Προς το περιεχόμενο

Από €819 έως €1189 οι τιμές των νέων iPhone 7 και iPhone 7 Plus στην Ελλάδα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι Samsung, Motorola και οι άλλες εταιρείες, έχουν τον τρόπο να βγάλουν τα κέρδη της Apple αλλά δεν το κάνουν γιατί είναι πονόψυχες και δεν θέλουν να αρμέγουν τον κόσμο. Μάλιστα...

Ο λογος που δεν το κανουν ειναι γιατι δεν ειναι στην κορυφη που ειναι η Apple και θελουν να την φτασουν. Για αυτο και ασχετως προτιμησεων σε κινητα ειμαστε ολοι πιστευω εναντια στα μονοπωλια. Ακομα και η Samsung που ειναι νο 2 παπατζιλικια κανει.

Δειτε πχ το παραδειγμα της Sony και της Microsoft. Η Sony ηταν νο 1 στην γενια του PS2. Εγινε επιπολαια και εβγαλε το PS3 με τιμη στον θεο, λεγοντας κιολας οτι ο κοσμος θα πρεπει να δουλεψει παραπανω για να το αποκτησει.

Ηρθε η Microsoft με πολυ φιλικοτερη αντιμετωπιση στον καταναλωτη και πηρε τα στρινγκ απο την Sony.

Στην επομενη γενια η Microsoft καβαλησε το καλαμι με τα TVTVTV και #dealwithit και η Sony επανεκαμψε.

Πλεον απο την κορυφη αρχισε παλι τις βλακειες βεβαια.

Το διδαγμα ειναι απλο. Μηχανακια και εταιρειες ειναι δεν ειναι θρησκεια. Σημερα ειναι η Apple κορυφαια, αυριο μπορει να ειναι η Xiaomi και να κανει τα ιδια με την Apple

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επειδή είσαι μικρός μάλλον, να σου πω ότι πριν από 10 χρονιά ακριβός, η μοτορολα ήταν αυτή που πουλούσε ακριβά τα τότε κινητά, και μάλιστα ήταν τα χειρότερα κινητά που υπήρχαν.

Πρόσεχε πώς μιλάς για το Motorola μου!  :)

http://www.bootic.com/motorola/electronics/communications/telephony/mobile-phones/motorola-mpx220

• Like 1

Το "αξιοπρεπής" και το "λόγω άποψης" μου ακούγεται σαν ανέκδοτο, το "λόγω αδυναμίας" είναι προφανώς η αλήθεια.

Το περί ελκυστικής πολιτικής δεν το κατάλαβα.

Πχ α) δεν πουλάει κινητό επιδόσεων 300 ευρώ για 600 και έχει πιο πιστή σχέση τιμής-απόδοσης β) δεν προσπαθεί να πείσει εμμέσως το καταναλωτικό κοινό ότι οτιδήποτε δεν ειναι Samsung είναι σκουπίδι γ) δεν προσπαθεί να εγκλωβίσει το αγοραστικό της κοινό μέσα σε αυστηρά Samsung πλαίσια όπως και κάνει η Apple δημιουργώντας την αντίληψη ότι ο αγοραστής Apple πρέπει να έχει ένα σετ απο Apple προιόντα για να ειναι κουλ. (ζήτημα που έχει συζητηθεί πολλάκις στο insomnia)

Υπόψιν, δεν έχω καμία σχέση με Samsung προιόντα ούτε είχα ποτέ.

Πρόσεχε πώς μιλάς για το Motorola μου!  :)

http://www.bootic.com/motorola/electronics/communications/telephony/mobile-phones/motorola-mpx220

χαχαχα πω φίλε που το θυμήθηκες αυτό; :) πιο πολύ πηγενε για αυτά: 

1) https://cdn.pcsteps.gr/wp-content/uploads/2013/05/technews_mobile_phones_20-best-sellers_11-razr.jpg

2) http://s295.photobucket.com/user/lerikosa/media/l6_6.jpg.html

Πχ α) δεν πουλάει κινητό επιδόσεων 300 ευρώ για 600 και έχει πιο πιστή σχέση τιμής-απόδοσης β) δεν προσπαθεί να πείσει εμμέσως το καταναλωτικό κοινό ότι οτιδήποτε δεν ειναι Samsung είναι σκουπίδι γ) δεν προσπαθεί να εγκλωβίσει το αγοραστικό της κοινό μέσα σε αυστηρά Samsung πλαίσια όπως και κάνει η Apple δημιουργώντας την αντίληψη ότι ο αγοραστής Apple πρέπει να έχει ένα σετ απο Apple προιόντα για να ειναι κουλ. (ζήτημα που έχει συζητηθεί πολλάκις στο insomnia)

Υπόψιν, δεν έχω καμία σχέση με Samsung προιόντα ούτε είχα ποτέ.

Είπαμε, δεν τα κάνουν διότι δεν μπορούν. Κερδοσκοπικές εταιρείες είναι όλες και αυτό που μετράει είναι το κέρδος. Προς το παρόν η Apple είναι η καλύτερη σ' αυτό και όλοι οι άλλοι θα παρακαλούσαν να είναι στη θέση της. 

• Like 1

Φίλε, η ίδια νοοτροπία που ισχύει σε όλα ισχύει και εδώ. Τους κορόιδεψε μια φορά, τους κορόιδεψε δυο φορές, εεεεε μετά δεν είναι κοροϊδία, επιλογή είναι. Εγώ όπως σε είπα και 200 να μου το πουλούσαν δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να το πάρω για χίλιους δυο άλλους  λόγους αλλά όχι για γελοιότητες "τους κοστίζει αυτούς 200 και μας το δίνουν εμάς 900". Αδυνατείς να καταλάβεις ότι η κάθε εταιρία στοχεύει στο καλύτερο γι αυτήν, κάποιες στοχεύουν στο να έχουν μακροζωία και άλλες κοιτάνε απλά να κάνουν αρπαχτές και σε λίγα χρόνια να μην υπάρχει το όνομα τους στην πιάτσα. Αυτό λοιπόν χτίζεται σιγά σιγά και -πληρώνεται-. Αν ήταν τόσο φούσκα όσο λες θα είχε πιάσει πάτο η εταιρία πολύ καιρό πριν. 

Τα υπόλοιπα αστεία περί hardware τα προσπερνώ γιατί είναι πραγματικά αστεία. Μου εμφανίζεις ξερά specs που δεν υπολογίζεις ότι από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Εχω ένα fiat punto GT 150 αλόγων και ειδικά φτιαγμένο για γκάζι, έχω όμως και ένα τρακτέρ που και αυτό είναι φτιαγμένο για δύναμη καθώς έχει 367 ίππους, πολύ μεγαλύτερες ρόδες, το βάζεις όπου θες και έχει και όλα τα κονφόρ όπως κλιματισμό και άλλα. Αυτό λοιπόν βάση της δικής σου λογικής θα σημαίνει ότι το τρακτέρ μου είναι σαφέστατα γρηγορότερο και πολύ ικανότερο σε όλα από το punto GT μου, σωστά; Η μήπως όχι;  

η εταιρεία καλά κάνει και το πουλάει τόσο,αυτοί που τα παίρνουν φταίνε,και ο λόγος που λέω δεν είναι γελοιότητα είναι απλή αίσθηση καταναλωτικού vfm.

τα αστεία περι hardware γιατί τα προσπερνάς? η καλύτερη κάμερα,η πολύ μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης και το υπερκαλύτερο soc σε αφήνουν αδιάφορο? το παράδειγμα του τρακτέρ με το Punto το καταλαβαίνω αλλά δεν ισχύει εδώ,στην προκειμένη περίπτωση έχουμε το punto που είναι το iphone και το oppo είναι evo 300 άλογα και είναι σε όλα καλύτερο τεχνολογικά και αποδοτικά.

γιατί εσύ νομίζεις ότι θα έχει το lag που έχουν οι συσκευές των 100 ευρώ το oppo.

αμα δεν σαρέσουν οι κινεζιές κοίτα τι κινητάρες παίρνεις μάρκας,τεχνολογικά πολύ ανώτερες του iphone και πες μου αν αξίζει το iphone.

http://www.e-shop.gr/kinito-htc-one-a9-silver-gr-p-TEL.008076

http://www.e-shop.gr/kinito-microsoft-lumia-950-black-gr-p-TEL.009092

http://www.e-shop.gr/kinito-samsung-galaxy-a5-a510-2016-lte-16gb-white-gr-p-TEL.002762

Οτι και να λετε, και τα samsung και τα apple ειναι πολυ καλες συσκευές με τα υπερ και τα κουσούρια του το καθένα και στην τιμή που τα δίνει η κάθε εταιρεία ,πουλάνε!

Οχι πουλάνε, εξαφανίζονται .

Ειναι υπερτιμημένα ;

Σαφώς.

Θα ξεπουλήσουν και θα χεστουν στο ταληρο παλι οι εταιρείες ;

Στανταρ.

Το ιδιο εχει γίνει με τους cpu, τις gpu και ένα σωρό άλλα .

Οι τιμές ανεβαίνουν διαρκώς αλλά ο κόσμος αγοράζει .

Οπότε δεν ειναι ακριβά .

Εμείς δεν έχουμε λεφτά.

• Like 1

Οτι και να λετε, και τα samsung και τα apple ειναι πολυ καλες συσκευές με τα υπερ και τα κουσούρια του το καθένα και στην τιμή που τα δίνει η κάθε εταιρεία ,πουλάνε!

Οχι πουλάνε, εξαφανίζονται .

Ειναι υπερτιμημένα ;

Σαφώς.

Θα ξεπουλήσουν και θα χεστουν στο ταληρο παλι οι εταιρείες ;

Στανταρ.

Το ιδιο εχει γίνει με τους cpu, τις gpu και ένα σωρό άλλα .

Οι τιμές ανεβαίνουν διαρκώς αλλά ο κόσμος αγοράζει .

Οπότε δεν ειναι ακριβά .

Εμείς δεν έχουμε λεφτά.

Ενα απο τα πιο σωστα ποστς κι ας ειναι και προφανες.

Αφου βλεπουν οι εταιρειες οτι ειμαστε για κλαμματα και περιμενουμε ουρες να αγορασουμε το προιον της,φυσικο δεν ειναι να πουλαει οσο θελει;

Εγω για να βρω το S7 edge σε ροζ χρυσο που το ηθελα εφαγα τον κοσμο.Και το πληρωσα και πιο ακριβα απο οσο ειχαν τα αλλα χρωματα στο σκρουτζ.

Τι να κανουμε τα γουστα πληρωνονται μου ελεγε ενας καλος φιλος..

• Like 1

Seat εχω του 98 μεγαλε αν το θες στο πουλαω οσο κοστιζει το νεο iphone.............

Χάσατε όλοι το νόημα. Δεν με απασχολεί τι αυτοκίνητο εχεις.

Σχολιάζω το γεγονός ότι ο καθένας τα δίνει εκεί που θέλει και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τον λέει ζώο ή οτιδήποτε άλλο αν διαφωνεί μαζί του.

• Like 2

η εταιρεία καλά κάνει και το πουλάει τόσο,αυτοί που τα παίρνουν φταίνε,και ο λόγος που λέω δεν είναι γελοιότητα είναι απλή αίσθηση καταναλωτικού vfm.

τα αστεία περι hardware γιατί τα προσπερνάς? η καλύτερη κάμερα,η πολύ μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης και το υπερκαλύτερο soc σε αφήνουν αδιάφορο? το παράδειγμα του τρακτέρ με το Punto το καταλαβαίνω αλλά δεν ισχύει εδώ,στην προκειμένη περίπτωση έχουμε το punto που είναι το iphone και το oppo είναι evo 300 άλογα και είναι σε όλα καλύτερο τεχνολογικά και αποδοτικά.

γιατί εσύ νομίζεις ότι θα έχει το lag που έχουν οι συσκευές των 100 ευρώ το oppo.

αμα δεν σαρέσουν οι κινεζιές κοίτα τι κινητάρες παίρνεις μάρκας,τεχνολογικά πολύ ανώτερες του iphone και πες μου αν αξίζει το iphone.

http://www.e-shop.gr/kinito-htc-one-a9-silver-gr-p-TEL.008076

http://www.e-shop.gr/kinito-microsoft-lumia-950-black-gr-p-TEL.009092

http://www.e-shop.gr/kinito-samsung-galaxy-a5-a510-2016-lte-16gb-white-gr-p-TEL.002762

Φίλε, είμαστε σε τεχνολογικό forum και τουλάχιστον έτσι στα "μπακαλίστικα" δεν με πείθεις γιατί ξέρω για τι μιλάμε και όχι το SoC και η κάμερα δεν είναι υπερκαλύτερες στον ανταγωνισμό αν δεν δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες. Η ανάλυση της οθόνης επίσης με αφήνει παγερά αδιάφορο, με ενδιαφέρει η ποιότητα του panel. Δεν είναι το ίδιο ποιοτικό το 1080p panel κινεζιάς των 50 ευρώ με το 1080p panel του Huawei P9 που κοστίζει 450 ευρώ. Δεν είναι ίδιος ο πυρήνας του Α10 με τον πυρήνα του SD 820 αλλά ούτε και η κάρτα γραφικών του snap δεν φτάνει ούτε στο μισό τη δύναμη της power VR που φοράει ο Α10 (βασικά ούτε του Α9 φτάνει αλλά τέλος πάντων) όπως και η λιθογραφία που πλέον είναι στα 10mm.

Δεύτερον, είναι το λειτουργικό. Το παράδειγμα του Punto λες ότι το κατάλαβες αλλά τελικά δεν το κατάλαβες. Να στο πω διαφορετικά, όποιος αγοράζει BMW M5 είναι τόσο βλάκας και ηλίθιος να αγοράζει μια μπακατέλα τη στιγμή που με τα μισά λεφτά μπορεί να πάρει ένα τρακτέρ με μεγαλύτερη ιπποδύναμη, μεγαλύτερες δυνατότητες χρήσης και off-road και ένα σωρό καλούδια συμπεριλαμβανομένου πίσω κίνησης για maximum οδηγική ευχαρίστηση. Πόσο βλάκες ρε συ, έτσι δεν είναι; Δεν παίζει να υπάρχει μεγαλύτερο κορόιδο από αυτόν που πάει και τα σκάει σε M5 που μπορεί να πάρει τόσα με τα μισά λεφτά...έτσι δεν είναι;   

Δεύτερον, είναι το λειτουργικό. Το παράδειγμα του Punto λες ότι το κατάλαβες αλλά τελικά δεν το κατάλαβες. Να στο πω διαφορετικά, όποιος αγοράζει BMW M5 είναι τόσο βλάκας και ηλίθιος να αγοράζει μια μπακατέλα τη στιγμή που με τα μισά λεφτά μπορεί να πάρει ένα τρακτέρ με μεγαλύτερη ιπποδύναμη, μεγαλύτερες δυνατότητες χρήσης και off-road και ένα σωρό καλούδια συμπεριλαμβανομένου πίσω κίνησης για maximum οδηγική ευχαρίστηση. Πόσο βλάκες ρε συ, έτσι δεν είναι; Δεν παίζει να υπάρχει μεγαλύτερο κορόιδο από αυτόν που πάει και τα σκάει σε M5 που μπορεί να πάρει τόσα με τα μισά λεφτά...έτσι δεν είναι;

Κι αυτο σχετικο ειναι...Αν το θελεις για να κανεις δουλεια σε χωραφια ναι ειναι βλακας οποιος προτιμησει την Μ5 απο το τρακτερ.

Γι'αυτο ειναι λιγο χαζο να συγκρινουμε αμαξια με κινητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...