Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έβαλα χτες 2 μνήμες DDR3 OCZ3BE 1600C8LV4GK σε Μητρική GIGABYTE GA-MA770T-UD3 και είχα 3 συννεχόμενους ήχους στην αρχή χωρίς να ανοίγει το PC. Οι μνήμες που είναι στη λίστα της Μητρικής μου είναι DDR3 OCZ3P 1600LV6GK. (Έκανα και συνδυασμούς σε θέσεις - μνήμες κλπ)

Δεν είναι συμβατές ή μήπως μπορώ να κάνω κάτι και να παίζουν;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν κατεβαίνουν αυτόματα οι χρονισμοί στα 1333; Εξάλλου στο auto που έχω στο Bios φαίνεται 1600ΜΗz αλλά οι μνήμες που έχω KINGSTON KVR1333D3N9/2G DDR3 2GB PC10666 παίζουν κανονικά.

Επίσης η Λίστα με τις μνήμες της MB δείχνει ότι υποστηρίζει και 1600MHz

Δημοσ.

Δεν κατεβαίνουν αυτόματα οι χρονισμοί στα 1333; Εξάλλου στο auto που έχω στο Bios φαίνεται 1600ΜΗz αλλά οι μνήμες που έχω KINGSTON KVR1333D3N9/2G DDR3 2GB PC10666 παίζουν κανονικά.

Επίσης η Λίστα με τις μνήμες της MB δείχνει ότι υποστηρίζει και 1600MHz

Λογικά ναι, αλλά δεν είναι όλες οι μητρικές ικανές να σταθεροποιήσουν τις τιμές λειτουργίας της μνήμης αυτόματα (συνήθως αδυνατούν να ρυθμίσουν τα voltages, ειδικά στις φθηνότερες μητρικές).

Δοκίμασε κάνα XMP profile.

Δημοσ.

jokul7 καλημέρα φιλε εχω την gigabyte 770ta-ud3 και μνημες εχω της crucial ballistix tactical 16gb μπορεις να βαλεις και εσυ αυτές η της crucial ballistix sport θα λειτουργουν με την μιτρικη σ η μνημες είναι στα 1600 αρα εσυ θα πρεπει να μπεις στο μπαιος και της ρυθμισεις να παιζουν στα 1600

Δημοσ.

κατέβασε χειροκίνητα την συχνότητά τους,αλλα τα τρία μπιπ δεν αφήνουν και πολλές αμφιβολίες για ασυμβατότητα.

jokul7 καλημέρα φιλε εχω την gigabyte 770ta-ud3 και μνημες εχω της crucial ballistix tactical 16gb μπορεις να βαλεις και εσυ αυτές η της crucial ballistix sport θα λειτουργουν με την μιτρικη σ η μνημες είναι στα 1600 αρα εσυ θα πρεπει να μπεις στο μπαιος και της ρυθμισεις να παιζουν στα 1600

Έχω και εγώ μια gigabyte.θα παίζουν στα 1600 κάτι ddr που έχω;
Σε ρωτάω μιας και φαίνεται πως το κατέχεις το άθλημα.

Δημοσ.

κατέβασε χειροκίνητα την συχνότητά τους,αλλα τα τρία μπιπ δεν αφήνουν και πολλές αμφιβολίες για ασυμβατότητα.

Έχω και εγώ μια gigabyte.θα παίζουν στα 1600 κάτι ddr που έχω;

Σε ρωτάω μιας και φαίνεται πως το κατέχεις το άθλημα.

σου έχω στηλει μήνυμα δες φιλέ μου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...