Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Οπως αναφερει ο τιτλος θα ηθελα ενα κινητο κοντα στα 75 ευρω για τον πατερα μου.Η χρηση που θα το κανει ειναι απλη, δηλαδη αρκετα τηλεφωνα,λιγα μηνυματα, και ιντερνετ μερικες φορες.Οχι και τοσες πολλες εφαρμογες και καθολου παιχνιδια κλπ.Δε θελει και καμια φοβερη καμερα απλα μια τυπικη.Αν γνωριζει κανεις κατι vfm για αυτα τα λεφτα μεσα σε αυτα τα πλαισια ας το αναφερει!ευχαριστω

Δημοσ.

Απο Κινα λιγο δυσκολο γιατι ειναι αμεση η αναγκη για κινητο, επισης δε νομιζω να τον ευχαριστησει η επιλογη του windows phone γιατι το ενα και μοναδικο smartphone που ειχε(αυτο το οποιο χαλασε) ηταν android. Απ' οτι καταλαβαινω σε αυτα τα λεφτα θα πρεπει καλυτερα να στραφω σε κατι πιο παραδοσιακο με πληκτρολογιο και οχι smartphone ετσι;

Δημοσ.

Αμα δεν φορτώσει εφαρμογές δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα απο φθηνο android, αλλα μην περιμένει να τον βγάλει πολλά χρόνια.

Κοίτα να είναι τετραπύρηνο, με 1gb ram τουλάχιστον. 

Δημοσ.

Νι κι εγώ το Motorola σου προτείνω.

Δημοσ.

Εκει θα καταληξω απ' οτι φενεται, για να μη βλεπω αλλες αποψεις πρεπει να ναι αρκετα vfm το συγκεκριμενο

Κατι τελευταιο, φανταζομαι υποστηριζει πληρως ελληνικα ετσι;;Και γενικα το android της ειναι καθαρο;;Επειδη οπως ειπα ειναι για τον πατερα μου που δεν εχει καμια φοβερη εμπειρια σε κινητα θα ηταν καλυτερο να κανει οσο λιγοτερα πραγματα σχετικα με το κινητο

Δημοσ.

+1 για το Μοτορολα. Έχω το Moto G3 8 μήνες και είναι σαν τα το πήρα χτες. Καθόλου lags και αρκετά καλή καμερα. Επίσης θα λάβει κατα πάσα πιθανότητα Android 7.0 Nougat.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...