Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξέρω γω μπορεί να μην συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ στην τιμή και να πρέπει να τηλεφωνήσεις για να το μάθεις.

Απαγορεύεται η αναγραφή τιμών χωρίς ΦΠΑ...

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρακτικα δηλαδη τι σημαινει; Μας επιρεαζει πουθενα στο πακετο;

Σημαίνει ότι το τηλέφωνο εξαρτάται από το ίντερνετ. Ή με άλλα λόγια, αν πέσει το ρεύμα, καπούτ το τηλέφωνο. Αν δεν έχεις ίντερνετ για οποιονδήποτε λόγο, θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο απ' το κινητό για να δηλώσεις τη βλάβη. 

Πέραν τούτου, δε μπορείς να βάλεις δικό σου router (αναγκαστικά αυτό που σου δίνουν - είναι κλειδωμένες οι VoIP υπηρεσίες) αλλά και οι τηλεφωνικές συσκευές πρέπει να συνδεθούν στο router. Αυτό για μεγαλύτερο σπίτι (με 2+ συσκευές, ή και συναγερμό) είναι πρόβλημα.

Με άλλα λόγια, για τον καταναλωτή το VoIP "προσφέρει" μόνο προβλήματα. Τους παρόχους βέβαια τους συμφέρει, οπότε φυσικά όλοι θα γυρίσουμε σε VoIP τα επόμενα χρόνια.

Στο πακέτο κατά τ' άλλα, όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Στη χρήση αλλάζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά δεν προσφέρει μόνο "προβλήματα"... :P

Αν πεις πχ ότι έχεις συναγερμό ο ΟΤΕ δίνει UPS με χρησιδάνειο (free), οπότε το πρόβλημα με τις διακοπές ρεύματος έχει λυθεί.

Επίσης με το VoIP υπάρχει επιλογή να βάλει HD Voice Codecs για να έχεις καλύτερη ποιότητα ήχου από το Pots.

Σε σπίτι με πολλές συσκευές οι διακλαδωτές περιορίζουν αν όχι λύνουν το πρόβλημα της "μίας πρίζας" κι όποιος έχει δομημένη καλωδίωση (ή έχει χρήματα να την κάνει) δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Ο ΟΤΕ γλυτώνει ουκ ολίγα ζευγάρια γραμμών που καβατζώνονται για έναν πελάτη που θέλει πάνω από μια τηλεφωνική σύνδεση μιας και όλα τα VoiP νούμερα θα περνάνε πλέον από ένα ζευγάρι και δεν θα υπάρχει πρόβλημα έλλειψης γραμμών για καινούριους συνδρομητές που μόλις μετακόμισαν και δεν μπορούν να βάλουν νέα γραμμή...

• Like 1
Δημοσ.

σε νεες συνδεσεις δινει αποκλεστικα VOIP ζητησαμε pots σε καταστημα και μας ειπανε οτι μονο VOIP , pots Μονο σε παλιους συνδρομητες και αυτο στις ανανεωσεις προσπαθουνε να το κανουν VOIP

Ανανέωσα στη Vodafone το καλοκαίρι.

Ήμουν POTS, παρέμεινα POTS.

Ρώτησα και πριν ανανεώσω αν θα είναι POTS,

και μου 'εγγυήθηκαν' χωρίς δεύτερη σκέψη

πως η γραμμή θα παραμείνει με τα χαρακτηριστικά που είχε πριν την ανανέωση. 

Προφανώς και αν υπήρχε ενδεχόμενο στη Vodafone να γυρίζουν τις γραμμές σε VOIP με την ευκαιρία της ανανέωσης του συμβολαίου 

δε θα μου έδιναν άμεση απάντηση προτού ψάξουν αναλυτικά για τη δική μου γραμμή.

Να μην ξεχάσω πως ζήτησα και μου αντικατέστησαν το mοdem router που μου είχαν δώσει παλιά με χρησιδάνειο.

Το νέο modem router ήταν ξανά το συμβατικό ΖΤΕ αλλά σε ανανεωμένη έκδοση με τα νέα λογότυπα αυτά της VF

και όχι κάποιο VOIP,

που σημαίνει ότι προφανώς και εξακολουθούν να έχουν απόθεμα συμβατικών router για τους συνδρομητές που δε θα συνδεθούν με VOIP.

Δημοσ.

Προφανώς και αν υπήρχε ενδεχόμενο στη Vodafone να γυρίζουν τις γραμμές σε VOIP με την ευκαιρία της ανανέωσης του συμβολαίου 

Να μην ξεχάσω πως ζήτησα και μου αντικατέστησαν το mοdem router που μου είχαν δώσει παλιά με χρησιδάνειο.

Το νέο modem router ήταν ξανά το συμβατικό ΖΤΕ αλλά σε ανανεωμένη έκδοση με τα νέα λογότυπα αυτά της VF

και όχι κάποιο VOIP,

που σημαίνει ότι προφανώς και εξακολουθούν να έχουν απόθεμα συμβατικών router για τους συνδρομητές που δε θα συνδεθούν με VOIP.

Εκείνο το τετράγωνο έδωσαν και σε εμένα με POTS.

Δημοσ.

και όχι κάποιο VOIP,

δηλαδη αν σε μισο χρονο γυρισουν ολες τις γραμμες θα τους πεις μα που ειχατε πει...και θα σου πουν τοτε δεν το σκεφτομασταν τωρα το κανουμε.Σιγα τα αυγα πρωτη φορα θα ειναι που κανουν κατι τετοιο?Ως γνωστον δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ουτε για τον κ*** σου!

• Moderators
Δημοσ.

Μέχρι τέλος 17 αν θυμάμαι καλά αναγκαστικά θα γίνουν όλες οι γραμμές voip, οπότε θέλεις δεν θέλεις αναγκαστικά θα γυρίσεις στο τέλος, η Vodafone είπαν ότι ετοιμάζουν πρόγραμμα και αυτοί δανεισμού ups για επιχειρήσεις που εξαρτώνται από το τηλέφωνο ς

Δημοσ.

Σημαίνει ότι το τηλέφωνο εξαρτάται από το ίντερνετ. Ή με άλλα λόγια, αν πέσει το ρεύμα, καπούτ το τηλέφωνο. Αν δεν έχεις ίντερνετ για οποιονδήποτε λόγο, θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο απ' το κινητό για να δηλώσεις τη βλάβη. 

Πέραν τούτου, δε μπορείς να βάλεις δικό σου router (αναγκαστικά αυτό που σου δίνουν - είναι κλειδωμένες οι VoIP υπηρεσίες) αλλά και οι τηλεφωνικές συσκευές πρέπει να συνδεθούν στο router. Αυτό για μεγαλύτερο σπίτι (με 2+ συσκευές, ή και συναγερμό) είναι πρόβλημα.

Με άλλα λόγια, για τον καταναλωτή το VoIP "προσφέρει" μόνο προβλήματα. Τους παρόχους βέβαια τους συμφέρει, οπότε φυσικά όλοι θα γυρίσουμε σε VoIP τα επόμενα χρόνια.

Στο πακέτο κατά τ' άλλα, όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Στη χρήση αλλάζει.

Βάλε Buck up μία μπαταρία 12 volt για να έχεις τηλέφωνο αφού έτσι κι αλλιώς αν γίνει διακοπή ρεύματος κανένα ασύρματο τηλέφωνο δεν λειτουργεί και τέτοια τηλέφωνα έχουμε όλοι μας. 

Δημοσ.

Ασχετο, τι δινει η vodafone για voip στο ADSL? Στο VDSL εδινε το ΖΤΕ ΖΧΗΝ 168 η το 367 με θυρες Voip, σε ADSL παλια εδινε netfaster αλλα δεν νομιζω πλεον γιατι εχουν λογοτυπα hol.

Δημοσ.

δηλαδη αν σε μισο χρονο γυρισουν ολες τις γραμμες θα τους πεις μα που ειχατε πει...και θα σου πουν τοτε δεν το σκεφτομασταν τωρα το κανουμε.Σιγα τα αυγα πρωτη φορα θα ειναι που κανουν κατι τετοιο?Ως γνωστον δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ουτε για τον κ*** σου!

Εδώ είμαστε και θα το δούμε.

Προς το παρόν αυτό πως επ' ευκαιρία των ανανεώσεων αλλάζουν οι γραμμές της VF σε VOIP,

απλά δεν ισχύει παρ' όλο που γράφτηκε με βεβαιότητα.

Μέχρι τέλος 17 αν θυμάμαι καλά αναγκαστικά θα γίνουν όλες οι γραμμές voip, οπότε θέλεις δεν θέλεις αναγκαστικά θα γυρίσεις στο τέλος

Υπάρχει κάπου μια επιβεβαίωση για την συγκεκριμένη αυτή πληροφορία που να αφορά όλους τους παρόχους;

Ή είναι μια παπάτζα του ΟΤΕ για να περάσει νωρίτερα και με πιο επικοινωνιακό τρόπο

την διαφορετική τηλεφωνία στους πελάτες του; 

Για το τί ψιθυρίζεται στο διαδίκτυο δεν αξίζει λόγος αναφοράς.

• Moderators
Δημοσ.

Εδώ είμαστε και θα το δούμε.

Προς το παρόν αυτό πως επ' ευκαιρία των ανανεώσεων αλλάζουν οι γραμμές της VF σε VOIP,

απλά δεν ισχύει παρ' όλο που γράφτηκε με βεβαιότητα.

Υπάρχει κάπου μια επιβεβαίωση για την συγκεκριμένη αυτή πληροφορία που να αφορά όλους τους παρόχους;

Ή είναι μια παπάτζα του ΟΤΕ για να περάσει νωρίτερα και με πιο επικοινωνιακό τρόπο

την διαφορετική τηλεφωνία στους πελάτες του;

Για το τί ψιθυρίζεται στο διαδίκτυο δεν αξίζει λόγος αναφοράς.

Ευρωπαϊκή οδηγία είναι και τελικά είχα μέχρι τέλος του 18 τι βράδυ όταν σχολασω θα το ψάξω, στο μαγαζί παρόλο που κάναμε θέμα (τεχνικό γραφείο ανεκλυστηρων είμαστε) δεν μας άφησαν την γραμμή pots, ειδικά τώρα με της βροχές που έχουμε θέμα αναγκάστηκε το αφεντικό και πήρε ups για μπορούμε να εξυπηρετουμε τον κόσμο
Δημοσ.

Ευρωπαϊκή οδηγία είναι και τελικά είχα μέχρι τέλος του 18 τι βράδυ όταν σχολασω θα το ψάξω, στο μαγαζί παρόλο που κάναμε θέμα (τεχνικό γραφείο ανεκλυστηρων είμαστε) δεν μας άφησαν την γραμμή pots, ειδικά τώρα με της βροχές που έχουμε θέμα αναγκάστηκε το αφεντικό και ούτε ups για μπορούμε να εξυπηρετουμε τον κόσμο

Μπράβο

μπορείς να μου δώσεις αυτή την ευρωπαϊκή οδηγία και εκεί που το λέει;

Αυτό θέλω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από την μία λέμε αίσχος που βάζει FTTC/VDSL και δεν πάει κατευθείαν στο FTTH, από την άλλη δεν θέλουμε VoIP, λες κι αν είχαμε FTTH θα είχαμε pots μέσα από την ίνα... :P

• Like 2
Δημοσ.

Εχω voip απο το 2009 και ειμαι στην χολ-βονταφον απο τοτε,με το τηλ.δεν ειχα ποτε προβλημα...

Ειμαι σε triple play απο το 2013 ,θα ελεγα πως το πακετο με το βονταφον τβ αξιζει τα χρηματα του,

βεββαια δεν εχει αθλητικα(ας ειναι καλα το πρωτο θεμα ...  :X )αλλα εγω θα σου το προτεινα με χιλια,

εχθες προστεθηκαν και νεα καναλια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...