ikaruga24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρις να ειμαι ειδικός επι τον τρακτερ ξέρω ότι κανενα δε εχει τετοιες ιπποδυναμεις που λες(μιας και ειπες συγκεκριμενα για ιππους) με 50 χιλιαρικα.. Αν δεις ποσο εχει καποιο με 400 -500 αλογα μαλλον θα σου πεσει η μασελα.. Τελικά μηπως το νεο Iphone ειναι αυτο το τρακτερ με τρελη ιπποδυναμη, των 300 χιλιαδων και τα υπόλοιπα οι M3/M5/Skyline/AMG κλπ? Εγω τρακτερ παντως δε χρειαζομαι και δεν παιρνω Τα M5 και GTR και λοιπά είναι ενδεικτικά, θα μπορούσα να πω είτε Mazda MX5 είτε Ferrari, τα τρακτέρ πρόκειται για επαγγελματικά εργαλεία και συνεπώς έχουν ένα κόστος. Το point είναι άλλο όμως. Εχουμε 2 διαφορετικά εργαλεία που μπορούν να εξυπηρετήσουν τον ίδιο σκοπό αλλά με διαφορετικό τρόπο. Να το πω διαφορετικά, έχω ένα BMW X5 και ένα Toyota Land Cruiser, παραπλήσια αυτοκίνητα, και τα δυο μπορούν να κάνουν ακριβώς τα ίδια. Το Toyota κοστίζει στο περίπου και ανάλογα την έκδοση αρκετά φτηνότερα του Χ5. Αρα όσοι αγοράζουν BMW X5 είναι παντελώς ηλίθιοι και γελοίοι...σωστά; Η μήπως όχι; Στην ίδια φάση αντί για το Land Cruiser που είναι κοντά σε τιμή μπορώ να βάλω άλλο τζιπ πολύ φτηνότερο, σαν αναπαράσταση φτηνών κινέζικων συσκευών, αλλά θα μπορεί να κάνει ακριβώς τα ίδια όπως το Χ5, συνεχίζουν αυτοί που αγοράζουν Χ5 να είναι ηλίθιοι; Αφού και το φτηνό και το ακριβό τζιπ κάνουν ακριβώς τα ίδια, γιατί να πάρεις το ακριβό; Ετσι και εδώ, έχεις μια συσκευή "BMW X5" που προσπαθεί ο άλλος να βγάλει ηλίθιους όσους την προτιμούν έναντι κάποιου φτηνότερου μοντέλου με γελοίες δικαιολογίες του τύπου "ααααα στην BMW αυτό στοιχίζει 20Κ για να το παράξει και εμάς μας το δίνουν 90Κ", είναι πραγματικά γελοιότητες. Δεν είναι τόσο άσπρο-μαύρο τα πράγματα. Ακόμα και υπερκοστολόγηση να υπάρχει είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη. Στο κάτω κάτω της γραφής κανέναν δεν ανάγκασε να πάει και να το πάρει, αν δεν γουστάρεις δεν το παίρνεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν τους κατηγορώ, αυτό έλειπε, τι λόγος μου πέφτει; Απλά θα έλεγα να ξέρει ο καθένας τι αγοράζει, τι παραπάνω και τι λιγότερο κάνει από τον ανταγωνισμό και να ψωνίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Οι πιο πολλοι και ξερουν τι αγοραζουν και καλα πληροφορημενοι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltoskat Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Σοβαρη απαντηση .... Να σε ρωτησω ενα android με καλυτερο hardware πως ειναι πολυ πιο φτηνο για πες? Λες και τα iPhone εχουν κλεισυο στρατιοτικο hardware απο το μελλον και αξιζουν τα λεφτα τους.... Αυτή είναι η μεγαλύτερη βλακεία του έλληνα, δεν δέχεται να πληρώσει software... Δεν είναι το hardware μόνο αδερφέ, και νομίζω αυτό φένεται όταν βλέπεις παλιά iphones με κατώτερο hardware από τις τωρινές γενιές κινητών με android να τα πατάνε κάτω στα benchmarks καταλαβαίνεις τι ρόλο παίζει καλοφτιαγμένο software με κατάληλο low level κώδικα για το hardware σε αντίθεση με την εικονική μηχανή του android... Αλλά τι περιμένεις σε χώρα που στον επαγγελματία θα φανούν πολλά τα 100 ευρώ για να του φτιάξεις e-shop την ώρα που για ένα απλό site στο εξωτερικό ή online βγάζω 4000-5000 ευρώ για δουλεά 4 ημερών. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τα M5 και GTR και λοιπά είναι ενδεικτικά, θα μπορούσα να πω είτε Mazda MX5 είτε Ferrari, τα τρακτέρ πρόκειται για επαγγελματικά εργαλεία και συνεπώς έχουν ένα κόστος. Το point είναι άλλο όμως. Εχουμε 2 διαφορετικά εργαλεία που μπορούν να εξυπηρετήσουν τον ίδιο σκοπό αλλά με διαφορετικό τρόπο. Να το πω διαφορετικά, έχω ένα BMW X5 και ένα Toyota Land Cruiser, παραπλήσια αυτοκίνητα, και τα δυο μπορούν να κάνουν ακριβώς τα ίδια. Το Toyota κοστίζει στο περίπου και ανάλογα την έκδοση αρκετά φτηνότερα του Χ5. Αρα όσοι αγοράζουν BMW X5 είναι παντελώς ηλίθιοι και γελοίοι...σωστά; Η μήπως όχι; Στην ίδια φάση αντί για το Land Cruiser που είναι κοντά σε τιμή μπορώ να βάλω άλλο τζιπ πολύ φτηνότερο, σαν αναπαράσταση φτηνών κινέζικων συσκευών, αλλά θα μπορεί να κάνει ακριβώς τα ίδια όπως το Χ5, συνεχίζουν αυτοί που αγοράζουν Χ5 να είναι ηλίθιοι; Αφού και το φτηνό και το ακριβό τζιπ κάνουν ακριβώς τα ίδια, γιατί να πάρεις το ακριβό; Ετσι και εδώ, έχεις μια συσκευή "BMW X5" που προσπαθεί ο άλλος να βγάλει ηλίθιους όσους την προτιμούν έναντι κάποιου φτηνότερου μοντέλου με γελοίες δικαιολογίες του τύπου "ααααα στην BMW αυτό στοιχίζει 20Κ για να το παράξει και εμάς μας το δίνουν 90Κ", είναι πραγματικά γελοιότητες. Δεν είναι τόσο άσπρο-μαύρο τα πράγματα. Ακόμα και υπερκοστολόγηση να υπάρχει είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη. Στο κάτω κάτω της γραφής κανέναν δεν ανάγκασε να πάει και να το πάρει, αν δεν γουστάρεις δεν το παίρνεις. Δεν κατανοώ γιατι αρπάζεστε που μας φαίνεται υπεροκοστολογημένο. Αν αύριο βγάλει το ΖΧ Pro Mini Compact η Sony, η οποία επίσης κατα βάση πουλάει όνομα,με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και ένα κόσμημα σκέτο χωρίς Bezels(γελάνε στη Sony την ώρα που το γράφω) και το τιμολογήσει με 1400€,δε θα σας κάνει αίσθηση; Επειδή είναι Sony; Η Apple είναι Brand. Το iPhone είναι κινητό τηλέφωνο. Και η τιμή του είναι μεγάλη για τέτοιο. Αν τα αξίζει, ή όχι; αν θα δωθούν η όχι, είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό. Το ζουμί είναι οτι πρέπει να δώσεις ένα χιλιάρικο για να πάρεις κινητό, Και προσωπικά μου φαίνεται υπερβολικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένας δεν τα παίρνει ντούκου. Κανεις ε? Μαλιστα αφου το λες εσυ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Κανεις ε? Μαλιστα αφου το λες εσυ . Η αληθεια ειναι οτι δε πρεπει να γινεται συχνα ημουν στο ταμειο στο public μαζι μ εναν φιλο μου, με τα 5s μας στα κουτια τους. Ερχεται η ωρα να πληρωσουμε, βγαινουν τα πρασινα κι η ταμιας μας κοιτουσε λες κι ειχε μπροστα της τον βαρδινογιαννη και τον λατση Αντιθετως τωρα που πηρα το ipad και το βαλα σε 12 ατοκες δεν μπερδευτηκαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί να το πάρεις τοις μετρητοίς αν έχεις συμβόλαιο ή εταιρικό; Τα πήρατε μόλις βγήκαν; Και πόσο; Ωραια να σου πω εγω γιατι ειχα παρει το 6 plus μετρητα.Γιατι την πρωτη μερα κυκλοφοριας στην Αφρικη δεν υπηρχε ΠΟΥΘΕΝΑ διαθεσιμο το space grey 64gb ειχαν ερθει ελαχιστα κομματια και εγω το ηθελα χτες .Βρηκα κατα τυχη 1 σε σκρουτζομαγαζο στην Ηλιουπολη και επειδη εκεινη την μερα ημουν στην δουλεια εστειλα ενα φιλο με μετρητα και μου το πηρε .960 το ειχα παρει Επισης η επιδοτηση ειναι γελοια που εχω εγω στην wind και μεχρι να μου φερει το μοντελο που θελω θα πρεπει να περιμενω κανα τριμηνο απο την κυκλοφορια του . Και αφου λοιπον σου εξηγησα αναλυτικα την δικη μου ιστορια τι εχεις να πεις για το "κανεις" ? Α' ξεχασα μαλλον θα ειμαι ο μοναδικος που το κανει αυτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τα πήρατε μόλις βγήκαν; Και πόσο; 5s 32gb το ειχαμε αγορασει Γεναρη, σχετικα μικρο διαστημα δηλαδη απ οταν ειχε βγει. Ποσο ειχε ακριβως δε θυμαμαι, θα ταν γυρω στα 800 Τωρα εδω και 3 βδομαδες χρησιμοποιω galaxy a5 2016 , το οποιο επεσε στα χερια μου τζαμπα απο εταιρικη επιδοτηση. Μια χαρα τηλ ειναι απλα φορα λαθος λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Και λιγο γελιο.. Το ειπα στην αρχη του θεματος οτι θα ηταν ψυχαγωγικο! Live and let others live ρεε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μου φαίνεται απίστευτο να δώσει κάποιος 1200€ για κινητό. Όποιο και να είναι αυτό, ότι και να κάνει. Δηλαδή πόσο χειρότερο είναι ένα κινητό των 300€ που δεν θα ικανοποιήσει τον χρήστη τόσο ώστε να αποφασίσει να σκάσει 1200€; Για μένα είναι και εξωφρενικά υπερκοστολογημένο αλλά και οι χρήστες του, ανάθεμα κι αν εκμεταλλεύονται τις δυνατότητές του στο 50% 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Λίγο ακριβά δεν το πήρατε; Μετά τις γιορτές είχε γύρω στα 550 στο σκρούτζ. Για το Ιανουάριο του 2015 μιλάμε, έτσι; ποιο 15 βρε, το 5s κυκλοφορησε το 2013 τετοια εποχη, συνεπως μιλαμε για γεναρη του 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xstreamgamer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως αν και είμαι λίγο γέρος δεν μπορώ ν καταλάβω τι σκατά κάνουν όλα τα κινητά που κοστίζουν πάνω από 500 ευρώ..Και τι δεν μπορεί να κάνει ένα άλλο κινητό των 350 ευρώ.Μέτρηση benchmarks;Μιλάω για όλες τις μάρκες των κινητών τις ακριβές και όχι για μία.Α και για να προλάβω κάποιους ναι δεν είμαι εφοπλιστής απλός εργάτης είμαι χρόνια και χρόνια αλλά αν θέλω να πάρω τις μετρητοίς ακριβό κινητό το παίρνω αύριο το πρωί χωρίς να αισθάνομαι 'ότι θα μου λείψουν τα χρήματα.Ακούω bemchmarks,παιχνίδια κ.τ.λ αλλά έχω την αίσθηση ότι μιλάμε για τηλέφωνα και όχι για μίνι pc.Υπάρχουν άλλωστε άλλες συσκευές για τέτοια δουλειά φορητές.ίσως και να κάνω λάθος ίσως όπως φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον το αγοράσει ίσα ίσα να το χαρεί του εύχομαι. Αλλά γενικά ρε παιδιά έχουμε ανάγκη να αγοράζουμε τόσο ακριβά κινητά;Πραγματικά απορώ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως αν και είμαι λίγο γέρος δεν μπορώ ν καταλάβω τι σκατά κάνουν όλα τα κινητά που κοστίζουν πάνω από 500 ευρώ..Και τι δεν μπορεί να κάνει ένα άλλο κινητό των 350 ευρώ.Μέτρηση benchmarks;Μιλάω για όλες τις μάρκες των κινητών τις ακριβές και όχι για μία.Α και για να προλάβω κάποιους ναι δεν είμαι εφοπλιστής απλός εργάτης είμαι χρόνια και χρόνια αλλά αν θέλω να πάρω τις μετρητοίς ακριβό κινητό το παίρνω αύριο το πρωί χωρίς να αισθάνομαι 'ότι θα μου λείψουν τα χρήματα.Ακούω bemchmarks,παιχνίδια κ.τ.λ αλλά έχω την αίσθηση ότι μιλάμε για τηλέφωνα και όχι για μίνι pc.Υπάρχουν άλλωστε άλλες συσκευές για τέτοια δουλειά φορητές.ίσως και να κάνω λάθος ίσως όπως φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον το αγοράσει ίσα ίσα να το χαρεί του εύχομαι. Αλλά γενικά ρε παιδιά έχουμε ανάγκη να αγοράζουμε τόσο ακριβά κινητά;Πραγματικά απορώ! Με το κινητό των 300 η κούλα που το πήρε με τα λεφτά του μπαμπάκα δεν μπορεί να κάνει μόστρα στην καφετερία αυτό και τίποτα άλλο.Της γυναίκας ο καημός @α λούσα και χορός λέει η λαϊκή παροιμία!(ισχύει και στο αρσενικό μην ορμήξετε να με φάτε) Αααα άσε που δεν έχει και αυτοκολλητάκι να βάλεις στο αμάξι για να δείχνεις παντού πόσο ματσωμένος και τρομερός είσαι. Εδώ ρε φίλε με συγκρίνουν το ιφον με ρόλεξ ως στάτους σύμπολ φαντάσου πόσο φελλοί είναι μερικοί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν κατανοώ γιατι αρπάζεστε που μας φαίνεται υπεροκοστολογημένο. Αν αύριο βγάλει το ΖΧ Pro Mini Compact η Sony, η οποία επίσης κατα βάση πουλάει όνομα,με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και ένα κόσμημα σκέτο χωρίς Bezels(γελάνε στη Sony την ώρα που το γράφω) και το τιμολογήσει με 1400€,δε θα σας κάνει αίσθηση; Επειδή είναι Sony; Η Apple είναι Brand. Το iPhone είναι κινητό τηλέφωνο. Και η τιμή του είναι μεγάλη για τέτοιο. Αν τα αξίζει, ή όχι; αν θα δωθούν η όχι, είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό. Το ζουμί είναι οτι πρέπει να δώσεις ένα χιλιάρικο για να πάρεις κινητό, Και προσωπικά μου φαίνεται υπερβολικό. Σε εμένα γιατί αναφέρεσαι; Δεν λέω κάτι διαφορετικό. Αλλοι αρπάζονται με τις τιμές λες και δεν καταλαβαίνουν πως λειτουργεί ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως αν και είμαι λίγο γέρος δεν μπορώ ν καταλάβω τι σκατά κάνουν όλα τα κινητά που κοστίζουν πάνω από 500 ευρώ..Και τι δεν μπορεί να κάνει ένα άλλο κινητό των 350 ευρώ.Μέτρηση benchmarks;Μιλάω για όλες τις μάρκες των κινητών τις ακριβές και όχι για μία.Α και για να προλάβω κάποιους ναι δεν είμαι εφοπλιστής απλός εργάτης είμαι χρόνια και χρόνια αλλά αν θέλω να πάρω τις μετρητοίς ακριβό κινητό το παίρνω αύριο το πρωί χωρίς να αισθάνομαι 'ότι θα μου λείψουν τα χρήματα.Ακούω bemchmarks,παιχνίδια κ.τ.λ αλλά έχω την αίσθηση ότι μιλάμε για τηλέφωνα και όχι για μίνι pc.Υπάρχουν άλλωστε άλλες συσκευές για τέτοια δουλειά φορητές.ίσως και να κάνω λάθος ίσως όπως φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον το αγοράσει ίσα ίσα να το χαρεί του εύχομαι. Αλλά γενικά ρε παιδιά έχουμε ανάγκη να αγοράζουμε τόσο ακριβά κινητά;Πραγματικά απορώ! το ακριβό το βάζεις στο τραπεζάκι στην καφετέρια και όλοι και κυρίως τα γκομενάκια νομίζουν ότι έχεις λεφτά,αυτό κάνουν που δεν κάνει ένα lg,ενα oppo η ένα lumia. και αυτό ισχύει κυρίως για τα iphone,καλά τα galaxy s τουλάχιστον έχουν και ένα hardware ''αιχμής" πάνω και δικαιολογούν κάπως τα λεφτά τους αλλά τα iphone όχι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα