PostHelper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Εγκατεστησα χθες αυτη την πολυ πρακτικη εφαρμογη Messenger (Facebook, Inc.) και στο Android 6 του Samsung S6 και στο Android 6.0.1 του Samsung S7 Edge και στο ΙΟS 9.3 του Iphone 6s Plus και δυστυχως βλεπω οτι στο Iphone ειναι ελαφρα καλυτερο, αλλά τελος παντων 2 σημεια ειναι που με προβληματιζουν. Βασικα ενα αλλά θα τα αναφερω και τα 2: 1ο και οχι σημαντικο τα εικονιδια(px :Ρ κλπ) που ποσταρονται σε καποιο μηνυμα στο Messenger του Iphone ειναι μεγαλυτερα. Πολυ μεγαλυτερα και αρα ομορφοτερα.Γινεται να τα κανω και στο Android να φαινονται μεγαλυτερα? Τελος παντων αυτο ειναι ψεγαδι. Αυτο που μου σπαει τα νευρα ειναι το εξης: 2ον και σημαντικοτερον: οταν εχω κλειστη την οθονη του κινητου(πχ οταν το αφηνεις μισο λεπτο πχ και κλεινει μόνο του ή αμα πατησεις το δεξι πληκτρο μια φορα ωστε να κλεισει η οθονη, και το κινητο να παραμενει ενεργο φυσικα) οταν ερχεται ενα μηνυμα στο Messenger app του: α) Iphone, τοτε η οθονη αναβει και ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος. β) Android και στα 2 κινητα, τοτε η οθονη ΔΕΝ αναβει και ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος. Οταν μαλιστα εχω κλειστη την οθονη του κινητου και κλειστο και τον ηχο(στο αθορυβο δηλαδη) οταν ερχεται ενα μηνυμα στο Messenger app του: α) Iphone, τοτε η οθονη αναβει και δεν ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος φυσικα. β) Android και στα 2 κινητα, τοτε η οθονη ΔΕΝ αναβει και δεν ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος φυσικα. Οποτε στην περιπτωση που εχω τον ηχο κλειστο(κινητο στο αθορυβο) οταν καποιος μου στειλει ενα μηνυμα στο Messenger app του Iphone το βλεπω γιατι αναβει η οθονη, ενω στο Android δεν καταλαβαινω τιποτα γιατι η οθονη δεν αναβει για να μου το δειξει(και φυσικα οταν το εχω στο αθορυβο δεν ακουγεται και κανενας ηχος). Πως γινεται να το "διορθωσω" αυτο στο Android?? Επισης παρομοιο πραγμα γινεται και με αλλες εφαρμογες οπως πχ η εφαρμογη Flashscore οπου παρομοιως στο Iphone οταν μπαινει καποιο γκολ πχ, η εφαρμογη αναβει στην οθονη εμφανιζοντας το μηνυμα(του γκολ κλπ) και ακουγεται ενας ηχος, ενω στο Android η εφαρμογη ΔΕΝ αναβει στην οθονη(και πρεπει να πατησω ενα κουμπι εγω για να δω ποιος εβαλε το γκολ κλπ) και ακουγεται ενας ηχος. Εαν μαλιστα το εχω στο αθορυβο, ισχυουν τα παραπανω οπως και με την εφαρμογη Messenger. Στο Iphone δηλαδη μπορω να δω το μηνυμα γιατι αναβει η οθονη και με ειδοποιει οτι κατι εγινε ενω στο Android δεν "κινειται φυλλο". Πως γινεται να το "διορθωσω" αυτο στο Android?? Και να αναβει η οθονη απο την εφαρμογη. Αντιθετα στην εφαρμογη Viber πχ, η οθονη ανοιγει και στο Iphone και στο Android(και στα 2 κινητα) οταν ερχεται ενα μηνυμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα