Levs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Έχω την Tp-Link TL-WA5210G.΄Μέχρι προχθές δούλευε κανονικά..τώρα ψάχνω να μπω στο menu με τη διεύθυνση που έμπαινα και δεν μπαίνει..και κάτω δεξιά έχει το εικονίδιο με το θαυμαστικό..τι παίζει;
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Σε πηρε χαμπαρι ο γειτονας που του εκλεβες ιντερνετ, αυτο συνεβη.
soteras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικά την έχεις σε εξωτερικό χώρο δες το καλωδιο μηπως και
Levs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικά την έχεις σε εξωτερικό χώρο δες το καλωδιο μηπως και Μπα, τα έλεγξα και αποκρίνονται μια χαρά..Δεν μπορώ να μπω πλεον στο menu της κεραιας που άλλαζα δίκτυα κτλ..για να αλλάξω και αυτό που είναι πλέον εκτός εμβέλειας.. Σε πηρε χαμπαρι ο γειτονας που του εκλεβες ιντερνετ, αυτο συνεβη. Δεν συνέβη.
soteras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Εεε κάντης ενα ρεσετ μωρε από το κουμπάκι.Γιατί δεν βάζεις δικιά σου συνδεση.Για να εινα εκτός εμβελεις το πιο πιθανο σε πηρε πρεφα και αλαξε τα παντα
Levs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω ήδη δική μου σύνδεση..απλά την ξαναχρησιμοποίησα (μετά από αρκετό καιρό) προχθές που τη θέλω για άλλο σπίτι,..συνδέθηκε, δούλεψε κομπλέ..και μετά την επόμενη μέρα άνοιξα να δω αν βρω κανα κωδικό σε κανα 'αλλο ρούτερ που είχα ήδη βρει στ κντ και τπτ..δεν μπάινει ούτε στο μενού της κεραία για να μπω Wireless και τα σχετικά..πχ στο μενου εμπαινα με τη 192.168.3.1 ... μετα εβαλα του κωδικους εισοδου και εμπαινα και εκανα οτι γουσταρα απο ρυθμισεις..τωρα τπτ Δες πως τ βγαζει
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν συνέβη.Δεν τρολλαρω με αυτο που εγραψα. ΑΥΤΟΣ ειναι ο λογος που δεν μπορεις να δεις το μενου της κεραιας σου, αλλα δε θα σε βοηθησω με περισσοτερες λεπτομερειες διοτι και παρανομο ειναι (ειδικα οταν λες ευθαρσως οτι θες να ψαξεις αλλα δικτυα για να κλεψεις) και αντιβαινει τους κανονες του φορουμ και ανηθικο το θεωρω. 1
solution1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλε καρφωτή IP. Εκεί ακριβώς που είσαι (Πίνακας ελέγχου > Δίκτυο και internet > Συνδέσεις δικτύου) κάνε δεξί click πάνω στο Ethernet, ύστερα πάτα πάνω στο Internet protocol version 4 έτσι ώστε να γίνει μπλε. Όχι στο κουτάκι μπροστά. Μετά πάτα στο κουμπί ιδιότητες Επέλεξε το: "Χρήση της παρακάτω διεύθυνσης IP" Συμπλήρωσε τα: Διεύθυνση IP : 192.168. 3. 2 Μάσκα υποδικτύου: 255.255.255.0 Προεπιλεγμένη πύλη: 192.168.3.1 Προτιμώμενος διακομιστής DNS: 192.168.3.1 Πατάς OK και ξανά ΟΚ
Levs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ όλους όσους σπεύσατε να βοηθήσετε, αλλά την έφτιαξα μόνος μου..Είχε γίνει reset και χάθηκαν οι ρυθμίσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα