Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πειράζει. Πήγαινε βάλε ζαντολάστιχα εσυ στο Hyundai μπας και πάρει κανένα άλογο παραπάνω.

Πω πω έχει Hyundai? Κατώτερης κατηγορίας άνθρωπος, ε? Δεν έχουν όλοι μπαμπά να τους αγοράζει Golf στα 20 τους.

Προφανως το iphone -και οποιοδηποτε ακριβο αγαθο δεν απευθυνεται στους μισθους του 500ρικου. Τωρα αν ο χ που βγαζει αυτα τα λεφτα, κανει το σκατο του παξιμαδι οπως λες, ε κακο του κεφαλιου του.

Το ιδιο ισχυει φυσικα για οποιονδηπκτε θελει να ξοδευει πιο πολλα λεφτα απ αυτα που βγαζει.

Δε μπορω να ξεχασω το τι γινοταν με τα δανεια τα προηγουμενα χρονια. Δανειο για να παρει πορσε, δανειο για να κανει δεξιωση γαμου, δανειο για να μενει σε καινουριο σπιτι κλπ κλπ

Μα αυτό ειναι το θέμα. Ότι πολλοί ξεραίνουν το σκ@τό τους 4 μήνες για να αγοράσουν iphone 7.

Αν δεν είσαι μικρός, θα θυμάσαι και τα καταναλωτικά δάνεια που έπαιρναν για να κάνουν ρεβεγιον πρωτοχρονιάς στη Βανδή... Εποχές παχιών αγελάδων και έτσι...

• Like 2
  • Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η εταιρεία το κοστολογεί τόσο γιατί ξέρει ότι τα κορόιδα θα το αγοράσουν,και μην μου πεις ότι όλοι όσοι έχουν Iphone έχουν και λεφτά,αν εσύ έχεις η το παίρνεις μέσω επιδότησης μαγκιά σου.

αν η εταιρεία ήξερε ότι το αγοραστικό κοινό είναι γνώστης θα είχε άλλες τιμές γιατί δεν θα πούλαγε τίποτα ,και κάποτε που ήταν μόνο το iphone και τα sony ericsson-nokia με symbian να το καταλάβω ότι παίρνεις κάτι διαφορετικό.

τώρα για την επιμονή σου για να σου φτιάξω κινητό τώρα ξεκινάω σχέδια στο 3ds max για το μοντέλο που θα κυκλοφορήσω περίμενε θα το φτιάξω ειδικά για σένα. 

Φίλε, η ίδια νοοτροπία που ισχύει σε όλα ισχύει και εδώ. Τους κορόιδεψε μια φορά, τους κορόιδεψε δυο φορές, εεεεε μετά δεν είναι κοροϊδία, επιλογή είναι. Εγώ όπως σε είπα και 200 να μου το πουλούσαν δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να το πάρω για χίλιους δυο άλλους  λόγους αλλά όχι για γελοιότητες "τους κοστίζει αυτούς 200 και μας το δίνουν εμάς 900". Αδυνατείς να καταλάβεις ότι η κάθε εταιρία στοχεύει στο καλύτερο γι αυτήν, κάποιες στοχεύουν στο να έχουν μακροζωία και άλλες κοιτάνε απλά να κάνουν αρπαχτές και σε λίγα χρόνια να μην υπάρχει το όνομα τους στην πιάτσα. Αυτό λοιπόν χτίζεται σιγά σιγά και -πληρώνεται-. Αν ήταν τόσο φούσκα όσο λες θα είχε πιάσει πάτο η εταιρία πολύ καιρό πριν. 

Τα υπόλοιπα αστεία περί hardware τα προσπερνώ γιατί είναι πραγματικά αστεία. Μου εμφανίζεις ξερά specs που δεν υπολογίζεις ότι από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Εχω ένα fiat punto GT 150 αλόγων και ειδικά φτιαγμένο για γκάζι, έχω όμως και ένα τρακτέρ που και αυτό είναι φτιαγμένο για δύναμη καθώς έχει 367 ίππους, πολύ μεγαλύτερες ρόδες, το βάζεις όπου θες και έχει και όλα τα κονφόρ όπως κλιματισμό και άλλα. Αυτό λοιπόν βάση της δικής σου λογικής θα σημαίνει ότι το τρακτέρ μου είναι σαφέστατα γρηγορότερο και πολύ ικανότερο σε όλα από το punto GT μου, σωστά; Η μήπως όχι;  

Δημοσ.

Πω πω έχει Hyundai? Κατώτερης κατηγορίας άνθρωπος, ε? Τι να πεις. Δεν έχουν όλοι μπαμπά να τους αγοράζει Golf στα 20 τους.

Μια χαρά ειναι το Hyundai. Δεν είπα το αντίθετο.

Δημοσ.

Why is Apple so expensive?

Because Apple is a BRAND, not a PRODUCT. Understand the simplicity of that, and you're done.

Δεν ειναι δικο μου το παραπανω, αλλα αυτος που το εγραψε εχει πιασει ακριβως τον λογο που η Apple πουλαει ακριβα.

Δημοσ.

κοροιδα υπαρχουν 

ειπε κ ξεκλειδωσε το xiaomi mi4c του που του κοστισε 110€

Το smatphone που αναφέρεις κοστίζει 110 και έχει επιδόσεις 180 ευρώ. Το iphone σου έχει 820 ευρώ και επιδόσεις περίπου αντίστοιχες με ενός smartphone 500 ευρώ (την οποία διαφορά στις επιδόσεις δε πρόκειται να αξιοποιήσεις ποτέ). Ποιος ειναι το κορόιδο?

Δημοσ.

Το smatphone που αναφέρεις κοστίζει 110 και έχει επιδόσεις 180 ευρώ. Το iphone σου έχει 820 ευρώ και επιδόσεις περίπου αντίστοιχες με ενός smartphone 500 ευρώ (την οποία διαφορά στις επιδόσεις δε πρόκειται να αξιοποιήσεις ποτέ). Ποιος ειναι το κορόιδο?

μαλλον δεν καταλαβες οτι εχω mi4c το οποιο εχει επιδοσεις περσινων flagships κ υπεραρκετων για τα επομενα 3 χρονια για την χρηση που κανω

btw θεωρω πεταμενα-ανουσια λεφτα οποιοδηποτε κινητο πανω απο 150 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Όταν τον ειρωνεύτηκες για το Hyundai δε νομίζω να το υποστήριζες.

Δεν ειρωνεύτηκα τη μάρκα φίλε. Βάλε οποία μάρκα θες.

Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι άλλοι τα δίνουν σε κινητά, άλλοι σε ζαντολάστιχα, άλλοι σε ταξίδια κλπ.

Ο καθένας τα δίνει για την τρέλα του και απο τη στιγμή που δεν επιβαρύνει την τσέπη άλλου, δεν έχει το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζει ζώο, πρόβατο και όλα τα συναφή.

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον δεν καταλαβες οτι εχω mi4c το οποιο εχει επιδοσεις περσινων flagships κ υπεραρκετων για τα επομενα 3 χρονια για την χρηση που κανω

btw θεωρω πεταμενα-ανουσια λεφτα οποιοδηποτε κινητο πανω απο 150 ευρω

Α, τότε πάω πάσο και συμφωνώ μαζί σου. ;-)

• Like 1
Δημοσ.

Εφ'οσον τα 5s,6,6s ακόμα ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ σε πωλήσεις, μια χαρά η τιμούλα, βοηθάνε τους κατόχους των προηγούμενων να μην χάσουν οι συσκευές τους αξία.

Δημοσ.

fixed.

καταλαβαινω οτι σου ειναι ανηκουστο καποιοι να αγοραζουν vfm με βαση κυριως τις πραγματικες τους αναγκες κ οχι απο κενη παρορμηση για low life μοστρα  

no problema m8 

• Like 2
Δημοσ.

καταλαβαινω οτι σου ειναι ανηκουστο καποιοι να αγοραζουν vfm με βαση κυριως τις πραγματικες τους αναγκες κ οχι απο κενη παρορμηση για low life μοστρα  

no problema m8 

Οχι το καταλαβαινω πολυ καλα  μεσα στην πιατσα ειμαι, αλλα δεν μπορω να ανεχτω τους εξυπναδισμους οτι καποιος που αγοραζει ακριβα ειναι κοροιδο.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι το καταλαβαινω πολυ καλα  μεσα στην πιατσα ειμαι, αλλα δεν μπορω να ανεχτω τους εξυπναδισμους οτι καποιος που αγοραζει ακριβα ειναι κοροιδο.

οχι ,κοροιδο ειναι που νομιζει οτι το κινητο του προσδιδει μαγικα καποια αξια αν δεν την εχει η οτι κανει κατι με ανωτερο τροπο απο τους υπολοιπους χρηστες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...