Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο laptop,ας τα πάρω όμως απο την αρχή για να καταλάβετε και εσείς καλύτερα.Λοιπόν το λάπτοπ δούλευε κομπλέ(1 χρόνο το έχω είναι στην εγγύηση) μέχρι που κάποια στιγμή έβγαλε πρόβλημα ο σκληρός δίσκος και εκεί ξεκίνησαν όλα.Το έστειλα στο service περιμένω 10-15 μέρες και μου το φέρνουν.Να διευκρινίσω ότι το laptop είναι free dos,ξεκινάω την εγκατάσταση των windows και 1ο μήνυμα αναφέρει ότι υπάρχει είδη μια εγκατεστημένη έκδοση( αλλά το μηχάνημα ξεκίνησε με το λογότυπο που βγάζουν τα free dos) μόλις γίνετε η εγκατάσταση έχει δημιουργηθεί φάκελος με windows old,τα γράφω και αυτά μήπως κάποιος πιο έμπειρος καταλάβει κάτι παραπάνω και απο αυτό.Στο κυρίως πρόβλημα τώρα,μετα την αλλαγή σκληρού οι θερμοκρασίες ήταν πάρα πολύ υψηλές με κάποιο game 95+.Τους το ξανά στέλνω να δούμε τι γίνεται και εντέλει θα αλλάξουν μητρική,περιμένω ξανά μερικές μέρες και μου το φέρνουν χθες,επιτέλους λέω μετα απο τόσο καιρό χωρίς laptop.Το ανοίγω πάω να τσεκάρω αμέσως της θερμοκρασίες βλέπω ότι είναι ξανά πολύ μεγάλες και μετά απο ένα λεπτό γίνεται ροζ η οθόνη...Το σβήνω/ανοίγω η οθόνη είναι πάντα ροζ με διάφανες πράσινες γραμμές(και στο λογότυπο της lenovo πριν μπει στα windows).Πήγα σήμερα στα γραφεία της lenovo για να τελειώνει η κοροϊδία και μπας και μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο,ήταν μια κοπέλα εκεί της είπα τι έχει γίνει περίπου και ότι θέλω να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο μπας και βγάλω άκρη,εντέλει δεν μίλησα φυσικά μιας και μου είπε ότι ήταν εκτός γραφείου και ότι απλώς το προώθησε για να με πάρουν τηλέφωνο.Έχετε κάποια συμβουλή στο τι να κάνω και πως να κινηθώ αφού είμαι τόσο καιρό χωρίς laptop μιας και μιλάμε για κοροϊδία,ένα laptop 900E που είχε ένα θέμα με τον σκληρό μετά το 1ο service στην ουσία διαλύθηκε.Ανεβάζω και δύο φωτογραφίες για να δείτε και εσείς πως είναι στο περίπου και συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.

post-207574-0-18085900-1474019633_thumb.jpg

post-207574-0-80640200-1474019676_thumb.jpg

Δημοσ.

Λογικά πρόβλημα με την κάρτα γραφικών η την motherboard παλι ( αν την άλλαξαν ) , δεν μπορείς να κάνεις κατι θα πας εκει και θα μπαστακωθείς να σου δώσουν αλλο laptop ή να σου πει ο υπεύθυνος τι γίνεται

Δημοσ.

Δυστυχώς θα πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Το λαπτοπ έχει σοβαρό πρόβλημα , είτε motherboard είτε καρτα γραφικών, ετσι και αλλιως είναι fix αυτά αλλάζονται μαζί. Για αρχή θα είσαι ήρεμος και θα το ξανα δώσεις στο σέρβις και αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα θα πεις πολύ απλά "σας παρακαλώ να μου δώσετε ένα όνομα ενός υπεύθυνου όπου θα κάνει την μήνυση ο δικηγόρος μου " . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...