Telumetar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια χαρά , Στήνω το εργαστήριο των υπολογιστών του σχολείου ξανά με νέους υπολογιστές. Έχω στήσει τον πρώτο με τα updates του και όλα τα προγράμματα. Το θέμα μου είναι ότι ήδη έβαλα κλειδί ενεργοποίησης των windows (προφανώς Original). Αν το πάρω τώρα image και αρχίσω να το περνάω στους υπόλοιπους δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ; Ξέρω οτι γίνεται να αλλάξεις το κλειδί εκ των υστέρων αλλά δεν θέλω να βγουν προβλήματα στη πορεία. Καμία ιδέα;
Dracus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα αν κάνεις clone την εγκατάσταση του ενός υπολογιστή στους άλλους - δεδομένου ότι όλοι είναι πανομοιότυποι όσον αφορά στο hardware. Όπως είπες, θα σου γκρινιάξει λίγο για το κλειδί, αλλά απλώς το αλλάζεις με το νεό και τελείωσε η υπόθεση.
Telumetar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 cool ,ειναι πραγματικά ανακουφιστικό . Επίσης η μη αγορά office 2010 και η χρήση τους χωρίς κλειδί ,όχι σπασμένο, απλά χωρίς κλειδί περαν του μηνύματος που πετάγεται κατά την εκκίνηση του προγράμματος δημιουργει άλλα θέματα;
mphxths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 cool ,ειναι πραγματικά ανακουφιστικό . Επίσης η μη αγορά office 2010 και η χρήση τους χωρίς κλειδί ,όχι σπασμένο, απλά χωρίς κλειδί περαν του μηνύματος που πετάγεται κατά την εκκίνηση του προγράμματος δημιουργει άλλα θέματα; νομιζω τα office στην demo κατασταση τους σε περιοριζουν στο ποσες φορες μπορεις να τα "εκκινησεις"..προφανως μετα κλειδωνουν. Αλλιως τι νοημα θα ειχε να τα πληρωνες ? Αφου θα δουλευαν και ετσι
stelios5 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είπες τι Windows βάζεις;; Αν βάζεις win 10 θέλει σίγουρα κλειδί για κάθε H/Y. Οι Η/Υ είναι καθόλα όμοιοι;;; Αν θέλεις φυσικά καθαρή και σίγουρη δουλεία πρέπει να στίσεις κάθε Η/Υ ξεχωριστά. Η καλή δουλεία θέλει χρόνο και κόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα