Προς το περιεχόμενο

Spotify με Whats up

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χρησιμοποιώ το spotify κανα δυο χρόνια και αυτό το μήνα ξέχασα να βάλω κάρτα οπότε η συνδρομή ακυρώθηκε. Έβαλα κάρτα σήμερα και επιχείρησα να ενεργοποιήσω πάλι τη συνδρομή μου μέσω της ιστοσελίδας https://www.cosmote.gr/mobile/spotify/spotify.portal αλλά δεν υπάρχει πουθενά το "ενεργοποίηση". Εν τέλει το βρήκα, έγραψα το νούμερο μου και μου ήρθαν τα 500ΜΒ για το stream και τα 80ΜΒ αλλα ο λογαριασμός μου δεν έγινε ποτέ premium. Αυτό που φαντάζομαι είναι πως χάθηκε η συσχέτιση ανάμεσα στο τηλεφωνικό μου νούμερο και στο λογαριασμό του spotify.

Στις συχνές ερωτήσεις (ερωτηση νουμερο 7), λέει τι πρέπει να κάνουμε για να κανουμε τη σύνδεση αλλα σε αυτό το κατεστραμένο σάιτ δεν λειτουργεί τιποτα.

Φυσικά και μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών που με έχουν στο περίμενε, αλλά όσο περιμένω έχει κανείς καμιά ιδέα?

Δημοσ.

αλλά δεν υπάρχει πουθενά το "ενεργοποίηση". Εν τέλει το βρήκα, 

Που το βρηκες ? Για βοηθα γιατι και εγω το ειχα αφησει και εχω προβλημα..

Διαβαζω και αυτο    και εχω σπαστει..

Δημοσ.

Που το βρηκες ? Για βοηθα γιατι και εγω το ειχα αφησει και εχω προβλημα..

Διαβαζω και αυτο    και εχω σπαστει..

Καταργήθηκε η υπηρεσία, με πήραν τηλέφωνο και μου ειπαν πως πλεον η κοσμοτε δεν συνεργάζεται με τη spotify. 

Δημοσ.

Το έκοψαν τελείως το Spotify; Πάντως στη σελίδα της Cosmote ακόμα εμφανίζεται η προσφορά.

Παλιά που σου έδινε και απεριόριστα δεδομένα για streaming μουσικής μέτραγε άσχημα. Και τώρα με τα έστω και +500ΜΒ δεν ήταν άσχημα, αφού ήταν έτσι κι αλλιώς φτηνότερο από το να το πλήρωνες κατευθείαν. Κρίμα θα 'ναι να το κόψουν.

Δημοσ.

Τώρα ή μέσω κάρτας 7 ευρώ ή περιμένουμε κάποια άλλη προσφορά, μου άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανά συνεργαστουνε αλλά κρίμα.

Όσοι είστε ήδη συνδρομητές θα έχετε τη προσφορά κανονικά, για νέες συνδρομές δεν ισχύει. Εγώ πχ που δεν είχα κάρτα για να μου τραβήξει τα 5 ευρώ και μετά πήγα να ξανά κάνω ενεργοποίηση θεωρητικα ήμουν νέος συνδρομητής οπότε έχασα τη προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...