Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά την έχει παραλάβει κάνεις; Την έχετε δοκιμάσει σε ταμπλετ; Γιατί την έβαλα σε ένα mls του πατέρα μου που είναι αρκετά μεγάλο κιόλας για 8αρι με μεγάλα bezel και η θήκη είναι μεγάλη.. δηλαδή το από πάνω στηριγματακι που ουσιαστικά το τραβας για να βάλεις το ταμπλετ και το αφήνεις και έρχεται και το πατάει για να μην κουνιεται, δεν ακουμπάει το ταμπλετ καν.. δηλαδή το βάζεις μέσα χωρίς να τι τραβηξεις καν..

Καλά δοκιμασα για πλάκα κι ένα galaxy tab 3 8".. σ αυτό περισσεύει κενό ενός δαχτύλου..

Μαλλον και γι αυτό τις βαλανε τόσο.. γιατί όταν τις δινανε 8-10€ λογικά, οταν την έπαιρνε κάποιος για 8αρι και το ταμπλετ κολυμπούσε μέσα, την πήγαινε πίσω και δεν μπορούσαν να του πουν και τίποτα.. τώρα με 1€ σιγά μην τρέξει καν να την πάει πίσω

Οταν ανοιξε το τοπικ, διαβασα σχολια για το προιον στο σκρουτζ και στο πλαισιο και αφου ειδα προβληματα πολλα σαν και το δικο σου, αποφασισα να μην μπω σε πειραματα και πιθανον να πεταξω 1 ευρω + χρονο και χρημα για την παραλαβη της, ενω μαλιστα εχω 8αρι για το οποιο χρειαζομαι θηκη.

γιατί όταν τις δινανε 8-10€ λογικά

Αλλη μια πληροφορια που υπαρχει στο σκρουτζ, ειναι οτι η σχεδον μονιμη τιμη της ηταν 4-5 ευρω απο το 2014 μεχρι προσφατα.

Δημοσ.

Ως κάτοχος της θήκης εχω να παρατηρήσω την κακή ποιότητα κατασκευής. Με μέτρια χρήση (ανοίγω το ταμπλετ περίπου 1 ώρα συνολικά την ημέρα) άρχισε να ξεφτίζει το δέρμα στις γωνίες και εκει που διπλώνει, ενώ χάθηκε από την πρώτη μέρα μέσα στις  ραφές το μαγνητάκι που κλείνει την θήκη. Τώρα απο διαστάσεις το δικό μου Toshiba encore κρατιέται, αλλά αφήνει μεγάλα περιθώρια γύρω γύρω από πάνω και από δεξιά. Επιβεβαιώνω τον  συμφορουμίτη  gkarabid οτι η θήκη "είναι ψιλό - επικίνδυνη για πτώση του ταμπλετ αφού το πιάνει μόνο σε τρία σημεία (πάνω - κάτω - αριστερά)".

Τώρα θα πει κανείς  ότι για 1€ διυλίζουμε τον κώνωπα...

Δημοσ.

Οταν ανοιξε το τοπικ, διαβασα σχολια για το προιον στο σκρουτζ και στο πλαισιο και αφου ειδα προβληματα πολλα σαν και το δικο σου, αποφασισα να μην μπω σε πειραματα και πιθανον να πεταξω 1 ευρω + χρονο και χρημα για την παραλαβη της, ενω μαλιστα εχω 8αρι για το οποιο χρειαζομαι θηκη.

Αλλη μια πληροφορια που υπαρχει στο σκρουτζ, ειναι οτι η σχεδον μονιμη τιμη της ηταν 4-5 ευρω απο το 2014 μεχρι προσφατα.

Καλά κι έγω απλά χρειαζομουν μία θήκη για το ταμπλετ του πατέρα μου χωρίς απαιτήσεις κλπ.. και απ την στιγμή που είχα εύκολη πρόσβαση σε κατάστημα πλαισίου είπα να πάρω και άμα βγει μάπα βγήκε, έτσι κι αλλιώς 1€ είναι.. αλλά να μην κάνει σαν μέγεθος σε ένα 8αρι με μεγάλα περιθώρια παραειναι κουλο.. ειδικά με το σύστημα που έχει για να το κραταει, το λογικό θα ήταν να είναι και λίγο μικρότερη από τα περισσότερα 8αρια ώστε με το "τράβηγμα" να έρχεται στο μέγεθος του ταμπλετ και με το αφημα να το κραταει..

Τέλος πάντων, όπως και να χει όντως το ψάχνουμε πολύ για μία θήκη του ενός ευρώ

Αν θυμαμαι καλα η θηκη ειναι για 8αρια με ratio 4:3 κυριως, στα μακροστενα δεν κανει...

Δεν ξέρω μπορεί, πάντως και στην άλλη πλευρά έχει περιθώριο, οπότε με 4:3 μάλλον θα περισσευε αρκετό κενό και στην μεγάλη πλευρά..

Οπότε για τι ταμπλέτ κάνει; 10" ;

Τώρα θα σε γελάσω να σου πω με σιγουριά αν κάνει για 10αρι.. πάντως πιστεύω για 9αρι θα κάνει.. αν θελεις μετραω διαστάσεις να σου πω ακριβώς
Δημοσ.

δυστυχως ή ευτυχως δεν εχουν ολοι διπλα τους(περιοχη) ,ενα μαγαζι πλαισιου......

εξαλου και τα 0,99 για μενα ειναι πολλα οταν παλια το φαβλικ ειχε βγαλει κατι mls αναλογες θηκες με 0.01 .... :-D

+3 μεταφορικά..

Δε νομιζω οτι στα 4 ευρώ ειναι προσφορά.

Φαντάζομαι και το φαβλικ θα είχε μεταφορικά στην περιοχή σου.

Οπότε για τι ταμπλέτ κάνει; 10" ;

1811339_8.JPG
Δημοσ.

Φαντάζομαι και το φαβλικ θα είχε μεταφορικά στην περιοχή σου.

1811339_8.JPG

Ίσως εν τέλει να κάνει όντως και σε 9.7, αλλά το κουτί της γράφει κανονικά 8" και όχι 9.7 όπως αυτό στο σιτε τους
Δημοσ.

Μάλιστα...

Μόλις με πήραν τηλ από το κατάστημα Πλαίσιο και μου είπα ότι το προϊόν δεν είναι στην αποθήκη τους ,και αν θέλω (φυσικά ποιο ακριβά)αντικατάσταση παραγγελίας με κάποιο άλλο προϊόν.

Αι στο λύκο ....

Όχι ότι την ήθελα την θήκη αλλά το γαμωτο ειναι

Δημοσ.

Παρελαβα μολις τωρα για 8" ταμπλετ δεν κανει ειναι μεγαλη για πάνω απο 9" ειναι.Δεν πειραζει καπου αλλου θα χρειαστει για δωρο η για μελλοντική αγορα σε αλλο ταμπλετ 1 ευρω και δωρεαν μεταφορικα μια χαρα είναι.

Δημοσ.

Φίλε φοξ μπορείς να μας πεις τις διαστάσεις ώστε η πιαστρα να μην παιζει; για τον άλλο από κάτω ούτε σχόλιο..

Δημοσ.

Έχω την θήκη εδω και 2 μέρες και δεν αξιζει ουτε τα 0.99 €...

Όταν άνοιξα την συσκευασία ξεκόλλησε η θήκη απο δεξιά,αριστερά,πάνω και κάτω δηλαδή παντού!!!Επίσης το μαγνητάκι στο κέντρο έφυγε και έπεσε μέσα στο ψευτοχαρτόνι που έχει εσωτερικά...τέλος σε λίγα λεπτά το κατω μέρος της θήκης έγινε"ανεξάρτητο έθνος"....Απλά τραγική!!!

• Like 1
Δημοσ.

πήρα και εγώ δύο για τα ταμπλετ των παιδιών και δε κάνουν...

για να μη μπλέκω με επιστροφές στο πλαίσιο, αν τις χρειάζεται κάποιος ας στείλει ΠΜ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...