Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω σου λεει η ιδια εταιρεια - forthnet- οτι μπορεις να βαλεις vdsl , κανεις την αιτηση σου στελνει router και μετα σε παιρνει και σου λεει οτι ο ΟΤΕ τους ειπε οτι δεν υπαρχει αυτη η δυαντοτητα, ενω την ιδια στιγμη στο site τους αν βαλεις τα στοιχεια σου δειχνει οτι την εχεις .

• Like 2
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εδω σου λεει η ιδια εταιρεια - forthnet- οτι μπορεις να βαλεις vdsl , κανεις την αιτηση σου στελνει router και μετα σε παιρνει και σου λεει οτι ο ΟΤΕ τους ειπε οτι δεν υπαρχει αυτη η δυαντοτητα, ενω την ιδια στιγμη στο site τους αν βαλεις τα στοιχεια σου δειχνει οτι  εχεις δυνατοτητα για vdsl εως50mbps .

Δημοσ.

χμμμμ, οκ, δηλαδή στην Ελλάδα ένα τέτοιο πρόγραμμα χωρίς τον φόρο του Ελληνικού δημοσίου, πόσο θα κόστιζε;

Αν σκεφτείς ότι μόνο οι φόροι των επιχειρήσεων είναι άνω του 60%...κάνε έναν πρόχειρο υπολογισμό. 

Δημοσ.

Ενταξει τωρα συγκρινουμε την Μεγαλη Βρετανια (την μεγαλυτερη δυναμη στον πλανητη μαζι με τις ΗΠΑ) με την φτωχο-Ελλαδιτσα που μια ζωη χαροπαλευει για την επιβιωση. Να συγκρινω την ολοκαινουργια Φεραρι μου με το σαπιο Zastava καρο με δυο κουτσα αλογα. Οχι δεν ειναι καθολου γελοια αυτη η συγκριση....

Δημοσ.

Αν σκεφτείς ότι μόνο οι φόροι των επιχειρήσεων είναι άνω του 60%...κάνε έναν πρόχειρο υπολογισμό. 

όχι, θέλω να κάνεις εσύ αναλυτικά τους υπολογισμούς και να τους παρουσιάσεις, για να καταλάβεις μόνος σου ότι αυτό που λες δεν έχει λογική.

Ενταξει τωρα συγκρινουμε την Μεγαλη Βρετανια (την μεγαλυτερη δυναμη στον πλανητη μαζι με τις ΗΠΑ) με την φτωχο-Ελλαδιτσα που μια ζωη χαροπαλευει για την επιβιωση. Να συγκρινω την ολοκαινουργια Φεραρι μου με το σαπιο Zastava καρο με δυο κουτσα αλογα. Οχι δεν ειναι καθολου γελοια αυτη η συγκριση....

Προφανώς και η σύγκριση είναι ατοπη, επειδή δεν λες σε ποιον τομέα συγκρίνεις την Ελλάδα με την Αγγλία και δεν μας εξηγείς γιατί αυτό πρέπει να σημαίνει ότι την ίδια υπηρεσία πρέπει να την πληρώσουμε 10x παραπάνω στην Ελλάδα. 

In any case, το point που ήθελα να κάνω είναι άλλο: Στην Αγγλία αλλά και στην υπολοιπη Ευρώπη (εξαιρουμένης Ελλάδας) είναι ήδη παρα πολύ εύκολο και σχετικά φτηνό να έχεις πολύ γρήγορο Internet στο κινητό σου αυτή την στιγμή, πόσο μάλλον μέχρι το 2020. Οπότε μάλλον δεν είμαι τόσο σίγουρος για τα πραγματικά και χειροπιαστά οφέλη της εξαγγελίας Γιούνκερ...

Δημοσ.

Καλά, προς το παρόν -και για τα επόμενα τουλάχιστον πέντε χρόνια- θα βολεύομαι με το wifi της Εθνικής τράπεζας και της Πειραιώς. Αυτή η χώρα δεν έχει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον το 4G έχει τελειοποιηθεί οπότε προχωρούν για το 5G.Το μάτι σας το αλλήθωρο που τρέχει στον κατήφορο και κούνια που σας κούναγε.

Δημοσ.

Ρε παιδιά Ελλάδα οσον αφορα και καλα αναπτυξη ειναι η Αθηνα. Εχει η Αθηνα VDSL? Κομπλε παμε για αλλα. Εχει η Αθηνα 4g+? Κομπλε ωρα για 5g. Εγω παντως Χολαργο και 50ρι vdsl εχω και 4g+ 4 μπαρες μες στο σπιτι...βεβαια στο χωριο πληρωνω 24ρι οτε και ειναι 4ρι στην καλυτερη...τι να λεμε τωρα...που να περασουνε οπτικη ινα στα κωλοχωρια σου λεει...αφου ανοιγει το google πολυ τους ειναι.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτό παίζουν και λαμογιές.Σε χωριό 20 km έξω από την Λάρισα κεντρικό στην παλιά εθνική Λάρισας-Αθήνας(βασικά το χωριό κόβεται στην μέση από τη Εθνική οδό) με αρκετές συνδέσεις έχουμε internet 2mbps.Το διπλανό χωριό με λιγότερους κατοίκους έχει αστικό κέντρο  εβρισκόμενο 2 km μακριά μας.Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε από αυτό γιατί έχει άλλον κωδικό ανοίκει στην επαρχία Φαρσάλων ενώ εμείς είμαστε στην επαρχία Λάρισας οπότε παίρνουμε από άλλο αστικό κέντρο το οποίο είναι 5,5 km μακριά μας.Το ερώτημα είναι γιατί φτιάχτηκε αστικό κέντρο στο δίπλα χωριό που σαφώς είναι μικρότερο με λιγότερους κατοίκους και είχε σαν επιλογή να πάρει από άλλο αστικό κέντρο το οποίο βρισκότανε στα 2 km μακριά του και δεν φτιάχτηκε σε μας όπου το πλησιέστερο αστικό κέντρο με ίδιο κωδικό απείχε 5,5 km μακριά;Η κατανομή των αστικών κέντρων απλά είναι γελοία καλά δεν μιλώ καν για καμπίνα θα έρθει του αγίου ποτέ.Εδώ το αστικό κέντρο από το οποίο παίρνουμε internet δεν έχει vdsl.Ευελπιστώ ότι το 2040 αν ζω μέχρι τότε ίσως να έχω την χαρά να βλέπω στο download μου πάνω από 204 kbps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...