FallenGod Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Πρόσφατα μου έφεραν δώρο την οθόνη του τίτλου (dell u2414h).Την σύνδεσα μέσω hdmi σε μία gtx750.Όταν κλείνω το pc αντι να κλείσει η οθόνη μπαίνει σε sleep mode.Το θέμα είναι ότι μου βγάζει μήνυμα οτι θα κλείσει σε 5 λεπτά και όχι κατευθείαν μόλις κλείσει το pc.Έχει/είχε κάποιος παρόμοιο θέμα ή γνωρίζει κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
bazzil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Και οι δικές μου το ίδιο γράφουν. Δες αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Energy Smart
FallenGod Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να κλείνουν μετά από 5 λεπτά και όχι κατευθείαν μόλις κλείσει το pc;Περίεργο μου ακούγεται.
bazzil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι. Έτσι καταπονούνται λιγότερο τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα από το άναψε σβήσε πχ κατα την επανεκκίνηση. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές
nik5163 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ίσως μπορείς να αλλάξεις το χρόνο για να σβήνει σε δευτερόλεπτα; Στην dell u2515h εμφανίζει ένα μήνυμα αλλά σβήνει σχεδόν αμέσως.
FallenGod Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω δει κάποια ρύθμιση στην οθόνη δυστυχώς (εκτός και αν μου ξέφυγε).Πάντως και στο forum της dell που άνοιξα ένα θέμα μου απάντησαν με βάση το manual αλλά δεν μπορώ να πω πως ήταν βοηθητικό.Παραθέτω το νήμα με την απάντηση εδώ
nik5163 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω δει κάποια ρύθμιση στην οθόνη δυστυχώς (εκτός και αν μου ξέφυγε).Πάντως και στο forum της dell που άνοιξα ένα θέμα μου απάντησαν με βάση το manual αλλά δεν μπορώ να πω πως ήταν βοηθητικό.Παραθέτω το νήμα με την απάντηση εδώ Αν είναι αγορασμένη καινούργια μήπως να καλέσεις το support της Dell; Εγώ έτσι την πάτησα με μία HP που έχω κι ενώ είχε πρόβλημα από την αρχή την έδωσα στο service μετά από 4 μήνες. Βέβαια έγινε αντικατάσταση στο τέλος, απλά έχασα τις 7 μέρες DOA.
FallenGod Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Έλεγα πριν τους καλέσω να δω μήπως ήξερε κάποιος κάτι αλλά μάλλον θα του πάρω ένα τηλέφωνο.Αγορασμένη καινούρια είναι απλά στην αρχή δεν έδωσα σημασία.
bazzil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε, αμέσως μετα το κλείσιμο του Η/Υ να βγάλεις το καλώδιο ρεύματος του Η/Υ. Τι κάνει η οθόνη; Σβήνει;
FallenGod Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Συνεχίζει να έχει το μήνυμα με το 5λεπτο χρονικό διάστημα για κλείσει σαν να μην είναι συνδεδεμένη σε hdmi ακριβώς δηλαδή ότι κάνει όταν κλείνω το pc. edit. Τσέκαρα και την 2η θύρα του hdmi και έχει την ίδια συμπεριφορά.Υπάρχει πιθανότητα να είναι θέμα καλωδίου ή κάρτας;
jumaru99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασέ τη με άλλη σύνδεση, πέραν του HDMI αν μπορείς. DVI/D-sub ή ακόμα σε κάποιο Laptop αν είναι εύκαιρο.
FallenGod Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι.Μόλις δοκίμασα ένα άλλο καλώδιο hdmi και λειτουργεί όπως έπρεπε.Δηλαδή μπαίνει power save mode χωρίς να πρέπει να περάσουν 5 λεπτά.Οπότε στην ουσία το καλώδιο ήταν το πρόβλημα.Το γιατί δεν το γνωρίζω.Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
bazzil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι.Μόλις δοκίμασα ένα άλλο καλώδιο hdmi και λειτουργεί όπως έπρεπε.Δηλαδή μπαίνει power save mode χωρίς να πρέπει να περάσουν 5 λεπτά.Οπότε στην ουσία το καλώδιο ήταν το πρόβλημα.Το γιατί δεν το γνωρίζω.Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Ίσως είναι v2.0 ή έχει καλύτερη κατασκευή, λιγότερη αντίσταση κτλ. Πάντως έκανες την δουλειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα