Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Οι οποιες περιοχες ειναι; Γιατι εγω οσους ξερω που ζητησαν VDSL ουτε 1 στους 3 δεν πηρε. Πολλές κι όχι μόνο Αττική, θυμάμαι αρκετές αλλά όχι όλες και δυστυχώς δεν υπάρχει λίστα διαθέσιμη... Εχω φιλο που δεν ειχε internet για 1 χρονο + (γενικα Internet, οχι μονο vdsl) επειδη ολες οι εταιρειες του ελεγαν οτι εχουν "πιαστει" ολες οι διαθεσιμες γραμμες στην περιοχη του και μενει στο κεντρο μεγαλης πολης 50.000 κατοικων, οχι σε κανενα χωριο(τωρα με την "24αρα" συνδεση που εβαλε κατεβαζει με 400kb/s, παρολα αυτα πληρωνει κανονικα για 24αρα συνδεση). Ακόμα και στον ΟΤΕ δεν έβρισκε ή μόνο εναλλακτικούς? Αφού κατεβάζει με 400KB/sec γιατί δεν πάει σε 4αρι πρόγραμμα? Δεν πληρώνει για 24αρα, πληρώνει για έως 24... Πιο μικρή από το Χαλάνδρι για παράδειγμα... .τι να λεμε τωρα...που να περασουνε οπτικη ινα στα κωλοχωρια σου λεει...αφου ανοιγει το google πολυ τους ειναι. Για αυτά υπάρχει http://www.adslgr.com/forum/threads/855113-Υπεγράφησαν-οι-συμβάσεις-για-την-ανάπτυξη-του-Rural-Broadband-σε-Αγροτικές-Λευκές-Περιοχές-της-Ελληνικής-Επικράτειας
lefi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ίσως πιο σημαντική είναι η εξαγγελία για ελάχιστη ταχύτητα download 100 Mbps για όλα τα ευρωπαϊκά νοικοκυριά, και 1GBps για νοσοκομεία και δημόσιες υπηρεσίες, έως το 2025 1) Πραγματικά θέλω να μάθω ποιος χρειάζεται ατομικά τέτοιες ταχύτητες, εκτός εάν βγουν τίποτα καινούργιες μόδες όπως το κατέβασμα ταινιών HD που έκανε χρήσιμο το VDSL 2) Το θέμα (τουλάχιστον στην Ελλάδα) δεν είναι να έχουμε 5G ταχύτητες στην τερματική συσκευή που χρησιμοποιούμε αλλά μία εγγυημένη ελάχιστη ταχύτητα ή εξαγγελίες που να αναφέρονται στην πραγματική ταχύτητα, για να μπορούμε να δουλέψουμε την σύνδεση. Το ADSL 24 mbps για παράδειγμα έγινε 8-10 (ανάλογα την περιοχή),με πραγματική ταχύτητα τα 20 mbps να ακούγονται ανέκδοτο.
KNSM Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως θυμαμαι βουλευτη το 2008 να λεει σε παραθυρο οτι σε ενα χρονο θα εχουμε ταχυτητες 100mbps στην Ελλαδα. Πιναμε καφε με ενα φιλο και μας βγηκε απο τη μυτη. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 1) Πραγματικά θέλω να μάθω ποιος χρειάζεται ατομικά τέτοιες ταχύτητες, εκτός εάν βγουν τίποτα καινούργιες μόδες όπως το κατέβασμα ταινιών HD που έκανε χρήσιμο το VDSL 2) Το θέμα (τουλάχιστον στην Ελλάδα) δεν είναι να έχουμε 5G ταχύτητες στην τερματική συσκευή που χρησιμοποιούμε αλλά μία εγγυημένη ελάχιστη ταχύτητα ή εξαγγελίες που να αναφέρονται στην πραγματική ταχύτητα, για να μπορούμε να δουλέψουμε την σύνδεση. Το ADSL 24 mbps για παράδειγμα έγινε 8-10 (ανάλογα την περιοχή),με πραγματική ταχύτητα τα 20 mbps να ακούγονται ανέκδοτο. 1)Προσωπικά δεν καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησης. Ακόμα και λίγοι να τις χρειάζονται ας είναι διαθέσιμες, δεν τις πληρώνουν από την τσέπη σου. Το vdsl δεν έγινε χρήσιμο από τέτοιες "μοδες"... 2) Η εγγυημένη ταχύτητα κοστίζει... 1
miltoskat Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 1) Πραγματικά θέλω να μάθω ποιος χρειάζεται ατομικά τέτοιες ταχύτητες, εκτός εάν βγουν τίποτα καινούργιες μόδες όπως το κατέβασμα ταινιών HD που έκανε χρήσιμο το VDSL Τι εννοείς ποιός χρειάζεται τέτοιες ταχύτητες? Γιατί την έχω ξανα ακούσει αυτή την μπούρδα και 10 mb αρχείο να κατεβάζω αν γουστάρω να κατεβαίνει σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο τι σημασία έχει? Το γεγονός ότι ο μέσος χρήστης μπορεί να μην κατεβάζει τεράστια αρχεία δεν σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε μεγάλες ταχύτητες(μπορεί εσύ να είσαι οκ με τα 10-15 λεπτά για μία ταινία κάποιος άλλος όμως να την θέλει στα 2 λεπτά)! Όταν στην υπόλοιπη ευρώπη τα 100mbps είναι η base level σύνδεση δεν έχει νόημα να διερωτόμαστε ποιός χρειάζεται αυτές τις ταχύτητες εφόσον ο οποιοσδήποτε έχει να πληρώσει την σύνδεση το ερωτημα δεν είναι τι την χρειάζεται είναι γιατί στο διάολο δεν την έχει ήδη! 2
jkirits Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ μένω Ζυρίχη έπειτα από 6 χρόνια εργασίας στο Ελλαδιστάν .Κρίμα αλλά δεν υπάρχει μέλλον στην χώρα μας.Φύγετε όσο προλαβαίνετε αν θέλετε να ζήσετε με αξιοπρέπεια ,με σεβασμό και να κάνετε τα όνειρα σας. 4G+ με 45 eur (38 eur κάτω από 30 ετών) το μήνα unlimited data ,unlimited calls Fiber optics στο σπίτι με 48 ευρώ το μήνα. 4
georgetsl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Πλέον οι ταχύτητες στο ίντερνετ έχουν μπει στις προεκλογικές ατζεντες των κομμάτων..... Από τα υπόλοιπα θα θα θα, τώρα μπήκε και αυτό στην λίστα του Θα....πάμε καλά λοιπόν. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ μένω Ζυρίχη έπειτα από 6 χρόνια εργασίας στο Ελλαδιστάν . Να πεις ότι μόνο αυτό μας χώριζε από την Ελβετία... 3
KNSM Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχως ειμαστε απο τις χειροτερες χωρες του κοσμου για να ζει καποιος και σε μια πολυ ασχημη καμπη της ιστοριας. Οπως λενε και οι Κινεζοι, ειναι ατυχια να ζεις σε ενδιαφεροντες καιρους, σε καιρους που θα γραφτουν στην ιστορια. Ας ειχαμε ολα τα αλλα λυμενα και ας μην ειχαμε ταχυτητες internet Ζυριχης. Αν και φιλε απο τη Ζυριχη να ξερεις οτι για να ευημερουν οι Βορειοι λαοι, δυστυχουν οι Νοτιοι. Και οχι, η λυση δεν ειναι να σηκωθουμε να φυγουμε ολοι. 3
badweed Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ μένω Ζυρίχη έπειτα από 6 χρόνια εργασίας στο Ελλαδιστάν .Κρίμα αλλά δεν υπάρχει μέλλον στην χώρα μας.Φύγετε όσο προλαβαίνετε αν θέλετε να ζήσετε με αξιοπρέπεια ,με σεβασμό και να κάνετε τα όνειρα σας. 4G+ με 45 eur (38 eur κάτω από 30 ετών) το μήνα unlimited data ,unlimited calls Fiber optics στο σπίτι με 48 ευρώ το μήνα. αν τρεχαν σαν λαγοι οι ελβετοι επειδη δεν ειχε καποτε υποδομες για κατι το καινουριο , θα τις ευρισκες εσυ για να εκπληρωσεις το ονειρο σου ;
Black Demis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 παίδες, μην κοιτάτε τι γίνεται στο Ελλάντα. Εγώ που είμαι Αγγλία, έχω μια απλή σύνδεση και με κόστος £20 λίρες το μήνα απολαμβάνω: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ κλήσεις σε σταθερά και κινητά (εξαιρούνται τα ροζ τηλέφωνα) ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ SMS (υπάρχουν ακόμα; δεν ξέρω κάποιον που να τα χρησιμοποιεί...) 8GB 4G++ με τέλεια κάλυψη και απίστευτες ταχύτητες. (κάθε μήνα χαλάω το πολύ 3GB) πήγαινε ζήτα αυτό το πακέτο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν ούτε οι παροχές (αξιόπιστο ιντερνετ) ουτε οι τιμές. Υ.Γ. και μόλις είδα ότι ανταγωνίστρια εταιρία δίνει με τα λεφτά που δίνω εγώ (£20) 20GB!!!! αν ηταν στην Ελλάδα μόνο από τους φόρους (δεν υπαρβαλο) θα ήταν 40 £
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 παίδες, μην κοιτάτε τι γίνεται στο Ελλάντα. Εγώ που είμαι Αγγλία, έχω μια απλή σύνδεση και με κόστος £20 λίρες το μήνα απολαμβάνω: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ κλήσεις σε σταθερά και κινητά (εξαιρούνται τα ροζ τηλέφωνα) ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ SMS (υπάρχουν ακόμα; δεν ξέρω κάποιον που να τα χρησιμοποιεί...) 8GB 4G++ με τέλεια κάλυψη και απίστευτες ταχύτητες. (κάθε μήνα χαλάω το πολύ 3GB) πήγαινε ζήτα αυτό το πακέτο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν ούτε οι παροχές (αξιόπιστο ιντερνετ) ουτε οι τιμές. Υ.Γ. και μόλις είδα ότι ανταγωνίστρια εταιρία δίνει με τα λεφτά που δίνω εγώ (£20) 20GB!!!! Εσθονια 8€ 15gb για 2 μηνες + καποια λεπτα και μηνυματα δωρεαν.
james01gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εσθονια 8€ 15gb για 2 μηνες + καποια λεπτα και μηνυματα δωρεαν. επειδή όλα καλά τα λέμε και κράζουμε την Ελλάδα, αλλά τέτοια προβλήματα που έχει Ελλάδα εξαιτίας βουνών και νησιών τα λέει κανείς; το ίδιο να αναπτύξεις δίκτυο σε πεδιάδες και σημεία που δεν έχουν υψομετρικές διαφορές πάνω από 500 μέτρα (Βρετανία, Εστονία) με την Ελλάδα; πως θα φτιάξεις δίκτυο όταν όλη η κεντρική χώρα είναι καλυμένη με βουνά; το κακό μας είναι πως στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν έχουνε σωστά δίκτυα, εκεί που οι εταιρείες μπορούν. μιλάει ένας φίλος για Χαλάνδρι ότι είναι οκ. πόσες εταιρείες έχουν 4g στα περίχωρα των Αθηνών; μένω στο ευρύτερο Λεκανοπέδιο και στο σπίτι δεν έχω σήμα στο κινητό. και υπάρχουν άτομα από Αιγάλεω, Περιστέρι κτλ που έχουν τέτοια προβλήματα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 πόσες εταιρείες έχουν 4g στα περίχωρα των Αθηνών; μένω στο ευρύτερο Λεκανοπέδιο και στο σπίτι δεν έχω σήμα στο κινητό. και υπάρχουν άτομα από Αιγάλεω, Περιστέρι κτλ που έχουν τέτοια προβλήματα. Δεν γνωρίζουμε όμως πόσες φορές έχουν μαζευτεί υπογραφές για να κατέβουν κεραίες που εκπέμπουν "ραδιενέργεια"... 3
georgetsl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 επειδή όλα καλά τα λέμε και κράζουμε την Ελλάδα, αλλά τέτοια προβλήματα που έχει Ελλάδα εξαιτίας βουνών και νησιών τα λέει κανείς; το ίδιο να αναπτύξεις δίκτυο σε πεδιάδες και σημεία που δεν έχουν υψομετρικές διαφορές πάνω από 500 μέτρα (Βρετανία, Εστονία) με την Ελλάδα; πως θα φτιάξεις δίκτυο όταν όλη η κεντρική χώρα είναι καλυμένη με βουνά; το κακό μας είναι πως στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν έχουνε σωστά δίκτυα, εκεί που οι εταιρείες μπορούν. μιλάει ένας φίλος για Χαλάνδρι ότι είναι οκ. πόσες εταιρείες έχουν 4g στα περίχωρα των Αθηνών; μένω στο ευρύτερο Λεκανοπέδιο και στο σπίτι δεν έχω σήμα στο κινητό. και υπάρχουν άτομα από Αιγάλεω, Περιστέρι κτλ που έχουν τέτοια προβλήματα. Τα ίδια λέω και εγώ φίλε και συμφωνώ...Η Ελλάδα εχει ιδιαιτεροτητες εδάφους που κανένα άλλο κράτος στην Ευρώπη δέν έχει... Πολλά βουνά πολλά νησιά να υπερπηδησεις.... Αυτά τα παρακαμπτουν κάποιοι και κράζουν περί υποδομών..... Μας πασσαρουν το ποδήλατο κάθε μέρα ως εναλλακτική λύση μετακίνησης λες και είμαστε Ολλανδία που είναι φλατ χώρα.... Αντε να ανέβεις καμία Καβάλας από Σκαραμαγκά για να πας χαιδαρι με ποδήλατο 5χιλιόμετρα ανηφόρα και μετά θα βλέπαμε τον οικολογο Ολλανδό εάν κυκλοφορούσε με ποδήλατο.... Ή να μένεις καμία Πετρούπολη, Πεντέλη, αμφιαλη, Νεάπολη κλπ κλπ περιοχές με ανηφορές και υψομετρα που σε στην κεντρική Ευρώπη θα τα ονόμαζαν ορη....Καλό το κραξιμο καμία φορά αλλά παιζει ρόλο και η γεωγραφική θέση και ανάπτυξη μας χώρας στον χάρτη....άλλο να περνάς καλώδια σε ευθεία από μια πόλη στην άλλην και άλλο να πέρας καλώδια από νησί σε νησί, πολλαπλασιο κόστος..... Νομίζω ότι οι Γερμανοί που κατέχουν τον ΟΤΕ, δεν τους πολυκοβω να θέλουν να δαπανησουν τέτοια ποσά πάντως.... Οι Γερμανοί που τα βρίσκουν όλα εύκολα, εδώ τα βρίσκουν σκούρα πάντως.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα