Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω ρωτησα τον πωλητη και εκεινος με διαβεβαιωσε με μεγαλη σιγουρια οτι θα παιζει μη ενσωματομενους υποτιτλους(.SRT) με μεγαλη μου απογοητευση διαπιστωσα οτι δεν τους παιζει αλλα τους εμφανιζει ως κομματα και τελιτσες, στον βαθμο που την εχω ψαξει ως τωρα δεν βρηκα κατι μεσα στο μενου της για να λυσω το θεμα.

Μεγαλη απογοητευση...

Την λυση της ενσωματωσης την ξερω αλλα ειναι χρονοβορα και ριχνει την ποιοτητα της εικονας.

Ξερετε κανενα μαγικο να την σκαλισω μηπως και βρω λυση?

Υποσημειωση...οι ταινιες ειναι σε USB στικακι μαζι με τους υποτιτλους μαζι με την ακριβως ιδια ονομασια κτλ.

Δημοσ.

Φιλε μου μαγικο τροπο δεν ξερω. Μονο ισως το να ανοιξεις τους υποτιτλους με το subtitle workshop και να τους σωσεις ξανα σε UTF8 μορφη. Ετσι μπορει να σου τους δειξει κανονικα.

Ειναι λιγο of topic αυτο που θα γραψω αλλα εμενα μου εχει λυσει τα χερια.

Απλα να σου προτεινω καποια στιγμη να δωσεις 20-30 ευρω για ενα μεσο android tv box και να του περασεις KODI πχ h ΜΧ Player. Ετσι ωστε να μην εξαρτασαι απο τις ιδιαιτεροτητες καθε TV σε αυτα τα θεματα.

Ολες οι TV που υπαρχουν στο σπιτι μου παιζουν ταινιες απο stick, αλλα η καθεμια εχει και τα κουσουρια της. Ετσι εχω ξενοιασει. 

Δημοσ.

Η να τη πας πισω και να του πεις οτι δε κανει αυτο για το οποιο σου πουληθηκε.

Ακριβώς!

http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Εάν εμπόρευμα που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο πωλητής οφείλει είτε να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει αυτό το εμπόρευμα δωρεάν είτε να σας μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

Δημοσ.

Η να τη πας πισω και να του πεις οτι δε κανει αυτο για το οποιο σου πουληθηκε.

Ακριβώς!

http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Εάν εμπόρευμα που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο πωλητής οφείλει είτε να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει αυτό το εμπόρευμα δωρεάν είτε να σας μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

Πολυ σωστη συμβουλη και οι 2, αλλα με μια επιφυλαξη. ΑΝ παιζει UTF8 encoding και οχι WIN 253 ουσιαστικα δουλευει. Ας δοκιμασει πρωτα μια απλη μετατροπη. Σε φιλους μου παιξαν ετσι SRT υποτιτλοι. Αν δεν δουλευει και ετσι σουτ.

EDIT: Επισης κανε τους και ενα τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη. Δωρεαν ειναι και μπορει απλα να ειναι καποια ρυθμιση.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ίσως παίζει με κωδικοποίηση (αφού τελείες και αραμαικά βγάζει), αλλά αξίζει να τρέχει με αυτά κάθε φορά? Αλλά ναι τεχνικώς "ίσως δουλεύει".

Δημοσ.

Ενω ρωτησα τον πωλητη και εκεινος με διαβεβαιωσε με μεγαλη σιγουρια οτι θα παιζει μη ενσωματομενους υποτιτλους(.SRT) με μεγαλη μου απογοητευση διαπιστωσα οτι δεν τους παιζει αλλα τους εμφανιζει ως κομματα και τελιτσες, στον βαθμο που την εχω ψαξει ως τωρα δεν βρηκα κατι μεσα στο μενου της για να λυσω το θεμα.

Μεγαλη απογοητευση...

Την λυση της ενσωματωσης την ξερω αλλα ειναι χρονοβορα και ριχνει την ποιοτητα της εικονας.

Ξερετε κανενα μαγικο να την σκαλισω μηπως και βρω λυση?

Υποσημειωση...οι ταινιες ειναι σε USB στικακι μαζι με τους υποτιτλους μαζι με την ακριβως ιδια ονομασια κτλ.

Θα σου απαντήσω το βράδυ που θα πάω σπίτι ποια επιλογή είναι. Σε εμένα παίζουν κανονικά. 

Δημοσ.

Θα σου απαντήσω το βράδυ που θα πάω σπίτι ποια επιλογή είναι. Σε εμένα παίζουν κανονικά.

Μολις εψαξα στις ρυθμισεις. Δεν εχω την ιδια αλλα μια λευκη 32αρα οποτε δεν ξερω αν εχουμε το ιδιο μενου. Το μονο που αλλαξα ηταν στις ρυθμισεις του media player την γλωσσα υποτιτλων στα ελληνικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...