Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ναι, από ένα σημείο κι έπειτα μπαίνουμε σε χωράφια των audiophiles, που είναι αρκετά τσουχτερά. Είχα κι εγώ τις 'περιπέτειές' μου σ' αυτά τα μέρη παλιότερα, πρώτα με chipamps, έπειτα με class-A αυτοσχέδιους τρανζιστοράτους ενισχυτές, κλπ. Μόνο σε λάμπα δε πρόφτασα να πάω. Ε μετά βαρέθηκα και είπα ότι θέλω απλά ν' ακούω.

:P

Γι αυτό γράφω ότι τα 30-ευρα ακουστικά της Apple είναι μια χαρά για τυπική, καθημερινή χρήση. Τώρα άμα ψάχνεσαι με FLAC ή ασυμπίεστα, οκ, με 30 ευρώ δε βρίσκεις εξοπλισμό ούτε κλεμμένο! :P

• Like 1
  • Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι κι αλλιώς δε θα τα 'δινα "για να δω τι ήχο βγάζουν". Για χρήση με καλύπτουν μια χαρά τα EarPods. Παρ' όλα αυτά - αν χτύπα ξύλο αύριο χαλάσουν - τι θα μου πρότεινες που να έχει χειριστήρια, αντίστοιχη ή καλύτερη ποιότητα, παρόμοια (έστω ταιριαστή) σχεδίαση και λιγότερα λεφτά;

ΥΓ: Αγαπάμε Shure, αν κι έχω διαλύσει το λατρεμένο SM58 και μετά άλλαξα μάρκα. :P

Για σημαντικα καλυτερο ηχο κ μάλλον καλυτερη ποιότητα κατασκευής απο τα apple earpods των 35€, δες σε xiaomi piston, oneplus bullets v2, sennheiser cx 300-IIs.

Xiaomi's new headphones pair great sound with a low price

OnePlus' Bullets earphones are criminally underpriced

Για πραγματικά εξαιρετικό ηχο σε αυτα τα χρήματα που κοντραρουν ακουστικα των 150-200€, δες τα Carbo Tenore ZH-DX200-CT , αλλα δυστυχώς δεν εχουν μικρόφωνο:

Stop what you’re doing and buy these $38 earphones

The Carbo Tenore could cost ten times as much and they’d still be a steal

------------------

Γενικότερα, με 35€(ή και λιγότερα) που κανουν τα ενσύρματα apple earpods με τον μετριοτατο ηχο και ποιότητα, μπορείς να βρεις ακουστικα με αισθητα καλυτερο ηχο, δεν χρειάζεται ο κοσμος να εχει "χειρότερη εμπειρια χρησης" (fotis13) επειδή διαλεξε φθηνιαρικα, μη-ποιοτικα ακουστικα apple.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.

Αποσα review εχω διαβασει παντως τα earpods δεν ειναι χαλια μαυρα. Εχουν καλουτσικο ηχο απλα πολυ κακη κατασκευη, πολυ κακη ηχομονωση και γενικα ειναι φτηνιαρικα κινεζε. Αλλα ο ηχος παλευεται

ΥΓ1. Καλα για τον fotis13 τι να πεις. Σου λεει τους εχει συνηθισει η Αpple σε ποιοτητα. Ποιος, η apple, που τα προηγουμενα ακουστικα της ειχαν βγει μακραν τα χειροτερα ακουστικα που μπηκαν ποτε σε οποιαδηποτε συσκευη, κινητο or otherwise. Ωρες ωρες απορω αν τα λεει σοβαρα η το γυρισε σε DjTaurus mode.

Apple's track record in the headphone department has not been great. The standard iPod earbuds are quite rightly vilified for being awful

Apple's last attempt at a higher-quality replacement earphone was a disaster, leading most sensible people to doubt whether the company had much idea what audio quality meant, let alone how to make a pair of headphones demonstrating it.

Frankly, the idea of someone buying Apple earphones rather than those from Shure, Sennheiser, Ultimate Ears, Sony - or just about anyone else - used to inspire mucho, mucho laughter, with a big side-order of derision.

The first-generation models (the freebies that were included with all iPod models) were downright terrible

Earlier Apple headphones were the black sheep of the company's product family: unlike the world-class iconic designs of the iPod, iPhone, MacBook, and iMac, the original Apple headphones lagged behind nearly all other competitors

Aπο 3 διαφορετικα review sites ακουστικων. Σε αυτη τη ποιοτητα εχουν ακουστικων εχουν συνηθισει και ξερουν τι να περιμενουν XD.

Oποτε Haldol, δεν ξερω τι ακουστικα θα παρεις αν παρεις, αλλα ξερω τι ακουστικα να ΜΗΝ παρεις. Οτιδηποτε σου συστησει ο fotis13...

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά την Κίνα η Apple κατακτά και την αναδυόμενη αγορά της Ινδίας στο premium κομμάτι της. #μπεεεεεεε

Screen_Shot_2016_11_29_at_13_26_07.png

Λογικο. Οσοι δεν ζουν σαν το slamdog millionaire θα θελουν κατι ακριβο να βαζουν στο αυτι τους.

Δημοσ.

Μετά την Κίνα η Apple κατακτά και την αναδυόμενη αγορά της Ινδίας στο premium κομμάτι της. #μπεεεεεεε

Screen_Shot_2016_11_29_at_13_26_07.png

Το οποίο αφορά μόνο τον μήνα Οκτώβρη και το market share αυτό αποτελεί μόλις το 0,017% του πληθυσμού.

Συνέχισε να δημιουργείς λάθος εντυπώσεις σαν payroll, ελπίζω τουλάχιστον να σε πληρώνουν καλά.

Δημοσ.

Oπως ειπε και ο billdanos σε αλλο thread, προβατα ειναι οσοι κανουν μπεεεε 

:)

• Super Moderators
Δημοσ.

Oπως ειπε και ο billdanos σε αλλο thread, προβατα ειναι οσοι κανουν μπεεεε 

:)

Μόνο πρόσεξε γιατί μόλις το έκανες κι εσύ!  :X

Δημοσ.

Εμένα θα μου πει κάποιος γιατί το 6s Plus που έχω σε ακανόνιστες στιγμές κάνει ένα προσωρινό restart (με τη ροδελίτσα του loading να γυρίζει σε black screen, χωρίς ωστόσο να εμφανίζεται το logo της apple) και καπάκι επανέρχεται, ζητώντας όμως να βάλω το passcode, επειδή το κινητό έχει γίνει restart όπως με ενημερώνει?

Δημοσ.

Μόνο πρόσεξε γιατί μόλις το έκανες κι εσύ!  :X

Αρα εγω και ο DJtaurus ειμαστε προβατα. Πεστο :)

Εμένα θα μου πει κάποιος γιατί το 6s Plus που έχω σε ακανόνιστες στιγμές κάνει ένα προσωρινό restart (με τη ροδελίτσα του loading να γυρίζει σε black screen, χωρίς ωστόσο να εμφανίζεται το logo της apple) και καπάκι επανέρχεται, ζητώντας όμως να βάλω το passcode, επειδή το κινητό έχει γίνει restart όπως με ενημερώνει?

Γιατι φορας λαθος ρουχα οταν το χρησιμοποιεις.

Δημοσ.

Δεν είναι restart. Respring είναι. Στην ουσία κάνει "επανεκκίνηση" ο "launcher". Έχεις μήπως JB?? Αν ναι, μπορεί να κρασάρει κάποιο tweak, ειδικά αν το έχεις σπασμένο. Αν δεν έχεις JB, μπορεί να είναι θέμα από κάποια εφαρμογή ή να γεμίζει η μνήμη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...