται για αντίστοιχο κόστος έχουν το 1/3 των ωρών.

Δημοσ.

Παιδιά όταν λέει 

Δευτέρα - Παρασκευή τι εννοεί; 

Τα μαθήματα θα γίνονται Δευτέρα και παρασκευή ή Δευτέρα έως παρασκευή;

Επίσης απευθύνεται μόνο σε απόφοιτους συγκεκριμένης σχολής;

Γιατί γράφει ότι πρόκειται για επανειδίκευση;

Δηλαδή φαντάζομαι δεν κάνει για εμένα που δεν έχω καμία γνώση στον προγραμματισμό;

Επίσης η συγκεκριμένη πιστοποίηση λέει κάτι;

Ακυρο, οι αιτήσεις κλείσανε οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Πάντως βλακεία να ξεκινάνε τόσο νωρίς. Γούσταρα σαν ιδέα αλλά το έμαθα πάρα πολύ αργα...

Δημοσ.

Πάντως ποιός θα το φαντάζονταν οτι στη σημερινή εποχή θα πλήρωνες για να βρείς δουλειά...

Αδερφέ, για να βρούμε δουλειά πληρώνουμε απο μικροί, φροντιστήρια, μετά ενοίκια σε άλλη πόλη, μεταπτυχιακά...το 1/3 της ζωής μας πληρώνουμε για να βρούμε δουλειά :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...