Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς για μία τέτοια λάμπα ακόμα και τζάμπα που είναι.

Ειναι 3η φορα ρε συ Στελιο που το γραφεις σε 2 μερες. Μια φορα, ενα ποστ, νομιζω οτι ειναι αρκετο να πει κανεις την γνωμη του για το αν αξιζει ή οχι κατι. 3 ποστ απο το ιδιο ατομο, ενα καθε λιγες ωρες, ανα 1-2 ποστ του τοπικ, με αυτη τη δηλωση μεσα, τι νοημα εχουν;

Κ εγώ πιστεύω δεν αξιζει τον κόπο

Άσε που οι μισές θα έρθουν σπασμένες ;)

Οπότε ή είμαι άτυχος εγω και οι αλλοι,η δεν πρόσεξαν τα δικά μου δεματα

Πάντως όσο αφορά άλλες παραγγελίες ηρθαν όλα άψογα.

Τεσπα in topic εγώ δεν θα το κανω,πιστευω δεν αξίζει

Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς για μία τέτοια λάμπα ακόμα και τζάμπα που είναι.

Μηπως τελικα δεν εισαι σιγουρος και κατι σε τσιγκλιζει να το κανεις καθε στιγμη, αλλα ολο σου ερχεται η σκεψη οτι δεν αξιζει; :P :)

• Like 3
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να το βλέπουν όσοι βαριουνται να πάνε στις πιο πίσω σελιδες

Για να μην ασχοληθούν καν με το συγκεκριμένο.

Μπααα δεν νομίζω

Δεν ασχολουμε με λαμπα σαβουρεξ του 0.02€ ;)

Να ήταν κάτι αξιόλογο οκ

• Moderators
Δημοσ.

Για να το βλέπουν όσοι βαριουνται να πάνε στις πιο πίσω σελιδες

Για να μην ασχοληθούν καν με το συγκεκριμένο.

Ποιες πισω σελιδες, στην ιδια ειναι ολα. ;) Στην 2η. Εχεις και στην πρωτη σελιδα; :shock:  :P

Δημοσ.

Μην κουράζουν τα ματάκια τους.

Επειδή βλέπουν μόνο τα τελευταία ποστ μην κουραζονται οι συμφορουμιτες.

Φροντίζω την υγεία τους

Όχι μόνο στην δευτερη σελίδα έχω κάνει.

Δυστηχως!

Έτσι μ έρχεται να ανοιξω τοπικ με το ίδιο μόνο κ μόνο γ γράψω και στην πρώτη σελίδα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τα κολλήματα κάποιων. Το αν θα δώσει ο καθένας τα στοιχεία του και με τι αντάλλαγμα είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Ο καθένας ζυγίζει με τον δικό του τρόπο την βαρύτητα των προσωπικών του στοιχείων. Ας ξεκαθαρίσουμε ότι όντως πρόκειται περί προσφοράς μιας και παίρνεις ένα προϊόν μικρής αξίας με 100% έκπτωση. Αν κρίνεις πως δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία στον κινέζο μαφιόζο που θα τα εκμεταλλευτεί πλήρως (ή καθόλου) τότε απλά προσπερνάς.

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες είπα κ εγώ να συνειφερω μία φορά στο φόρουμ για μία που εκρινα ότι ήταν προφορά από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει αν θέλει να δώσει ή όχι τα προσωπικά του στοιχεία επειδή παρακολουθώ το φόρουμ αρκετό καιρό οταν έβγαζε το zapals τα τσαματζιδικα (με το ίδιο αντάλλαγμα) δεν είδα να πετάγονται χρήστες και να λένε δεν αξίζει και κατ εμέ Ναι ή λάμπα κοστίζει περισσότερο από μερικά που έβγαλε το ζαπαλς οπότε τι νόημα έχει να προσπαθεί κάποιος να πείσει τους υπόλοιπους ότι δεν αξίζει ...

Τέλος πάντων εγώ βλέπω 96 shares και όλοι είναι έλληνες ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τα κολλήματα κάποιων. Το αν θα δώσει ο καθένας τα στοιχεία του και με τι αντάλλαγμα είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Ο καθένας ζυγίζει με τον δικό του τρόπο την βαρύτητα των προσωπικών του στοιχείων. Ας ξεκαθαρίσουμε ότι όντως πρόκειται περί προσφοράς μιας και παίρνεις ένα προϊόν μικρής αξίας με 100% έκπτωση. Αν κρίνεις πως δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία στον κινέζο μαφιόζο που θα τα εκμεταλλευτεί πλήρως (ή καθόλου) τότε απλά προσπερνάς.

Προσωπικά για 3 λεπτά (γιατί τόσο έδωσα στη δική μου περίπτωση για παραλαβή επι τόπου λαμπών LED 3W), δεν αξίζει.

Ούτε και για 1 ευρώ θα άξιζε. Το να πουλάει κάποιος τα προσωπικά του στοιχεία (πόσο μάλλον για να γλυτώσει 1 ευρώ ααπό κάτι αμφιβόλου αξίας, αξιοπιστίας και παραλαβής), προσωπικά για μένα θα το θεωρούσα κατάντια. Προσωπική ταπεινή μου γνώμη φυσικά και σαφώς και προσπέρασα.

Στα χαρτιά αποτελεί προσφορά ΜΟΝΟ αν παραλάβουν πραγματικά οι όσοι ενδιαφέρθηκαν, οι οποίοι καλό θα ήταν να ενημερώσουν αν ως τότε η spam list τους έχει αυξηθεί εκθετικά. Τα υπόλοιπα είναι απλά θεωρίες και υποθέσεις.

• Like 1
Δημοσ.

^ αυτό ακριβώς. Όταν εμείς οι ίδιοι αποτιμάμε τα προσωπικά μας στοιχεία τόσο φθηνά τότε καλά κάνουν και το εκμεταλλεύονται.(γενικότερο αυτο)

Απλά στο τίτλο το δωρεάν έπρεπε να είναι εντος πολλών εισαγωγικών.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα πάρει 1 λάμπα τέτοια digoo στα 5watt από banggood. Κάηκε πάνω στις 10 μέρες. Τους έστειλα βίντεο με την καμμενη λάμπα και μου έστειλαν τελείως δωρεάν καινούργια ίδια + δωρο μια 5αρα e14 που έχουν κάτι σαν διαμάντι στη μέση είναι πολύ όμορφες. Δίνουν πραγματικά 5watt και δείχνουν ποιοτικές. Από όταν ήρθαν δουλεύουν κανονικά. Τώρα πόσο θα κρατήσουν δεν ξέρω ίσως έπεσα σε ελλατωματικο την πρώτη φορά. After sale support παντως αψογο και από banggood και από digoo

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Βαλτε και καμια φωτο γιατι πολλοι απο μας ουτε κλικ δεν εχουμε κανει στο συνδεσμο του φατσοβιβλιου, να σας πουμε για την λαμπα αν την γνωριζουμε.

Δημοσ.

Μόλις έλαβα απαντητικό μέιλ ότι μέσα σε 72 ώρες θα μου δώσουν coupon code για να την παραγγείλω μέσω Banggood. Υποθέτω ότι τα στοιχεία θα τα ήθελαν για να συνδέσουν το κουπόνι με τον λογαριασμό μου στο Banggood ώστε να είναι προσωπικό. Ή απλά να τα χρησιμοποιήσουν κακοβούλως και να μου σκάνε κινεζάκια στο κατώφλι της πόρτας μου με διαφημιστικά φυλλάδια για φασφουντάδικα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...