Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

επειδή όλα καλά τα λέμε και κράζουμε την Ελλάδα, αλλά τέτοια προβλήματα που έχει Ελλάδα εξαιτίας βουνών και νησιών τα λέει κανείς; το ίδιο να αναπτύξεις δίκτυο σε πεδιάδες και σημεία που δεν έχουν υψομετρικές διαφορές πάνω από 500 μέτρα (Βρετανία, Εστονία) με την Ελλάδα; πως θα φτιάξεις δίκτυο όταν όλη η κεντρική χώρα είναι καλυμένη με βουνά; το κακό μας είναι πως στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν έχουνε σωστά δίκτυα, εκεί που οι εταιρείες μπορούν. μιλάει ένας φίλος για Χαλάνδρι ότι είναι οκ. πόσες εταιρείες έχουν 4g στα περίχωρα των Αθηνών; μένω στο ευρύτερο Λεκανοπέδιο και στο σπίτι δεν έχω σήμα στο κινητό. και υπάρχουν άτομα από Αιγάλεω, Περιστέρι κτλ που έχουν τέτοια προβλήματα.

καλα η Εσθονια ειναι και ψιλο εξαίρεση γιατι ειναι μικρη χωρα και γενια μπορουν να κανουν πολλα ευκολα αλλα ξαναλεω ειμαι σπιτι μου Κερκυρα και πιανω το σημα της Αλβανιας. Δηλαδη το σημα της Αλβανιας που ειναι απεναντι ειναι πιο δυνατο απο την κεραία που θεωρητικα ειναι διπλα μου!?

Δημοσ.

καλα η Εσθονια ειναι και ψιλο εξαίρεση γιατι ειναι μικρη χωρα και γενια μπορουν να κανουν πολλα ευκολα αλλα ξαναλεω ειμαι σπιτι μου Κερκυρα και πιανω το σημα της Αλβανιας. Δηλαδη το σημα της Αλβανιας που ειναι απεναντι ειναι πιο δυνατο απο την κεραία που θεωρητικα ειναι διπλα μου!?

μα μιλάς για περιοχή πεδινή. σε ευρωπαϊκές χώρες να πας, στα σύνορα πιάνεις άλλης χώρας δίκτυο. τα δίκτυα υπεκαλύπτονται. και παίζει ρόλο και ποια είναι η δύναμη της κάθε κεραίας, στα πόσα επιτρέπεται να εκπέμπει σε κάθε χώρα. η Αλβανία δεν ανήκει στην ΕΕ, τι στάνταρ έχει δεν ξέρω. το ίδιο ισχύει και για την Τουρκία

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε στην ελλάδα και ξέρω σε πολλούς δήμους όπως στην περιοχή μου, ότι έγιναν ασύρματα δίκτυα που ΔΕΝ έχουν εδώ και 3 χρόνια ίντερνετ παρά μόνο λίγο καιρό στην αρχή....δηλαδή αρπαχτές και μετά ξεβράκωμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...