sakist2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά Θέλω να αγοράσω μια κάμερα με την οποίο να τραβάω επαγγελματικά βίντεο γιατί θέλω να φτιάξω το δικό μου κανάλι στο Youtube και θέλω να έχουν πολύ καλή ποιότητα. Το Μπάντζετ μου δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά θέλω να το ψάξω Δεν έχω ασχοληθεί με Κάμερες ποτέ Περιμένω τις προτάσεις σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιτας αναγκαστικα σε κατηγορια ημιεπαγγελματικων βιντεοκαμερων πιου δεν ειναι και φθηνη. Επισης θελεις και επιπλεον εξοπλισμο για φωτισμό και ήχο. Ποσο budget εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakist2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν το έχω ψάξει καθόλου σχετικά με τιμές κλπ 200 με 250 Ευρώ Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2016 από sakist2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Με αυτο το budget παιρνεις μια απλη καμερα που οριακα τραβαει ενα τυπικο HD βιντεο οπως ολες αυτες που τραβανε τα πιτσιρικια τους οι γονεις. Μιλαμε για entry level καταστασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakist2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ok έχεις να μου προτείνεις κάτι για να έχω καλύτερη εικόνα όσο αφορά τι κάμερα να πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μια πολυ καλη ερασιτεχνικη καμερα HD (για 4K ξεφευγεις πολυ) και με WiFi που μπορεις να την χειριστεις και απο μακρια με το κινητο σου αλλα και που μπορει να τραβηξει με πολυ χαμηλο φωτισμο ειναι η Canon VIXIA HF R52. Υπαρχουν απειρες επιλογες και εαν δεν ξεκαθαρισεις πραγματικα τι θελεις και τι ποσα πραγματικα μπορεις να διαθεσεις ειναι χαοτικη η κατασταση. Επισης το θεμα βιντεο ειναι ακομη πιο δυσκολο απο το θεμα φωτογραφια. Εαν θελεις πιο καλα αποτελεσματα θα χρειαστεις και φωτισμο και μικροφωνο. Κατι που πρεπει να υποστηριζει η καμερα σου ή θα πρέπει να ξερεις να το μονταρεις μετα. Εαν ψαχνεις ποιοτητα επαγγελματικου επιπεδου πας σε semipro μοντελα πανω απο χιλιαρικο+ οπως Panasonic AG-AC 90 Αλλα πραγματικα χρειαζεσαι κατι τετοιο; Τωρα πια και τα κινητα αλλα και οι φωτογραφικες βγαζουν αξιοπρεπεστατο HD video με τιμες κοντα στα 300€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakist2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 1000 Ευρώ ??? Θες να πάθω καμία ανακοπή? Το μοντέλο Canon VIXIA HF R52 που μου πρότεινες το έψαξα στο Skroutz και δεν μου το βγάζει. Δες λίγο για την ποιότητα των βίντεο που με ενδιαφέρει : κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Οι ημιεπαγγελματικες ξεκινανε απο 1500€ χωρις να υπολογιζεις προβολακι και εξωτερικο μικροφωνο! Αλλα αυτο που δειχνει εσυ σαν παραδειγμα βιντεο δεν βλεπω να εχει καποια ιδιαιτερη ποιοτητα ή κατι εξαιρετικο που δεν μπορεις να κανεις με μια πιο απλη HD καμερα. Δεν βλεπω την επαγγελματικη ποιοτητα που αρχικα αναφερεις. Οποιαδηποτε HD camera θα σου κανει δουλεια. Πχ Canon Legria HF R606, Sony HDR CX240. Θα σε βολεψει η καμερα να μπορει να γραφει και σε MP4 format για να μπορεις να το ανεβαζεις αυτουσιο στο ιντερνετ. Αλλιως οπως σου ειπα η επαγγελαματικη ποιοτητα θα σου κοστισει. Οπως διπλασια θα κοστισει και μια 4K καμερα. Αλλα πιστευω οτι για αρχη τουλαχιστον μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου και με κατι απλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakist2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις είδα την Canon Legria HF R606 που μου πρότεινες 250 ευρώ μια χαρά είναι!!! Τα βίντεο που θέλω να γυρίσω σε αυτό το επίπεδο είναι οπότε πιστεύω πως θα είμαι καλυμμένος Σε ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτα που προτεινα ειναι μονο ενδεικτικα για να δεις τι περιπου να ψαξεις. Φυσικα υπαρχουν και αλλα μοντελα που να σε καλυπτουν. Οι Panasonic πχ θεωρουνται γενικα απο τις καλυτερες. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2016 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakist2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου, τελικά πήρα την Sony 240 Για την δουλειά που την Θέλω είναι τέλεια, την Πήρα 235 Ευρώ Οπότε μια χαρά, να είσαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα