Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ

Φίλος φωτογράφος χρειάζεται να αγοράσει λαπτοπ για επεξεργασία φωτογραφίας (προγράμματα Photoshop και Lightroom) και ελαφρή επεξεργασία βίντεο. Χρειάζεται λαπτοπ επειδή μετακινείται συνεχώς. Το διαθέσιμο ποσό είναι 1200-1400 ευρώ περίπου

Οι ερώτησή μου προς τους γνώστες είναι:

Αξίζει να πάρει MacBook ή μπορεί να βολευτεί και με PC ;

Κατά πόσο θα τον κάλυπτε ένα 

Apple MacBook Pro 13.3" 2.7GHz (i5/8GB/256GB Flash Storage) Retina Display (2015)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ

Φίλος φωτογράφος χρειάζεται να αγοράσει λαπτοπ για επεξεργασία φωτογραφίας (προγράμματα Photoshop και Lightroom) και ελαφρή επεξεργασία βίντεο. Χρειάζεται λαπτοπ επειδή μετακινείται συνεχώς. Το διαθέσιμο ποσό είναι 1200-1400 ευρώ περίπου

Οι ερώτησή μου προς τους γνώστες είναι:

Αξίζει να πάρει MacBook ή μπορεί να βολευτεί και με PC ;

Κατά πόσο θα τον κάλυπτε ένα 

Apple MacBook Pro 13.3" 2.7GHz (i5/8GB/256GB Flash Storage) Retina Display (2015)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

To Macbook με την αυτονομία και το ελαφρύ λειτουργικό σύστημα που έχει θα τον βολέψει. Έχω του Late 2013 και όλα λειτουργούν ακόμα απροβλημάτιστα. Επεξεραγσία φωτογραφίας, ήχου και βίντεο. Η οθόνη και μόνο σε συνδιασμό με την διάρκεια μπαταρίας και το Trackpad είναι αρκετά για να πάρεις Macbook Pro. Περίμενε όμως μέχρι τον άλλο μήνα γιατί θα βγουν καινούργια μοντέλα. Τέλος όταν έχεις να διαθέσεις τα λεφτά για παραγωγικό σκοπό, ε δεν αγοράζεις Windows.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...