solution1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα είναι στο φλασάκι ή στο pc; Αν δοκιμάσεις το φλασάκι σε άλλο pc, λειτουργεί;
Hasta La Vista Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα είναι στο φλασάκι ή στο pc; Αν δοκιμάσεις το φλασάκι σε άλλο pc, λειτουργεί; όχι.
solution1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αν περιέχει σημαντικά αρχεία, πριν κάνεις οτιδήποτε σκέψου κάποια υπηρεσία data recovery Αν απλώς χάλασε ο controller, μπορεί να γίνει de-soldering της μνήμης flash, και να τοποθετηθεί σε ένα λειτουργικό pcb Αντιγράφω από εδώ "I took it apart and it turned out that the connections were just loose. I managed to hold the connections together long enough to copy everything over. " Δοκίμασε να ν'ανοίξεις (με προσοχή) το case από το φλασάκι μήπως έχει χαλαρώσει το βύσμα usb Επίσης γράψε τι μάρκα και πόσα gb είναι
Hasta La Vista Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αν περιέχει σημαντικά αρχεία, πριν κάνεις οτιδήποτε σκέψου κάποια υπηρεσία data recovery Αν απλώς χάλασε ο controller, μπορεί να γίνει de-soldering της μνήμης flash, και να τοποθετηθεί σε ένα λειτουργικό pcb Αντιγράφω από εδώ "I took it apart and it turned out that the connections were just loose. I managed to hold the connections together long enough to copy everything over. " Δοκίμασε να ν'ανοίξεις (με προσοχή) το case από το φλασάκι μήπως έχει χαλαρώσει το βύσμα usb Επίσης γράψε τι μάρκα και πόσα gb είναι η μάρκα του είναι ADATA , 16gb , δεν έχω κάποια σημαντικά αρχεία , απλά θέλω να τον κάνω λειτουργικο ξανά
nik5163 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 η μάρκα του είναι ADATA , 16gb , δεν έχω κάποια σημαντικά αρχεία , απλά θέλω να τον κάνω λειτουργικο ξανά Το καλύτερο είναι να ζητήσεις αντικατάσταση, αν είναι στην εγγύηση. Πως να εμπιστευτείς ένα usb stick προβληματικό...
Sant Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 η μάρκα του είναι ADATA , 16gb , δεν έχω κάποια σημαντικά αρχεία , απλά θέλω να τον κάνω λειτουργικο ξανά http://www.adata.com/en/ss/usbdiy/ η Adata προσφέρει ένα software που επαναφέρει-διορθώνει το stick στην εργοστασιακή μορφή χωρίς να χάνει τα δεδομένα του... 1
Hasta La Vista Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 δεν υπάρχει εγγύηση και το software της ADATA , δεν αναγνωρίζει για κάποιο λόγο το φλασάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα