kargo130 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Θυμίσου αυτά που γράφεις σε κανα-δυο χρονάκια που πλέον όλα τα κινητά θα έχουν δώσει δρόμο στο audio jack, μιας και μιλάμε για τεχνολογία 50 ετών που έχει ξεπεραστεί πλήρως ειδικά σε ψηφιακές συσκευές όπως τα smartphones. Η apple καλώς ή κακώς αυτή την στιγμή είναι ο industry leader που σημαίνει ότι έχει την δυνατότητα και πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις που θεωρεί σημαντικές για το μέλλον ολόκληρης της βιομηχανίας των smarphones. Εδώ και χρόνια δηλώνει ξανά και ξανά ότι το μέλλον βρίσκεται στις ασύρματες τεχνολογίες, νομίζω μερικά χρόνια πριν τύποι σαν και εσένα θα κράζανε τους κατασκευαστές laptop που δεν βάζανε ethernet ports για χάρη του wifi και μείωση του χώρου που πιάνει, fast forward στο παρόν και πλέον κανένα laptop (πόσο μάλλον ultrabook) δεν έχει θύρα ethernet. Και ας μην ξεχάσουμε και το κράξιμο που έφαγε όταν αποφάσησε να αφαιρέσει πλήρως το optical drive από τα macbooks, ή για την άρνησή της από το 2007 ακόμη να χρησιμοποιούν οι συσκευές της flash γιατί είναι buggy και τρύπιο, fast forward πάλι και το flash περνάει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μιας και τα μεγαλύτερα site (και όχι μόνο) έχουν υιοθετήσει HTML 5. Ναι ειδικα η apple αυτο σκεφτεται Δεν ειμαι ιδιατερως κατα της αλλαγης αλλα θα μπουρουσαν να εχουν κλεισει τα περισσοτερα στοματα αν προσεφεραν ενα ανταπτορα για aux και φορτιση ταυτοχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν περάσει ο εκνευρισμος σε μερικούς και διαβασετε ήρεμα τι αλλαγές θα προσφέρει στον τομέα του ήχου και των ακουστικών η κατάργηση του mini jack, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε. Οι περισσότεροι φωναζετε ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε ακουστικά των 20 ευρώ... Αν είχε έστω και το παραμικρό όφελος σε ποιότητα ήχου αυτή η τεχνολογία, θα μας το είχε τρίψει στη μούρη η apple στην παρουσίαση, αλλά τουμπεκί, απλά δημιουργεί μαι νέα κατηγορία προϊόντων που μπορεί να πλασαριστεί από το τμήμα marketing τονίζοντας άλλα χαρακτηριστικά πέραν της ποιότητας ήχου. Από την στιγμή που αγόρασαν την beat audio η οποία είναι και κατασκευάστρια ακουστικών, τα οποία είναι υποδεέστερα από τον ανταγωνισμό έπρεπε να διαφοροποιήσει τα προϊόντα τους γιατί στον ήχο δεν μπορεί να φτάσει τους ανταγωνιστές. Είναι επιτυχημένη κίνηση στο θέμα μάρκετινγκ? πιθανόν, θα τα αγκαλιάσει το κοινό της apple, ασφαλώς. Προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου, όχι βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Θυμίσου αυτά που γράφεις σε κανα-δυο χρονάκια που πλέον όλα τα κινητά θα έχουν δώσει δρόμο στο audio jack, μιας και μιλάμε για τεχνολογία 50 ετών που έχει ξεπεραστεί πλήρως ειδικά σε ψηφιακές συσκευές όπως τα smartphones. Η apple καλώς ή κακώς αυτή την στιγμή είναι ο industry leader που σημαίνει ότι έχει την δυνατότητα και πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις που θεωρεί σημαντικές για το μέλλον ολόκληρης της βιομηχανίας των smarphones. Εδώ και χρόνια δηλώνει ξανά και ξανά ότι το μέλλον βρίσκεται στις ασύρματες τεχνολογίες, νομίζω μερικά χρόνια πριν τύποι σαν και εσένα θα κράζανε τους κατασκευαστές laptop που δεν βάζανε ethernet ports για χάρη του wifi και μείωση του χώρου που πιάνει, fast forward στο παρόν και πλέον κανένα laptop (πόσο μάλλον ultrabook) δεν έχει θύρα ethernet. Και ας μην ξεχάσουμε και το κράξιμο που έφαγε όταν αποφάσησε να αφαιρέσει πλήρως το optical drive από τα macbooks, ή για την άρνησή της από το 2007 ακόμη να χρησιμοποιούν οι συσκευές της flash γιατί είναι buggy και τρύπιο, fast forward πάλι και το flash περνάει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μιας και τα μεγαλύτερα site (και όχι μόνο) έχουν υιοθετήσει HTML 5.Φίλε δε ξέρω τι λες, το λάπτοπ μου που έχω ούτε δύο χρόνια τώρα (lenovo) εχει και ethernet και 3 USB και optical και mini jack και του εχωσα και εναν ssd και επιπλέον ram γιατί ανοίγει πανευκολα με δύο βίδες Δε ξέρω ειλικρινά με τι κριτήρια αγοραζετε κάποιοι μηχανήματα..να είναι λεπτά γιατί δεν έχετε τη δύναμη να κουβαλησετε στη τσάντα σας ένα κανονικό λάπτοπ; Να έχουν μέταλλα τριγύρω χωρίς κανένα απολύτως λόγο; Δεν ασχολούμαι με τέτοια, εγώ θέλω απλά ένα μηχάνημα να κάνω τη δουλειά μου και να μη με εκνευρίζει.. Τα λάπτοπ που ευαγγελιζεσαι εσύ δεν έχουν καν numpad, πράγμα που τα κάνει άχρηστα για πάρα πολύ κόσμο Εντάξει για να παίζεις και να δειχνεσαι καλά είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τα lightning ακουστικά μέχρι τώρα ήταν πολύ λίγα. Σταδιακά θα έχουμε άπειρες επιλογές. Και ειδικά στο θέμα noise canceling χωρίς ξεχωριστή τροφοδοσία και επιλογές ρυθμισης ήχου εκτός συσκευής. Δεν περιμένω καλύτερο ήχο από τα ακουστικά που δίνει ή apple μαζί με τη συσκευή μιας και ανέκαθεν τα θεωρουσα άθλια για τα γούστα μου. Ο εκνευρισμος μου είναι στη φαντασία κάποιων και μόνο. Μόνο σαν κάτι ενδιαφέρον μπορώ να δω τις νέες αλλαγές στα ακουστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Θυμίσου αυτά που γράφεις σε κανα-δυο χρονάκια που πλέον όλα τα κινητά θα έχουν δώσει δρόμο στο audio jack, μιας και μιλάμε για τεχνολογία 50 ετών που έχει ξεπεραστεί πλήρως ειδικά σε ψηφιακές συσκευές όπως τα smartphones. Η apple καλώς ή κακώς αυτή την στιγμή είναι ο industry leader που σημαίνει ότι έχει την δυνατότητα και πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις που θεωρεί σημαντικές για το μέλλον ολόκληρης της βιομηχανίας των smarphones. Εδώ και χρόνια δηλώνει ξανά και ξανά ότι το μέλλον βρίσκεται στις ασύρματες τεχνολογίες, νομίζω μερικά χρόνια πριν τύποι σαν και εσένα θα κράζανε τους κατασκευαστές laptop που δεν βάζανε ethernet ports για χάρη του wifi και μείωση του χώρου που πιάνει, fast forward στο παρόν και πλέον κανένα laptop (πόσο μάλλον ultrabook) δεν έχει θύρα ethernet. Και ας μην ξεχάσουμε και το κράξιμο που έφαγε όταν αποφάσησε να αφαιρέσει πλήρως το optical drive από τα macbooks, ή για την άρνησή της από το 2007 ακόμη να χρησιμοποιούν οι συσκευές της flash γιατί είναι buggy και τρύπιο, fast forward πάλι και το flash περνάει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μιας και τα μεγαλύτερα site (και όχι μόνο) έχουν υιοθετήσει HTML 5.2 παρατηρησεις μονο: 1) Το audio jack δεν ειναι τεχνολογια, ειναι I/O port. Το DAC που βρισκεται μεσα στο κινητο ΕΙΝΑΙ τεχνολογια. Οσο καλυτερο DAC τοσο καλυτερο σημα παιρνεις που μπορει να αξιοποιηθει απο καλα ακουστικα. Πολυ απλα και μεσα στο lightning υπαρχει ενα chip το οποιο κανει την ιδια δουλεια και αντι για βυσμα παει απλα στο κολλημενο καλωδιο. Big Deal! 2) Δεν εχεις δουλεψει σε εταιρικο περιβάλλον μου φαινεται. Και μονο το οτι για να γινει trusted ενα μηχανημα στο domain πρεπει να κατεβασει credentials απο ethernet μας εχει κανει να εχουμε αρκετους usb το ethernet ανταπτορες.. Bonus 3) Οπως ειχα γραψει και σε αλλο θεμα. Ειχα αγορασει αρκετα ακριβα ηχεια logitech με docking για το Iphone 3gs που ειχα. Με το που βρεθηκε στα χερια μου Iphone 4 τα ηχεια επαψαν να λειτουργουν. Εβγαζε απλα ενα θαυμαστικο στην οθονη του iphone. Η Apple επαψε να τα υποστηριζει χωρις λογο στο νεο της μοντελο και εγω επρεπε να τα ξανασκασω. Λιγο μετα πηγα σε Android. A brave new world indeed! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ακομα και αυτοι μεσα απο στερησεις μπορει να θελουν να κανουν ενα ακριβο δωρο στον εαυτο τους να νοιωσουν καλυτερα.Ποιος μπορει να τους κατηγορησει.Προχθες κοσμηματοπωλης φιλος μου ελεγε οτι μια κυρια μαζευε λεφτα ενα χρονο για να μπορεσει να παρει ενα καλο ρολοι. Το να χρεωθεις εννοειτε οτι δεν συμφωνω. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το ρολόι θα το κρατήσει χρόνια, μπορεί να το δώσει και στα παιδιά της και θα έχει αξία ακόμα και τότε. Ένα iphone (γενικά μια ηλεκτρονική συσκευή) είναι κάτι αναλώσιμο, αντέχει 1-2 χρόνια και τέλος, ξεπερνιέται ή χαλάει. Οι πιο πολλοι και ξερουν τι αγοραζουν και καλα πληροφορημενοι ειναι. Δεν συμφωνώ σ'αυτό αλλά οκ, γνώμη σου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Θυμίσου αυτά που γράφεις σε κανα-δυο χρονάκια που πλέον όλα τα κινητά θα έχουν δώσει δρόμο στο audio jack, μιας και μιλάμε για τεχνολογία 50 ετών που έχει ξεπεραστεί πλήρως ειδικά σε ψηφιακές συσκευές όπως τα smartphones. Η apple καλώς ή κακώς αυτή την στιγμή είναι ο industry leader που σημαίνει ότι έχει την δυνατότητα και πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις που θεωρεί σημαντικές για το μέλλον ολόκληρης της βιομηχανίας των smarphones. Εδώ και χρόνια δηλώνει ξανά και ξανά ότι το μέλλον βρίσκεται στις ασύρματες τεχνολογίες, νομίζω μερικά χρόνια πριν τύποι σαν και εσένα θα κράζανε τους κατασκευαστές laptop που δεν βάζανε ethernet ports για χάρη του wifi και μείωση του χώρου που πιάνει, fast forward στο παρόν και πλέον κανένα laptop (πόσο μάλλον ultrabook) δεν έχει θύρα ethernet. Και ας μην ξεχάσουμε και το κράξιμο που έφαγε όταν αποφάσησε να αφαιρέσει πλήρως το optical drive από τα macbooks, ή για την άρνησή της από το 2007 ακόμη να χρησιμοποιούν οι συσκευές της flash γιατί είναι buggy και τρύπιο, fast forward πάλι και το flash περνάει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μιας και τα μεγαλύτερα site (και όχι μόνο) έχουν υιοθετήσει HTML 5. Το μόνο που παραμελείς να αναφέρεις, είναι οτι τόσο το Ethernet, όσο και τα οπτικά Drives είχαν ήδη σταματήσει να χρησιμοποιούνται απο πολύ κόσμο(σε αυτές τις συσκευές) πριν αποφασίσει η Apple να τα αφαιρέσει ως Industry Leader. Επίσης και αυτή τη φορά, η Apple δεν το έκανε για να πάει ένα βήμα μπροστά τις ασύρματες συνδέσεις και πράσινα άλογα. Βάρος και πάχος ήθελε να μειώσει, και αφαίρεσε οτι βρήκε πιο βολικό. Είναι σαν να μου λες οτι οι αερόσακοι και τα πίσω καθίσματα είναι άχρηστα, επειδή στα αγωνιστικά αυτοκίνητα αφαιρούνται για να μειωθεί το βάρος του οχήματος! Η συντριπτική πλειοψηφία των Laptop έχει ακόμα τουλάχιστον την ethernet. Τα υπερφορητά, δεν τα έχουν, και υπάρχει λόγος. Για να είναι υπερφορητά. Για δείξε μου μια motherboard σε σταθερό που δεν τους κόφτει το πάχος, χωρίς Ethernet, μιας που είναι τόσο παρωχημένη τεχνολογία. Αν στο μέλλον δεν υπάρχουν συσκευές με 3.5mm Jack θα είναι επειδή θα κάνουν αυτή την υποχώρηση οι χρήστες για να έχουν πιο λεπτά κινητά. Οχι επειδή θα πάθουν σοκ με την αλλαγή στη ζωή τους που θα επιφέρει ο ήχος μέσω ψηφιακής θύρας. Ήδη απέρριψα το LeEco Le 2 Max για τα USB Type-C ακουστικά, που πρόσθεσαν μόνο και μόνο για να ξεφορτωθούν τα dac μέσα απο τη συσκευή, προς χάριν της σιλουέτας του. Δεν βλέπω λόγο να δω ως ξεχωριστή, την κίνηση της Apple. To ίδιο πράγμα είναι. Αν θέλετε να θυσιάσετε τα πάντα για πιο λεπτές συσκευές, δικαίωμα σας. Απλά μην προσπαθείτε να το περάσετε σας επανάσταση. Edit. Η αλλαγή έγινε για λόγους ποιότητας ε; ε; Μα αφού έχει adapter δεν θα έχει πρόβλημα ε; ε; ΕΕΕΕ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Για μένα πάντως η αφαίρεση του audio jack είναι αρνητική όχι λόγω συμβατότητας και αντάπτορα, αλλά λόγω μηχανικής αντοχής. Η Lightning θύρα είναι μια υποδοχή που δέχεται ένα πολύ λεπτό βύσμα. Τώρα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν η συσκευή είναι στην τσέπη και τα ακουστικά συνδεδεμένα μη τυχόν και χτυπήσουμε η κάτσουμε κάπου και στραβώσει η θύρα. Επίσης με το βάλε-βγάλε συνεχώς για φορτηση και μουσική, δεν ξέρω πόσο θα αντέξει. Η κλασική 3.5mm ήταν τέρας σε θέμα μηχανικής αντοχής και αξιοπιστίας. Γενικά τα μειονεκτήματα σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ πιο σοβαρά από τα όποια πλεονεκτήματα. Εάν ήθελαν να ξεφορτωθούν την audio jack, θα έπρεπε να είχαν προνοήσει πολύ πιο πριν όταν η Lightning θύρα ήταν ακόμη στην ανάπτυξη. Τώρα, η αφαίρεση της είναι κάτι που σκέφτηκαν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή και είναι και αργά για να κάνουν κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν περάσει ο εκνευρισμος σε μερικούς και διαβασετε ήρεμα τι αλλαγές θα προσφέρει στον τομέα του ήχου και των ακουστικών η κατάργηση του mini jack, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε. Οι περισσότεροι φωναζετε ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε ακουστικά των 20 ευρώ... Απο το προηγουμενο video που ειχα ανεβασει στο σημειο 3:14-4:14 αναφερει γιατι(κατα την γνωμη του βεβαια)η απουσια θυρας ακουστικων ειναι κατι κακο τουλαχιστον σε βαθος χρονου.Και αυτο βεβαια παει και για τις υπολοιπες εταιριες που το εφαρμοζουν αυτο οπως το Moto Z πριν βγει το Iphone 7 Επισης το παραπανω video σε λιγοτερο απο 3μερες επιασε σχεδον 7μυρια views κανοντας το το πιο δημοφιλες στο καναλι του για να δουμε ποσο μεγαλο ενδιαφερον γενικα υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως αν και είμαι λίγο γέρος δεν μπορώ ν καταλάβω τι σκατά κάνουν όλα τα κινητά που κοστίζουν πάνω από 500 ευρώ..Και τι δεν μπορεί να κάνει ένα άλλο κινητό των 350 ευρώ.Μέτρηση benchmarks;Μιλάω για όλες τις μάρκες των κινητών τις ακριβές και όχι για μία.Α και για να προλάβω κάποιους ναι δεν είμαι εφοπλιστής απλός εργάτης είμαι χρόνια και χρόνια αλλά αν θέλω να πάρω τις μετρητοίς ακριβό κινητό το παίρνω αύριο το πρωί χωρίς να αισθάνομαι 'ότι θα μου λείψουν τα χρήματα.Ακούω bemchmarks,παιχνίδια κ.τ.λ αλλά έχω την αίσθηση ότι μιλάμε για τηλέφωνα και όχι για μίνι pc.Υπάρχουν άλλωστε άλλες συσκευές για τέτοια δουλειά φορητές.ίσως και να κάνω λάθος ίσως όπως φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον το αγοράσει ίσα ίσα να το χαρεί του εύχομαι. Αλλά γενικά ρε παιδιά έχουμε ανάγκη να αγοράζουμε τόσο ακριβά κινητά;Πραγματικά απορώ! Εγώ απορώ γιατί υπάρχουν αυτοκίνητα που κάνουν από €30000 και πάνω, την ίδια δουλειά δεν κάνεις με ένα των €15.000 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariannaX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εν το μεταξυ τα περισσοτερα σχολια εδω,δεν ειναι για το αν αξιζει τα 1000 ευρω το iphone 7,αλλα η κριτικη σε αυτους που τα σκανε. Λες και ολοι μας δεν εχουμε πεταξει 1000 ευρω καπου ετσι για να βγαλουμε γουστο... Αλλος για καποιο ταξιδι,αλλος για υπολογιστη να παιζει,αλλος για ζαντες,αλλος για καποιο pet ζωακι(δεν εννοω οτι δεν τα αξιζει το ζωακι,απλα για να καλυψουμε το γουστο μας τα σκασαμε για καποια ρατσα λες και ειναι κοσμημα το ζωο...) κτλ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 άλλοι για τσιγάρα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 800ε ειναι μια καλη τιμη γιαυτο το κινητό ,τωρα αυτην την μαμακια να χρεώνει την αύξηση μγημης 240 ε ειναι καθαρά κοροϊδία όπως επισης κοροϊδία που κατήργησε τα 64 g,ένας απο τους λόγους που έφυγα απο τα iPhone ,περιμένω να βγάλει η σαμμυ ενα καλο ταμπλετ και θα πάρει δρόμο το air που εχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εν το μεταξυ τα περισσοτερα σχολια εδω,δεν ειναι για το αν αξιζει τα 1000 ευρω το iphone 7,αλλα η κριτικη σε αυτους που τα σκανε. Λες και ολοι μας δεν εχουμε πεταξει 1000 ευρω καπου ετσι για να βγαλουμε γουστο... Αλλος για καποιο ταξιδι,αλλος για υπολογιστη να παιζει,αλλος για ζαντες,αλλος για καποιο pet ζωακι(δεν εννοω οτι δεν τα αξιζει το ζωακι,απλα για να καλυψουμε το γουστο μας τα σκασαμε για καποια ρατσα λες και ειναι κοσμημα το ζωο...) κτλ. 1000ε για πλακα δε νομιζω οτι εχουμε πεταξει ολοι μας Πραγματι μονο ειναι για πλακα ειναι αυτο το νουμερο στην Ελλαδα του σημερα Οποιοι εχουν τετοια ποσα για πλακα μπραβο τους αλλα να φορολογουνται και αναλογα με φορους υπερπολυτελειας Δεν μπορει ενας γερακος με 400ε συνταξη να πληρωνει 660ε τελη κυκλοφοριας για ενα αυτοκινητο 30 ετων αξιας 200ε και αλλοι να πετανε για πλακα τα χιλιαρικα για ενα τηλεφωνακι για να το παιζουν Ωνασηδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορει ενας γερακος με 400ε συνταξη να πληρωνει 660ε τελη κυκλοφοριας για ενα αυτοκινητο 30 ετων αξιας 200ε 660€ σήμα έχει ένα δίλιτρο. Και αν ο γεράκος όπως λες, κυκλοφορεί με δίλιτρο και παίρνει 400€ σύνταξη, δικό του πρόβλημα. Ο γεράκος και οι όμοιοι του μας έφτασαν εδώ ψηφίζοντας επί 40 χρόνια τα ίδια καθίκια... Για το θέμα των τιμών, μιλάμε για εταιρία που θέλει να αυξήσει τα κέρδη της. Αν ο άλλος δεν έχει να φάει αλλά πάει να αγοράσει το οποιοδήποτε τηλέφωνο των 1000€ πάλι δικό του πρόβλημα είναι. Στην τελική, αυτουνού είναι η τσέπη... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα