Προς το περιεχόμενο

Από €819 έως €1189 οι τιμές των νέων iPhone 7 και iPhone 7 Plus στην Ελλάδα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι αυτο σχετικο ειναι...Αν το θελεις για να κανεις δουλεια σε χωραφια ναι ειναι βλακας οποιος προτιμησει την Μ5 απο το τρακτερ.

Γι'αυτο ειναι λιγο χαζο να συγκρινουμε αμαξια με κινητα.

Οχι, είναι σχετικότατο. Τι κάνει δηλαδή ένα αυτοκίνητο που δεν κάνει ένα τρακτέρ; Δεν μπορεί να κάνει ταξίδια; Δεν μπορεί να κουβαλήσει κόσμο; Τι δουλειά δεν μπορεί να κάνει το τρακτέρ δηλαδή; Τέσσερις ρόδες έχει, τιμόνι, ο κινητήρας τους είναι τέρας καθώς παράγει πολύ δύναμη και ροπή, μια χαρά όλα! Αρα ποιος ηλίθιος θα πάει να πάρει ένα M5 ή ένα GTR που κοστίζει 100κ ευρώ και δεν παίρνει ένα τρακτέρ με τα μισά (και λιγότερα) λεφτά για να κάνει τα ίδια και ακόμα περισσότερα; Η μήπως όχι...; 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε, είμαστε σε τεχνολογικό forum και τουλάχιστον έτσι στα "μπακαλίστικα" δεν με πείθεις γιατί ξέρω για τι μιλάμε και όχι το SoC και η κάμερα δεν είναι υπερκαλύτερες στον ανταγωνισμό αν δεν δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες. Η ανάλυση της οθόνης επίσης με αφήνει παγερά αδιάφορο, με ενδιαφέρει η ποιότητα του panel. Δεν είναι το ίδιο ποιοτικό το 1080p panel κινεζιάς των 50 ευρώ με το 1080p panel του Huawei P9 που κοστίζει 450 ευρώ. Δεν είναι ίδιος ο πυρήνας του Α10 με τον πυρήνα του SD 820 αλλά ούτε και η κάρτα γραφικών του snap δεν φτάνει ούτε στο μισό τη δύναμη της power VR που φοράει ο Α10 (βασικά ούτε του Α9 φτάνει αλλά τέλος πάντων) όπως και η λιθογραφία που πλέον είναι στα 10mm.

Δεύτερον, είναι το λειτουργικό. Το παράδειγμα του Punto λες ότι το κατάλαβες αλλά τελικά δεν το κατάλαβες. Να στο πω διαφορετικά, όποιος αγοράζει BMW M5 είναι τόσο βλάκας και ηλίθιος να αγοράζει μια μπακατέλα τη στιγμή που με τα μισά λεφτά μπορεί να πάρει ένα τρακτέρ με μεγαλύτερη ιπποδύναμη, μεγαλύτερες δυνατότητες χρήσης και off-road και ένα σωρό καλούδια συμπεριλαμβανομένου πίσω κίνησης για maximum οδηγική ευχαρίστηση. Πόσο βλάκες ρε συ, έτσι δεν είναι; Δεν παίζει να υπάρχει μεγαλύτερο κορόιδο από αυτόν που πάει και τα σκάει σε M5 που μπορεί να πάρει τόσα με τα μισά λεφτά...έτσι δεν είναι;

Άστο φίλε δεν έχει νόημα. Κάποιοι νομίζουν ότι συγκρίνοντας χαρακτηριστικά στα χαρτιά και ξερούς αριθμούς έχουν πλήρη γνώση του θέματος.

Και ξέρουν ακριβώς πως καΝει κοστολόγηση κάθε εταιρία και ποσο περιθώριο κέρδους έχει.

• Like 2

τα πολλα λογια ειναι φτωχεια οποιος εχει αγοραζει οποιος δεν εχει ν παρει s6 k s7 που θεωρει καλυτερο οπως το νοτε 7 ν σ κοπει κ κανα χερι το θα παρω δυο κ τετιες βλακειες που λεει ο καθε ενας τα εχω παρει ολα κ καθε φορα που κανω την αλλαγη βαζω 150 ευρω παρε σαμσουνγκ 1000 κ πουλατο 200 δυο μηνες ποτε μην συγκρινεται το φιατ με την φεραρρι ιδιο εργοστασιο εχουν αλλα δν υπαρχει μετρο συγκρισεις τον 100 παρεις τον χιλιων παρεις android εχει μεσα ιδιο αποτελεσμα malware adware κ χαμος πληρωνεις 900 το πουλας 700

Δεν εχετε καταλαβει κατι, οτι αυτοι που τα σκανε και το παιρνουν δεν ενδιαφερονται καθολου για το τι δυνατοτητες εχει 

Το 90% δεν ξερουν ουτε email να στειλουν

Και φθηνο ειναι

Πως θα σκασεις στην καφετερια και στο γραφειο με Xiaomi και Leagoo?

• Like 1

κ οποιος μιλαει για χαρακτηριστικα τα τριπλα εχει κ καθε φορα τ iphone βγαινει 100 φορες γρηγοροτερο benchmarks

βλεπε antutu τωρα θα πεταξει μια ακριδα κ θα πει οτι η αππλ πληρωνει το αντουτου ειμαστε διστυχως η ευτυχως στην εποχη που ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ειμαι κατοχος κ των δυο κινητον κ παραγγειλα το 7 plus απο αγγλια στα 840

• Like 1

• Super Moderators

Δεν εχετε καταλαβει κατι, οτι αυτοι που τα σκανε και το παιρνουν δεν ενδιαφερονται καθολου για το τι δυνατοτητες εχει 

Το 90% δεν ξερουν ουτε email να στειλουν

[...]

Αυτά τα ποσοστά προκύπτουν προφανώς από προσωπικές σου μετρήσεις και εμπειρίες... 

• Like 5

Εμένα πάλι όλοι γνωστοί μου που έχουν iPhone μια χαρά ξέρουν και το χειρίζονται και το αξιοποιούν . Ακόμα και σε γιατρό μου έχει τύχει, να θέλε να μου δώσει ενα φάρμακο , μπήκε σε app και είδε τη δραστική του ουσία.

Αυτά περι τραπεζιού καφετέριας και κάρτοκινητου ειναι κατηγορίες που έχουν παλιώσει πια.....

Όσοι γνωστοί μου (λίγοι) κράζουν το iPhone ειναι άνθρωποι που δεν έχουν τη δυνατότητα να το πάρουν. Γιατί αυτος που έχει τα λεφτά και επιλέγει να μη τα δώσει , δε θα μπει σε τέτοια διαδικασία, απλά δε θα ασχοληθεί. Όταν ομως ασχολείσαι τόσο πολύ με κατι δείχνεις ποςο τελικά σε τρώει ;)

• Like 5

Δεύτερον, είναι το λειτουργικό. Το παράδειγμα του Punto λες ότι το κατάλαβες αλλά τελικά δεν το κατάλαβες. Να στο πω διαφορετικά, όποιος αγοράζει BMW M5 είναι τόσο βλάκας και ηλίθιος να αγοράζει μια μπακατέλα τη στιγμή που με τα μισά λεφτά μπορεί να πάρει ένα τρακτέρ με μεγαλύτερη ιπποδύναμη, μεγαλύτερες δυνατότητες χρήσης και off-road και ένα σωρό καλούδια συμπεριλαμβανομένου πίσω κίνησης για maximum οδηγική ευχαρίστηση. Πόσο βλάκες ρε συ, έτσι δεν είναι; Δεν παίζει να υπάρχει μεγαλύτερο κορόιδο από αυτόν που πάει και τα σκάει σε M5 που μπορεί να πάρει τόσα με τα μισά λεφτά...έτσι δεν είναι;   

Χωρις να ειμαι ειδικός επι τον τρακτερ ξέρω ότι κανενα δε εχει τετοιες ιπποδυναμεις που λες(μιας και ειπες συγκεκριμενα για ιππους) με 50 χιλιαρικα.. Αν δεις ποσο εχει καποιο με 400 -500 αλογα μαλλον θα σου πεσει η μασελα..

Τελικά μηπως το νεο Iphone ειναι αυτο το τρακτερ με τρελη ιπποδυναμη, των 300 χιλιαδων και τα υπόλοιπα οι M3/M5/Skyline/AMG κλπ?

Εγω τρακτερ παντως δε χρειαζομαι και δεν παιρνω :)

Εμένα πάλι όλοι γνωστοί μου που έχουν iPhone μια χαρά ξέρουν και το χειρίζονται και το αξιοποιούν . Ακόμα και σε γιατρό μου έχει τύχει, να θέλε να μου δώσει ενα φάρμακο , μπήκε σε app και είδε τη δραστική του ουσία.

Αυτά περι τραπεζιού καφετέριας και κάρτοκινητου ειναι κατηγορίες που έχουν παλιώσει πια.....

Όσοι γνωστοί μου (λίγοι) κράζουν το iPhone ειναι άνθρωποι που δεν έχουν τη δυνατότητα να το πάρουν. Γιατί αυτος που έχει τα λεφτά και επιλέγει να μη τα δώσει , δε θα μπει σε τέτοια διαδικασία, απλά δε θα ασχοληθεί. Όταν ομως ασχολείσαι τόσο πολύ με κατι δείχνεις ποςο τελικά σε τρώει ;)

Το πρόβλημα δεν είναι μ'αυτούς που μπορούν και το παίρνουν. Είναι με αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα αλλά χρεώνονται ή στερούνται άλλα πράγματα για να το πάρουν, νομίζοντας ότι κάνει κάτι διαφορετικό ή περισσότερο από άλλα πιο φτηνά κινητά...:) 

(Πρόβλημα σε εισαγωγικά προφανώς, έτσι για την κουβέντα!).

• Like 3

Οχι, είναι σχετικότατο. Τι κάνει δηλαδή ένα αυτοκίνητο που δεν κάνει ένα τρακτέρ; Δεν μπορεί να κάνει ταξίδια; Δεν μπορεί να κουβαλήσει κόσμο; Τι δουλειά δεν μπορεί να κάνει το τρακτέρ δηλαδή; Τέσσερις ρόδες έχει, τιμόνι, ο κινητήρας τους είναι τέρας καθώς παράγει πολύ δύναμη και ροπή, μια χαρά όλα! Αρα ποιος ηλίθιος θα πάει να πάρει ένα M5 ή ένα GTR που κοστίζει 100κ ευρώ και δεν παίρνει ένα τρακτέρ με τα μισά (και λιγότερα) λεφτά για να κάνει τα ίδια και ακόμα περισσότερα; Η μήπως όχι...; 

Προφανώς δεν έχεις δοκιμάσει να αγοράσεις τρακτέρ. Αλλιώς το GTR θα ήταν η φτηνή επιλογή στο παράδειγμά σου :P

• Like 1

Το πρόβλημα δεν είναι μ'αυτούς που μπορούν και το παίρνουν. Είναι με αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα αλλά χρεώνονται ή στερούνται άλλα πράγματα για να το πάρουν, νομίζοντας ότι κάνει κάτι διαφορετικό ή περισσότερο από άλλα πιο φτηνά κινητά... :)

(Πρόβλημα σε εισαγωγικά προφανώς, έτσι για την κουβέντα!).

Ακομα και αυτοι μεσα απο στερησεις μπορει να θελουν να κανουν ενα ακριβο δωρο στον εαυτο τους να νοιωσουν καλυτερα.Ποιος μπορει να τους κατηγορησει.Προχθες κοσμηματοπωλης φιλος μου ελεγε οτι μια κυρια μαζευε λεφτα ενα χρονο για να μπορεσει να παρει ενα καλο ρολοι. Το να χρεωθεις εννοειτε οτι δεν συμφωνω.

• Like 4

Ακομα και αυτοι μεσα απο στερησεις μπορει να θελουν να κανουν ενα ακριβο δωρο στον εαυτο τους να νοιωσουν καλυτερα.Ποιος μπορει να τους κατηγορησει.Προχθες κοσμηματοπωλης φιλος μου ελεγε οτι μια κυρια μαζευε λεφτα ενα χρονο για να μπορεσει να παρει ενα καλο ρολοι. Το να χρεωθεις εννοειτε οτι δεν συμφωνω.

Δεν τους κατηγορώ, αυτό έλειπε, τι λόγος μου πέφτει; :)

Απλά θα έλεγα να ξέρει ο καθένας τι αγοράζει, τι παραπάνω και τι λιγότερο κάνει από τον ανταγωνισμό και να ψωνίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Kαλυτερα απ οσο φανταζεσαι :-D

Αλλα τα εισιτηρια και η διαμονη εστω και για λιγο, μαζι με τη μηδαμινη διαφορα τιμης και τις Δανες, δεν με πειθουν :P  

Κανονίζουμε μία ομαδική εκδρομούλα Δανία? Έχω αρκετά άτομα που ενδιαφέρονται αν μαζέψουμε και από εδώ άτομα κλείνουμε ένα αεροπλάνο μόνο για πάρτη μας ψηθείτε! :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...