Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν περιέχει σημαντικά αρχεία, πριν κάνεις οτιδήποτε σκέψου κάποια υπηρεσία data recovery

Αν απλώς χάλασε ο controller, μπορεί να γίνει de-soldering της μνήμης flash, και να τοποθετηθεί σε ένα λειτουργικό pcb

Αντιγράφω από εδώ

"I took it apart and it turned out that the connections were just loose. I managed to hold the connections together long enough to copy everything over. "

Δοκίμασε να ν'ανοίξεις (με προσοχή) το case από το φλασάκι μήπως έχει χαλαρώσει το βύσμα usb

Επίσης γράψε τι μάρκα και πόσα gb είναι

Δημοσ.

Αν περιέχει σημαντικά αρχεία, πριν κάνεις οτιδήποτε σκέψου κάποια υπηρεσία data recovery

Αν απλώς χάλασε ο controller, μπορεί να γίνει de-soldering της μνήμης flash, και να τοποθετηθεί σε ένα λειτουργικό pcb

Αντιγράφω από εδώ

"I took it apart and it turned out that the connections were just loose. I managed to hold the connections together long enough to copy everything over. "

Δοκίμασε να ν'ανοίξεις (με προσοχή) το case από το φλασάκι μήπως έχει χαλαρώσει το βύσμα usb

Επίσης γράψε τι μάρκα και πόσα gb είναι

η μάρκα του είναι ADATA , 16gb , δεν έχω κάποια σημαντικά αρχεία , απλά θέλω να τον κάνω λειτουργικο ξανά

Δημοσ.

η μάρκα του είναι ADATA , 16gb , δεν έχω κάποια σημαντικά αρχεία , απλά θέλω να τον κάνω λειτουργικο ξανά

Το καλύτερο είναι να ζητήσεις αντικατάσταση, αν είναι στην εγγύηση. Πως να εμπιστευτείς ένα usb stick προβληματικό...

Δημοσ.

http://www.adata.com/en/ss/usbdiy/

η Adata προσφέρει ένα software που επαναφέρει-διορθώνει το stick στην εργοστασιακή μορφή χωρίς να χάνει τα δεδομένα του...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...