Προς το περιεχόμενο

LG G5 ή Nexus 6P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα/Καλημέρα παιδια. Είμαι σε δίλημμα στο τι από τα δύο να αγοράσω μιας και έχουν ελάχιστη διάφορα στο skroutz. Από την μια το g5 έχει καλύτερα specs ως κινητό που βγήκε τον φεβρουαριο. Από την άλλη το βρίσκω λίγο μικρό σε σχέση με το 6p + το γεγονός ότι με το 6p έχεις σίγουρα τα updates απ την google. Θα μπορουσατε να μου πείτε την άποψή σας.. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Ντίνο. Μέχρι η LG να αποδείξει πως φτιάχνει κινητά που δεν χαλάνε στο 6μηνο ότι σπεκς και να έχουν βγαίνουν εκτός επιλογής, άσε που το Nexus 6P που το έχω και εγώ είναι υπέροχη συσκευή

Δημοσ.

Κι εγω σκέφτομουν να παρω το 6p,το εχω δει απο κοντά και μου αρεσε, απλα μου φαίνεται λιγο μεγάλο για εμενα. Πριν κανα μηνα πηρε ο κολλητός μου το g5 και μαλλον μου αλλαξε γνωμη. Θα δω λιγο ακομα πως παει η μπαταρία του γιατι ειναι το μονο που με ψιλοχαλαει και θα το παρω κι εγω. Ειναι τελειο, απίστευτη καμερα, δεν κολλάει πουθενα και οσο για το design που λενε εμενα μου αρεσε παρα πολυ. Αααα αποσπομενη μπαταρία και sd.

Δημοσ.

Ο αντίλογος όμως.

Το Nexus έχει από πίσω Google. Δηλαδή updates και πολύ προσοχή (τύπου, δεν θα αφήσει προβλήματα όπως το bootloop που έχει η LG να υπάρχουν και να της χαλάνε τη φήμη). Επίσης, όλο μέταλλο, κανονικό όμως όχι σαν του G5, πολύ καλά ηχεία, usb type c.

Δημοσ.

το 6p είναι πολύ καλό κινητό αν και το LG g5 είναι ένα επίπεδο καλύτερο σε όλα τα σημεία εκτός της μπαταρίας θα πάρει και σίγουρα 2 αναβάθμισης..

τώρα όσο αφορά τα bootloop των g4-g3 ktl και εγώ θα είχα έναν φόβο για το μέλλον..

από εμένα g5..

Δημοσ.

Επειδή τα είχα και τα δύο το G5 δυστυχώς κλτρο σε όλα είναι..

Αλλά πολύ αναξιόπιστη πλέον ή lg από bootloop σε κιτρινιλα οθόνης πάει! Έχει κλειδώσει και bootloader έχει που έχει προβληματικός software δν σε αφήνει και να το πειράξεις ..

Από μένα Nexus 6P αν και χειρότερο κινητό έχεις αξιοπιστία εταιρίας και αναβαθμίσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα/Καλημέρα παιδια. Είμαι σε δίλημμα στο τι από τα δύο να αγοράσω μιας και έχουν ελάχιστη διάφορα στο skroutz. Από την μια το g5 έχει καλύτερα specs ως κινητό που βγήκε τον φεβρουαριο. Από την άλλη το βρίσκω λίγο μικρό σε σχέση με το 6p + το γεγονός ότι με το 6p έχεις σίγουρα τα updates απ την google. Θα μπορουσατε να μου πείτε την άποψή σας.. Ευχαριστώ

μην νομίζεις ότι το 6p θα πάρει περισσότερες αναβαθμίσεις μιας και έχουν 1,5 χρόνο διάφορα

Δημοσ.

μην νομίζεις ότι το 6p θα πάρει περισσότερες αναβαθμίσεις μιας και έχουν 1,5 χρόνο διάφορα

Θα πάρει και το επόμενοupdate σίγουρα δλε android 8 μάλλον το g5 και σίγουρα θα έχει από developers πιο πολύ υποστήριξη οπότε άμα το κράτησε αλλά μιλάμε τώρα για 2+ χρνια
Δημοσ.

Ενώ στα χαρτιά το G5 είναι σχεδόν παντού καλύτερο (προσωπικά μου αρέσει το G5 παρά τη γκρίνια που υπάρχει) δυστυχώς η εμπιστοσύνη της LG στις συσκευές τις έχει πέσει κατακόρυφα. Οτι εγγύηση και να έχει η LG άπαξ και πέσεις σε bootloops ή/και κιτρινίλες στην οθόνη άστα βράστα καλύτερα και δυστυχώς δεν είναι λίγες οι πιθανότητες να πετύχεις κάτι τέτοιο. Από εμένα σίγουρα 6P και ας είναι περσινή συσκευή. Τουλάχιστον δεν θα έχεις θέματα αξιοπιστίας και ως συσκευή δεν την λες και πιρπιτσόλι.  

Δημοσ.

Ο αντίλογος όμως.

Το Nexus έχει από πίσω Google. Δηλαδή updates και πολύ προσοχή (τύπου, δεν θα αφήσει προβλήματα όπως το bootloop που έχει η LG να υπάρχουν και να της χαλάνε τη φήμη). Επίσης, όλο μέταλλο, κανονικό όμως όχι σαν του G5, πολύ καλά ηχεία, usb type c.

μεταλλο καλη κατασκευη...

• Like 1
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=tTIaUH6PIvo

μεταλλο καλη κατασκευη...

Δες και πόσα που το αντιπαράθετουν!

Εγώ που το έχω μία χαρά κατασκευη μ.φσινεται κ καθόλου "εύπλαστο"!

Τι να σου πω εμένα μου φαίνεται άψογο από άποψη κατασκευη τουλάχιστο

Δημοσ.

Δες και πόσα που το αντιπαράθετουν!

Εγώ που το έχω μία χαρά κατασκευη μ.φσινεται κ καθόλου "εύπλαστο"!

Τι να σου πω εμένα μου φαίνεται άψογο από άποψη κατασκευη τουλάχιστο

σου φαίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...