Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Τιποτα δεν θα ερθει σπασμενο. Δεν ειναι γυαλινες.

ΑΛΛΑ, προσωπικα δεν θα το κανω, επειδη αφενος εχω πολλες τετοιες, αφετερου τις ειχα αγορασει τις 15, 3-4 ευρω. Καλυτερα να αγοραζα αν χρειαζομουν, παρα να εχω facebook και να δωσω λαικ σε κατι με ανταλλαγμα.

Δημοσ.

Πολλές λάμπες εγώ και συνάδελφοι από κινα που έχουμε κάνει παραγγελία και λάμπες όχι 1€ όπως η συγκεκριμένη αλλά 10-12€ ή κάθε μία ήρθαν σπασμένες και ή συσκευασία χάλια,βεβαια μας τις άλλαξαν αλλά πέρασε καιρός.

(3 από alixpress και 2 από gearbest παρολο π είπαμε να το προσέξουν λιγο)

Γ αυτό λέω υπάρχει πιθανότητα να σπάσουν κ ας μην είναι γυάλινες.

Βέβαια τσαμπα είναι αυτές οπότε δεν νοιάζει και κανέναν.

• Moderators
Δημοσ.

Τι να σου πω, εχω παραλαβει πανω απο 100 (σχετικα φτηνες μαλιστα) λαμπες τα τελευταια 2 χρονια σε 20-30 αποστολες ολες απο ebay, ουτε μια σπασμενη δεν ειχα.

Δημοσ.

Οπότε ή είμαι άτυχος εγω και οι αλλοι,η δεν πρόσεξαν τα δικά μου δεματα

Πάντως όσο αφορά άλλες παραγγελίες ηρθαν όλα άψογα.

Τεσπα in topic εγώ δεν θα το κανω,πιστευω δεν αξίζει

Δημοσ.

Κι εγώ όσες φορές έχω παραγγείλει λαμπες από ebay  δεν μου έχει έρθει ποτέ καμία σπασμένη κι έχω πάρει παρά πολλές.Το μόνο κακό ήταν ότι μετά από 2-3 μήνες η και λιγότερο καίγονταν όλες και δεν ξαναπήρα ποτέ ξανά.

Τώρα βεβαια τις έχω αλλαξει όλες στο σπίτι με led(Philips και sas κατά 90% άλλα και osram,geyer κλπ) όπου τις πήρα από Ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου έστειλαν στο FB ότι θα μου στείλουν μέσα σε 72 ώρες ένα κουπόνι αποκλειστικό για το Banggood για να πάρω την λάμπα τζάμα. Τώρα θα δούμε τι γίνεται μόλις μου στείλουν το κουπόνι!!!!

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε προσωπικό μήνυμα από ένα κινέζικο όνομα με πμ (στα αιτήματα μηνυμάτων) που μου λέει να στείλω mail τα στοιχεία μου σε ένα mail ώστε να μου την κάνουν ship.

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε προσωπικό μήνυμα από ένα κινέζικο όνομα με πμ (στα αιτήματα μηνυμάτων) που μου λέει να στείλω mail τα στοιχεία μου σε ένα mail ώστε να μου την κάνουν ship.

Το ίδιο και σε μένα τους τα έστειλα και αναμένουμε.... Επίσης έκαναν και ανακοίνωση στο fb

Δημοσ.

παιζει ,δυο καντηλια να ειναι φωτεινοτερα.ασε που καιγονται με ακυρο ρυθμο.σε καθε αναμα,κορωνα γραμματα

Δημοσ.

Για την ακρίβεια είναι .... 30 δευτερόλεπτα όπου δίνεις τα προσωπικά σου στοιχεία σε κάποια εταιρία, για να σου δώσει μια λάμπα του 1€ δώρο. 

Του πόσο??? Πληροφοριακά με £0.03 το κομμάτι πήρα πριν 2 μήνες από clearance στο HomeBase Αγγλίας κάπου 6 λάμπες 3W LED που μια χαρά βολέψανε σε πορταρτίφ και φωτιστικα γραφείου στο σπίτι.

Τέλος πάντων όποιος θέλει και νομίζει ας το επιχειρήσει, αλλά προσωπικά δε θεωρώ ότι αξίζει καν.

1 λάμπα νομίζω ότι όλοι στις μέρες μας μπορούν να αγοράσουν (και καλύτερων προδιαγραφών) και χωρίς να χρειάζεται να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στον οποιοδήποτε...

• Like 2
Δημοσ.

:lol: Είναι ο μπατζανάκης του Κινέζου ξαδερφού του ιδιοκτήτη της dodgy εταιρίας με τις λάμπες... Κρίμα να μή στείλεις ΚΑΙ σε αυτόν τα στοιχεία σου, πώς αλλιώς θα πάρεις (θα πάαααρεις) λάμπες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...