Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα με τα παιχνιδια οτι και να κανω μετα απο λιγες ωρες παγωνει η οθονη και η μονη λυση ειναι η επανεκινιση. εκανα format δοκιμασα αλλους drivers αλλα τιποτα.. ευτιχως εχω εγγυηση ολο τον ιπολογιστη απο e-shop και το πηγα εκει ομως μου εστειλαν μετα απο 2 μερες οτι δεν υπαρχει βλαβη και οτι μπορω να παραλαβω τον ιπολογιστη μου και μετα απο λιγο κραξιμο στο e-shop μου ειπαν οτι θα το στηλουν στα κεντρικα να το κοιταξουν 2 τεχνικοι κοματι κοματι και αν ειναι ολα οκ απο εκει τοτε δεν ειναι δικο τους προβλημα.. οποτε η ερωτηση μου ειναι τι μπορω εγω να κανω για να μην ξανα παγωσει η οθονη? τα windows  τα εχουν αρετοι φιλοι εδω και 2 χρονια και ολα ειναι μπομπα σε αυτους αρα δεν νομιζω να ειναι εκει το θεμα εφοσον εκανα και format.. τι μπορω να κανω πραγματικα εχω φρικαρει εδω και 3 εβδομαδες

καρτα γραφικων: asus r9 280x

επεξεργαστης: i7 4790

motherboard : asus h87-plus

τροφοδοτικο : coolmaster 700w

ram : 8 giga

Δημοσ.

Εχω προβλημα με τα παιχνιδια οτι και να κανω μετα απο λιγες ωρες παγωνει η οθονη και η μονη λυση ειναι η επανεκινιση. εκανα format δοκιμασα αλλους drivers αλλα τιποτα.. ευτιχως εχω εγγυηση ολο τον ιπολογιστη απο e-shop και το πηγα εκει ομως μου εστειλαν μετα απο 2 μερες οτι δεν υπαρχει βλαβη και οτι μπορω να παραλαβω τον ιπολογιστη μου και μετα απο λιγο κραξιμο στο e-shop μου ειπαν οτι θα το στηλουν στα κεντρικα να το κοιταξουν 2 τεχνικοι κοματι κοματι και αν ειναι ολα οκ απο εκει τοτε δεν ειναι δικο τους προβλημα.. οποτε η ερωτηση μου ειναι τι μπορω εγω να κανω για να μην ξανα παγωσει η οθονη? τα windows  τα εχουν αρετοι φιλοι εδω και 2 χρονια και ολα ειναι μπομπα σε αυτους αρα δεν νομιζω να ειναι εκει το θεμα εφοσον εκανα και format.. τι μπορω να κανω πραγματικα εχω φρικαρει εδω και 3 εβδομαδες

καρτα γραφικων: asus r9 280x

επεξεργαστης: i7 4790

motherboard : asus h87-plus

τροφοδοτικο : coolmaster 700w

ram : 8 giga

Κατεβασε  MSI Afterburner & riva statistics και πες μας τι θερμοκρασιες εχεις οταν παιζεις παιχνιδια σε cpu-gpu καταρχην.Δες tutorial στο youtube για το πως να τα βλεπεις οταν εισαι Ingame

Επισης μπορει να φταιει το τροφοδοτικο σου.

Δημοσ.

Όπως ανέφερε ο Mikeasdf, ή το τροφοδοτικό σου αρχίζει να πεθαίνει, ή κάτι τρέχει με τις θερμοκρασίες της κάρτας (ίσως και του επεξεργαστή).

Μέτρα λίγο τις θερμοκρασίες και πόσταρε να νούμερα εδώ.

Δημοσ.

Όπως ανέφερε ο Mikeasdf, ή το τροφοδοτικό σου αρχίζει να πεθαίνει, ή κάτι τρέχει με τις θερμοκρασίες της κάρτας (ίσως και του επεξεργαστή).

καλησπερα, προς το παρον το pc το κοιτανε η τεχνικοι στα κεντρικα κομματι κομματι αλλα δεν μου ανεβαζε θερμοκρασιες πριν και μετα τα games σκεψου η μεγαλυτερη που ειχα δει ηταν 60 στην καρτα γραφικων εκτος αν ανεβαζε στα games και δεν το πηρα χαμπαρι εκεινη την ωρα... θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει πιθανοτητα αυτο το παγωμα να μην οφειλετε σε καποιο εξαρτημα του υπολογιστη?? 

Κατεβασε  MSI Afterburner & riva statistics και πες μας τι θερμοκρασιες εχεις οταν παιζεις παιχνιδια σε cpu-gpu καταρχην.Δες tutorial στο youtube για το πως να τα βλεπεις οταν εισαι Ingame

Επισης μπορει να φταιει το τροφοδοτικο σου.

καλησπερα, προς το παρον το pc το κοιτανε η τεχνικοι στα κεντρικα κομματι κομματι αλλα δεν μου ανεβαζε θερμοκρασιες πριν και μετα τα games σκεψου η μεγαλυτερη που ειχα δει ηταν 60 στην καρτα γραφικων εκτος αν ανεβαζε στα games και δεν το πηρα χαμπαρι εκεινη την ωρα... θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει πιθανοτητα αυτο το παγωμα να μην οφειλετε σε καποιο εξαρτημα του υπολογιστη?? 

Δημοσ.

Τρεχεις μεμτεστ ολο το βραδυ για μνημες, το επομενο τρεχεις prime95 26.6 η aida64 για cpu και το μεθεπομενο αφηνεις το valey/heaven bench στη λοοπα για gpu. Μεθοδος αποκλεισμου.

Απ τη στιγμη ομως που το ελεγχουν τεχνικοι κομματι κομματι απλα περιμενε να δεις τι θα σου πουν. Επισης αν η GPU χτυπουσε 60αρια χωρις να εισαι σε game τοτε κατι παει στραβα.

Προφανως και μπορει να ειναι και θεμα software οδηγων ιου κλπ. Αλλα με τα PC ποτε δεν ξερεις σιγουρα τι φταιει αν δεν τα ελεγξεις ολα ενα ενα ξεχωριστα.

Δημοσ.

Τρεχεις μεμτεστ ολο το βραδυ για μνημες, το επομενο τρεχεις prime95 26.6 η aida64 για cpu και το μεθεπομενο αφηνεις το valey/heaven bench στη λοοπα για gpu. Μεθοδος αποκλεισμου.

Απ τη στιγμη ομως που το ελεγχουν τεχνικοι κομματι κομματι απλα περιμενε να δεις τι θα σου πουν. Επισης αν η GPU χτυπουσε 60αρια χωρις να εισαι σε game τοτε κατι παει στραβα.

Προφανως και μπορει να ειναι και θεμα software οδηγων ιου κλπ. Αλλα με τα PC ποτε δεν ξερεις σιγουρα τι φταιει αν δεν τα ελεγξεις ολα ενα ενα ξεχωριστα.

το μονο συγουρο ειναι οτι δεν ειναι ιος διοτι εκανα φορματ 2 φορες παντως θα ξανα σχολιασω εδω οταν θα εχω απαντηση απο τους τεχνικους. ευχαριστω για την απαντηση και την βοηθεια 

Δημοσ.

Μάλλον στην κάρτα γραφικών είναι το πρόβλημα , 60 βαθμούς σε idle είναι πάρα πολλοί. Κανονικά πρέπει να είχες γύρω στους 35. Πες στους τεχνικούς να σου αλλάξουν πάστα και να ελέγξουν τις θερμοκρασίες με κάποιο stress test

Επίσης για την asus 280X  είχαν αναφερθεί αρκετά προβλήματα και εδώ στο forum πριν από 2 χρόνια

Link.png Site: link

Δημοσ.

Μάλλον στην κάρτα γραφικών είναι το πρόβλημα , 60 βαθμούς σε idle είναι πάρα πολλοί. Κανονικά πρέπει να είχες γύρω στους 35. Πες στους τεχνικούς να σου αλλάξουν πάστα και να ελέγξουν τις θερμοκρασίες με κάποιο stress test

Επίσης για την asus 280X  είχαν αναφερθεί αρκετά προβλήματα και εδώ στο forum πριν από 2 χρόνια

Link.png Site: link

[link=http://www.insomnia.gr/topic/525903-πολλά-προβλήματα-asus-r9-280x-dc2-top/]lin

οκ οποτε μαλλον θα ειναι η καρτα γραφηκων αλλα αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι ο τεχνικος ειπε οτι ετρεξε ενα προγραμμα 24 ωρες που ειναι σαν να ειναι σε game το pc και ολα εδειχναν μια χαρα οποτε μηπως ανεβαζε σε εμενα θερμοκρασια η καρτα και δεν το επερνα χαμπαρι στα games ενω στο e-shop που εχουν κληματισμο δεν εβγαλε προβλημα για αυτο τον λογο παιζει κατι τετοιο?

60 βαθμοί στην καθισιά για την κάρτα γραφικών είναι υπερβολικό...

Δες τι θα σου πουν οι τεχνικοί.

ο πρωτος τεχνικος ειπε ετρεξε ενα προγραμμα 24 ωρες και ηταν ολα μια χαρα και μετα απο μερικα παραπονα που εκανα στο e-shop το εστειλαν στα κεντρικα να το κοιταξουν 2 τεχνικοι κομματι κομματι οποτε ελπιζω να βρουν κατι εκει και αν δεν βρουν ουτε εκει φανταζομαι οτι δεν τους ανεβαζει θερμοκρασια λογο του καλου κλιματισμου που εχουν

Δημοσ.

Αδελφε το πιο πιθανο ειναι να τα παιζει η καρτα γραφικων.Μακαρι να ειναι παστουλα η΄θεμα ανεμιστηρα η΄προφιλ ανεμιστηρα για υψηλοτερες στροφες κτλ αλλα δεν νομιζω. Τωρα το τι κανουν οι τεχνικοι στην πραγματικοτητα σε σχεση με αυτο που σου λενε οτι κανουν, δυστυχως εχει μεγαλη διαφορα πολλες φορες..

Δημοσ.

Αδελφε το πιο πιθανο ειναι να τα παιζει η καρτα γραφικων.Μακαρι να ειναι παστουλα η΄θεμα ανεμιστηρα η΄προφιλ ανεμιστηρα για υψηλοτερες στροφες κτλ αλλα δεν νομιζω. Τωρα το τι κανουν οι τεχνικοι στην πραγματικοτητα σε σχεση με αυτο που σου λενε οτι κανουν, δυστυχως εχει μεγαλη διαφορα πολλες φορες..

αυτο πιστευω και εγω αλλα αν μου πουν ολα οκ για καλη μου τυχη εχω ιδια καρτα γραφικων με εναν φιλο οποτε κανουμε δοκιμη και αν παγωσει η οθονη  και στο δικο του pc παω και απαιτω καινουρια καρτα σωστος??

Δημοσ.

Καλησπερα, τελικα οι τεχνικοι βρηκαν το προβλημα το οποιο ηταν η καρτα γραφικων επισης ειναι η δευτερη φορα που μου αλαζουν την ιδια καρτα με εγγυηση στο E-shop αλλα επιδει εχω ακουσει για ελατωματικη παρτιδα στiς r9280x ευτιχως αυτι την φορα μου εκαναν πιστωση και σιμφωνισαμε να μου βαλουν την VGA SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX480 4G 4GB . Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και για της απαντησης !

• Like 2
Δημοσ.

Καλορίζικη! Θα σου την βάλουν δωρεάν ή θα πληρώσεις  κάτι παραπάνω για την RX480 ?

ευχαριστω να σε καλα, 12 ευρω θα πληρωσω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...