Razor333 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν εχεις παει 819€ την βασικη συσκευη σου, στην ψαροκωσταινα της κρισης και ακομα τρεχουν να την αγορασουν. 5
ant0n1s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν χαρηκα απ την ανοδο των τιμων, αλλα απ'την αλλη και η apple δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα...αν δει οτι πουλαει (που θα το δει δλδ... οχι στην Ελλαδα αλλα στις χωρες που στοχευει κυριως), του χρονου που θα αλλαξει και σασί, θα εχει κανα 100 πανω. Οπως και να χει το Δεκεμβρη θα μου κανει ο Αι Βασιλης (εγω δλδ στον εαυτο μου) δωρο ενα 7+...
jimmyking92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καμία ουσιαστική βελτίωση σε σχέση με το 6s. Ίσα ίσα που οι οι χρήστες θα πρέπει είτε να πάρουν adapter για aux είτε να σκάσουν κοντά 150 ευρώ για σύρματα ακουστικά που μπορούν να χαθούν σε μία εβδομάδα. Γιατί το aux in ήταν τεράστιο εμπόδιο στη βελτίωση της συσκευής. Και να είχα τα λεφτά δεν θα το αγόραζα γιατί η Apple απλά μας κοροΪδεύει μες στα μούτρα. 2
logistoulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια να σου πω εγω γιατι ειχα παρει το 6 plus μετρητα.Γιατι την πρωτη μερα κυκλοφοριας στην Αφρικη δεν υπηρχε ΠΟΥΘΕΝΑ διαθεσιμο το space grey 64gb ειχαν ερθει ελαχιστα κομματια και εγω το ηθελα χτες .Βρηκα κατα τυχη 1 σε σκρουτζομαγαζο στην Ηλιουπολη και επειδη εκεινη την μερα ημουν στην δουλεια εστειλα ενα φιλο με μετρητα και μου το πηρε .960 το ειχα παρει Επισης η επιδοτηση ειναι γελοια που εχω εγω στην wind και μεχρι να μου φερει το μοντελο που θελω θα πρεπει να περιμενω κανα τριμηνο απο την κυκλοφορια του . Και αφου λοιπον σου εξηγησα αναλυτικα την δικη μου ιστορια τι εχεις να πεις για το "κανεις" ? Α' ξεχασα μαλλον θα ειμαι ο μοναδικος που το κανει αυτο ... Το θέμα είναι να σταματήσουν οι συναλλαγές με μετρητά, ας κάνουν αυτό που έλεγαν να πάνε τους ιδιώτες στα 500 και τις επιχειρήσεις στα 50 να μην έχουμε μετρητά για ευνόητους λόγους μπας και παψουμε να είμαστε αφρικη
Undertaker25 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Με το κινητό των 300 η κούλα που το πήρε με τα λεφτά του μπαμπάκα δεν μπορεί να κάνει μόστρα στην καφετερία αυτό και τίποτα άλλο.Της γυναίκας ο καημός @α λούσα και χορός λέει η λαϊκή παροιμία!(ισχύει και στο αρσενικό μην ορμήξετε να με φάτε) Αααα άσε που δεν έχει και αυτοκολλητάκι να βάλεις στο αμάξι για να δείχνεις παντού πόσο ματσωμένος και τρομερός είσαι. Εδώ ρε φίλε με συγκρίνουν το ιφον με ρόλεξ ως στάτους σύμπολ φαντάσου πόσο φελλοί είναι μερικοί.... +10 απο μένα. 1
Zus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ο Ελληνάρας που μόλις βγει από την κοιλιά της μάνας του, η πρώτη του λέξη είναι BMW, κατακρίνει την Apple για την τιμολογιακή της πολιτική...
nikos_90 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καμία ουσιαστική βελτίωση σε σχέση με το 6s. Ίσα ίσα που οι οι χρήστες θα πρέπει είτε να πάρουν adapter για aux είτε να σκάσουν κοντά 150 ευρώ για σύρματα ακουστικά που μπορούν να χαθούν σε μία εβδομάδα. Γιατί το aux in ήταν τεράστιο εμπόδιο στη βελτίωση της συσκευής. Και να είχα τα λεφτά δεν θα το αγόραζα γιατί η Apple απλά μας κοροΪδεύει μες στα μούτρα. 1) Πολυ Καλυτερος επεξεργαστης 2) Πολυ καλυτερη καμερα(ειδικα στο μεγαλο μοντελο) 3) +1gb ram στο μεγαλο μοντελο 4) water resistant 5) καλυτερη μπαταρια 6) νεο home button, με μεγαλυτερη ακριβεια στο touch 7) καλυτερη οθονη στο μεγαλο μοντελο Δεν τα λες και μικρα upgrades. Βασικα το μονο που δεν αλλαξε ειναι το design. Αντικειμενικα πέρα απο το κόστος, που γνωμη μου ειναι οτι αν δεν το σηκωνει η τσεπη σου καλως η κακως το ξεχνας, αν εισαι σε 6s και σκεφτεσαι να πας σε 7 απλο, ισως δεν αξιζει, απο 6 και κατω ομως η για μεταβαση απο plus μοντελο στο 7 plus, ειναι σοβαρο upgrade και πραγματικα ειναι τουμπανο η συσκευή. Εχω 6 και θα παω σε 7 plus σιγουρα αλλα θα το παρω αρκετα φθηνοτερο λογω οτι μπορω να το κοψω τιμολογιο, και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αναβαθμιση, στα χαρτια τουλαχιστον
ikaruga24 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 το ακριβό το βάζεις στο τραπεζάκι στην καφετέρια και όλοι και κυρίως τα γκομενάκια νομίζουν ότι έχεις λεφτά,αυτό κάνουν που δεν κάνει ένα lg,ενα oppo η ένα lumia. και αυτό ισχύει κυρίως για τα iphone,καλά τα galaxy s τουλάχιστον έχουν και ένα hardware ''αιχμής" πάνω και δικαιολογούν κάπως τα λεφτά τους αλλά τα iphone όχι. Hardware αιχμής έχουν μια φορά πάνω από οποιαδήποτε Qualcomm με ισχυρότερο σε όλα τα σημεία (και μεγαλύτερο σε μέγεθος επίσης) SoC και κάρτα γραφικών σχεδόν διπλάσια σε ισχύ από τον 530 και τον Mali t880mp12. Που την είδες εσύ την τεχνολογία αιχμής πάνω από το iPhone δεν ξέρω. Κατά τα άλλα οτιδήποτε ακριβό θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και ως status symbol από κάποιους. Εσένα τι σε νοιάζει; Έχει σημασία αν αυτό το κάτι λέγεται iPhone ή Aston Martin; Ειδικά με τις ηλιθιες δικαιολογίες "μα δεν αξιοποιουν πλήρως το hardware" λες και αυτός που παίρνει ένα ακριβό και δυνατό αυτοκίνητο θα αξιοποίησει ποτέ την ισχύ του.
logistoulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 λες και αυτός που παίρνει ένα ακριβό και δυνατό αυτοκίνητο θα αξιοποίησει ποτέ την ισχύ του. και αν το κάνει θα τον κράξουν τουλάχιστον με το iphone τις αξιοποιεί πλήρως με instagram, fb, pokemon 2
nirair23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκινώντας για να μην παρεξηγηθώ θέλω να πω ότι έχω android lg G3 και παλιότερα iPhone 4s. Βλέπω ότι στην Αμερική το Samsung s7 με το iPhone 7 plus έχουν διαφορά λίγο πάνω από $200 (με μια γρήγορη μάτια δεν έκατσα να κάνω και έρευνα αγοράς) Σχεδόν όλοι αναφέρετε specs, specs specs αλλά δεν αναφέρεται το κόστος που έχει το software (αν κάποιος το έχει γράψει και το προσπέρασα συγγνώμη). Από τη μια μεριά έχουμε Samsung, lg κλπ που παίρνουν ένα λειτουργικό έτοιμο και έχουν μια ομάδα Α ατόμων που το παραμετροποιουν και γράφουν 10 εφαρμογές για την εταιρεία. Από την άλλη έχουμε μια εταιρεία που έχει μια ομάδα 10Α ατόμων γιατί η ίδια γράφει/συντηρεί/εξελίσσει το λειτουργικό της και τις εφαρμογές της. Όλο αυτό δεν έχει κόστος; σίγουρα δεν δικαιολογεί αυτό μόνο του τη διαφορά αλλά συμβάλει, βάλε και λίγο το brand λίγο η μεταπωλητική του αξία και δημιουργείται αυτή η διαφορά στην τιμή. Το γιατί υπάρχει η διαφορά αυτή στην Ελλάδα είναι άλλη συζήτηση που δεν αφορά την Apple/Samsung/Lg κλπ αλλά τις τιμολογιακές πολιτικές των εδώ καταστημάτων όπως σωστά είπανε και κάποιοι φίλοι πριν. 2
lawlezz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο το καινουργιο meta το οποιο επειδη αφησε το ιδιο κουφαρι ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΙΓΑt upgrades ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΑΥΤΟ
logistoulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν άφησε το ίδιο κουφάρι, έβγαλε το mini jack, αυτή η μείωση δυνατοτήτων σε ένα smartphone δεν είναι αναβάθμιση στο κουφάρι; (Έστω και με τη λογική της Apple για τα κουφάρια όπου γίνεται πιο ελαφρύ έτσι εκτός αν κρεμάσεις το τσουτσουνι που σου δίνουν για τα ακουστικά σου και γίνει πάλι βαρύ) Όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα κάνει ένα smartphone τόσο πιο smart είναι. Περιμένω σε επόμενη έκδοση να αφαιρεθούν και οι τηλεφωνικές κλήσεις.. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ; Στο 1920 να παίρνουμε τηλέφωνα; Επίσης και το wifi σιγά σιγά θα είναι παλιατζουρα.. μόνο με 5g θα συνδέεται η συσκευή στο μέλλον και όλη η επικοινωνία θα γίνεται μόνο με εφαρμογές apple μεταξύ μόνο συσκευών apple. Αυτό θα είναι πραγματική επανάσταση
miltoskat Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν άφησε το ίδιο κουφάρι, έβγαλε το mini jack, αυτή η μείωση δυνατοτήτων σε ένα smartphone δεν είναι αναβάθμιση στο κουφάρι; (Έστω και με τη λογική της Apple για τα κουφάρια όπου γίνεται πιο ελαφρύ έτσι εκτός αν κρεμάσεις το τσουτσουνι που σου δίνουν για τα ακουστικά σου και γίνει πάλι βαρύ) Όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα κάνει ένα smartphone τόσο πιο smart είναι. Περιμένω σε επόμενη έκδοση να αφαιρεθούν και οι τηλεφωνικές κλήσεις.. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ; Στο 1920 να παίρνουμε τηλέφωνα; Επίσης και το wifi σιγά σιγά θα είναι παλιατζουρα.. μόνο με 5g θα συνδέεται η συσκευή στο μέλλον και όλη η επικοινωνία θα γίνεται μόνο με εφαρμογές apple μεταξύ μόνο συσκευών apple. Αυτό θα είναι πραγματική επανάσταση Θυμίσου αυτά που γράφεις σε κανα-δυο χρονάκια που πλέον όλα τα κινητά θα έχουν δώσει δρόμο στο audio jack, μιας και μιλάμε για τεχνολογία 50 ετών που έχει ξεπεραστεί πλήρως ειδικά σε ψηφιακές συσκευές όπως τα smartphones. Η apple καλώς ή κακώς αυτή την στιγμή είναι ο industry leader που σημαίνει ότι έχει την δυνατότητα και πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις που θεωρεί σημαντικές για το μέλλον ολόκληρης της βιομηχανίας των smarphones. Εδώ και χρόνια δηλώνει ξανά και ξανά ότι το μέλλον βρίσκεται στις ασύρματες τεχνολογίες, νομίζω μερικά χρόνια πριν τύποι σαν και εσένα θα κράζανε τους κατασκευαστές laptop που δεν βάζανε ethernet ports για χάρη του wifi και μείωση του χώρου που πιάνει, fast forward στο παρόν και πλέον κανένα laptop (πόσο μάλλον ultrabook) δεν έχει θύρα ethernet. Και ας μην ξεχάσουμε και το κράξιμο που έφαγε όταν αποφάσησε να αφαιρέσει πλήρως το optical drive από τα macbooks, ή για την άρνησή της από το 2007 ακόμη να χρησιμοποιούν οι συσκευές της flash γιατί είναι buggy και τρύπιο, fast forward πάλι και το flash περνάει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μιας και τα μεγαλύτερα site (και όχι μόνο) έχουν υιοθετήσει HTML 5. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν περάσει ο εκνευρισμος σε μερικούς και διαβασετε ήρεμα τι αλλαγές θα προσφέρει στον τομέα του ήχου και των ακουστικών η κατάργηση του mini jack, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε. Οι περισσότεροι φωναζετε ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε ακουστικά των 20 ευρώ... 3
haHa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν περάσει ο εκνευρισμος σε μερικούς και διαβασετε ήρεμα τι αλλαγές θα προσφέρει στον τομέα του ήχου και των ακουστικών η κατάργηση του mini jack, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε. Οι περισσότεροι φωναζετε ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε ακουστικά των 20 ευρώ... Οταν περασει ο εκνευρισμος σου, τοτε θα μπορεσεις να δεις οτι δεν ισχυει αυτο που λες: Δεν προσφερει τιποτα η καταργηση του mini jack στον τομεα του ηχου. Η ψηφιακη εξοδος ηχου μεσω Lighnting θυρας υπηρχε ηδη, ακουστικα lightning υπηρχαν ηδη, αλλα σχεδον κανενας δεν προτιμουσε κατι που προσεφερε χειροτερη εμπειρια χρησης/πρακτικοτητα. Ολοι αυτοι παντως που ενθουσιαζονται με την lightning θυρα ακουστικων και τα lightning ακουστικα, γιατι τοσο καιρο δεν επαιρναν lightning ακουστικα?? Υπηρχαν και ειχαν τα ιδια "πλεονεκτηματα". Πχ Brightech - Apple MFI Approved Pure Lightning Earphones - Listen to Pure 24-bit Digital Audio Philips Fidelio M2L/27 High Resolution Headphones with Built-in DAC and Lightning Connector for Apple iOS Audeze EL-8 Titanium Closed-Back Headphones with Lightning connector 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα