Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα!Άρχισα να ψάχνω κινητό γιατί το προηγούμενο,ένα lumia 535 έχει βγεί τρομερά ελλατωματικό,πέρα από τα γενικά ελατώμματα των WP10.Μετά από λίγο ψάξιμο,η πρόταση xiaomi μου φάνηκε πολύ καλή ειδικά με την υποστήριξη που έχει στην Ελλάδα.Είμαι χρήστης που δεν παίζει παιχνίδια,το θέλω κυρίως για εφαρμογές viber κλπ ,καμμιά φωτογραφία και πολύ σερφάρισμα.Επίσης ως φοιτητής μηχανικός Η/Υ αυτή η ποικιλία σε ρομ,recovery και αναβαθμίσεις μου είναι πολύ ελκυστική αφού έχω ασχοληθεί κ παλιότερα με root,roms κλπ οπότε μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα ενός κινητού ξεκλείδωτου και πλήρως παραμετροποιήσιμου!Παρ'όλα αυτά,θέλω κάτι γενικά το δυνατόν φθηνότερο.

Κάνοντας τις παραπάνω σκέψεις θεωρώ ότι η καλύτερη επιλογή είναι το redmi 3S 2GBRAM/16GBROM  με rom dev global με υποστήριξη ελληνικών.Αυτό αν κατάλαβα σωστά αλλάζει εύκολα περνώντας στη συνέχεια την ελληνική rom από εδώ.Ωστόσο είδα ότι το τηλέφωνο έχει κάτι θεματάκια κυρίως με το δίκτυο.Σπουδάζω πάτρα,θα έχω θέμα με το 4G;Ακόμα κ έτσι τουλάχιστον θα μπορώ να πιάνω ένα ικανοποιητικό H+;

Κατάστημα επέλεξα το vickmall αφού δεν με νοιάζει ιδιαίτερα να αργήσει να έρθει.Ωστόσο είδα ότι πολλοί ζητούν συγκεκριμένα πράγματα στα σχόλια.Θα πρέπει να έχω υπόψιν να ζητήσω και γω κάτι;Πχ τα δώρα που λέει τι είναι;Τα αξεσουάρ(θήκες,handsfree,protective glass) αξίζει να τα βάλω μαζί,ή να τα παραγγείλω καλύτερα από Ελλάδα;Θα έχω κάποιο θέμα με εκτελωνισμό;

Αυτά σε γενικές γραμμές,θα ήθελα να ακούσω και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον πιο έμπειρο(είναι η πρώτη μου αγορά από Κίνα).Θα πηγαίνατε σε κάτι πιο φθηνό;Πιο ακριβό;Θα κάνατε κάποια άλλη επιλογή σε κατάστημα;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα!Άρχισα να ψάχνω κινητό γιατί το προηγούμενο,ένα lumia 535 έχει βγεί τρομερά ελλατωματικό,πέρα από τα γενικά ελατώμματα των WP10.Μετά από λίγο ψάξιμο,η πρόταση xiaomi μου φάνηκε πολύ καλή ειδικά με την υποστήριξη που έχει στην Ελλάδα.Είμαι χρήστης που δεν παίζει παιχνίδια,το θέλω κυρίως για εφαρμογές viber κλπ ,καμμιά φωτογραφία και πολύ σερφάρισμα.Επίσης ως φοιτητής μηχανικός Η/Υ αυτή η ποικιλία σε ρομ,recovery και αναβαθμίσεις μου είναι πολύ ελκυστική αφού έχω ασχοληθεί κ παλιότερα με root,roms κλπ οπότε μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα ενός κινητού ξεκλείδωτου και πλήρως παραμετροποιήσιμου!Παρ'όλα αυτά,θέλω κάτι γενικά το δυνατόν φθηνότερο.

Κάνοντας τις παραπάνω σκέψεις θεωρώ ότι η καλύτερη επιλογή είναι το redmi 3S 2GBRAM/16GBROM με rom dev global με υποστήριξη ελληνικών.Αυτό αν κατάλαβα σωστά αλλάζει εύκολα περνώντας στη συνέχεια την ελληνική rom από εδώ.Ωστόσο είδα ότι το τηλέφωνο έχει κάτι θεματάκια κυρίως με το δίκτυο.Σπουδάζω πάτρα,θα έχω θέμα με το 4G;Ακόμα κ έτσι τουλάχιστον θα μπορώ να πιάνω ένα ικανοποιητικό H+;

Κατάστημα επέλεξα το vickmall αφού δεν με νοιάζει ιδιαίτερα να αργήσει να έρθει.Ωστόσο είδα ότι πολλοί ζητούν συγκεκριμένα πράγματα στα σχόλια.Θα πρέπει να έχω υπόψιν να ζητήσω και γω κάτι;Πχ τα δώρα που λέει τι είναι;Τα αξεσουάρ(θήκες,handsfree,protective glass) αξίζει να τα βάλω μαζί,ή να τα παραγγείλω καλύτερα από Ελλάδα;Θα έχω κάποιο θέμα με εκτελωνισμό;

Αυτά σε γενικές γραμμές,θα ήθελα να ακούσω και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον πιο έμπειρο(είναι η πρώτη μου αγορά από Κίνα).Θα πηγαίνατε σε κάτι πιο φθηνό;Πιο ακριβό;Θα κάνατε κάποια άλλη επιλογή σε κατάστημα;

Ευχαριστώ πολύ!

Πολύ καλή επιλογή έκανες, αν δεν έχεις wind όσον αφορά το σήμα σου, πάλι δε θα έχεις πρόβλημα, θα έχεις και 4g σχεδόν παντού κοντά ή μέσα στην πόλη. Το κατάστημα που διάλεξες ίσως είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις την αγορά. Το μόνο που σου μένει πλέον, είναι να κάνεις και μια εγγραφή στο ελληνικό φόρουμ και μετά όποια απορία και να'χεις, τα παιδιά είναι εκεί για να σε βοηθάνε σχεδόν 24/7.
Δημοσ.

θα σου έλεγα να πάρεις το 3/32 international που έχει στο vick

είναι 10-12 ευρώ ακριβότερο ΑΛΛΑ

το 3/32 είναι καλύτερο (το 16 ίσως το γεμίσεις και μετά θα θες sd , και με την sd δεν έχεις την 2σιμ ελεύθερη)

και λόγω μνήμης θα έχει περισσότερη αντοχή στο χρόνο 

επίσης η international έκδοση , έχει την 800αρα άρα και wind να έχεις , δεν χάνεις τίποτα από 4g 

(και eu μπρίζα)

έχει global rom , απλά νομίζω έχει την stable 7.5 (που δεν έχει ελληνικά)

όταν σου έρθει λογικά θα έχει βγει 8αρα stable (με ελληνικά)

(η 8 dev global έχει ελληνικά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...