jimex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ψάχνω κάποιο windows tablet 2in1 με πληκτρολόγια, κατά προτίμηση από Ελλάδα αν είναι με 30-40€ παραπάνω, αλλιώς αν δεν υπάρχει καθόλου το παίρνω και απ' έξω, γύρω στα 300€ που να καλύπτει τα εξής: - Tουλάχιστον 1080p οθόνη το λιγότερο 10". - Tουλάχιστον 4GB ram. - Tουλάχιστον 64GB flash storage. - Επειδή πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και για παιχνίδια προ του 2010 τύπου Sims 3, τα HD Graphics που θα έχει να μπορούν να δώσουν 30 frames σε ελαφριά παιχνίδια. Πχ. ως μέτρο σύγκρισης να μπορεί σε 1080p να τρέξει league of legends με 20-25 frames και ακόμη ελαφρύτερα παιχνίδια με 30. Βασικά υπάρχουν HD graphics σε atom αυτή τη στιγμή που να κάνουν κάτι τέτοιο ή χρειάζεται mobile i core; O z8700 αρκεί; Ακούω προτάσεις! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2016 από jimex
WalkerSW Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Με αυτά που ζητάς ούτε από Κίνα με 300€
jimex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Με αυτά που ζητάς ούτε από Κίνα με 300€ Βασικά λίγο που είδα benchmarks των atom SoCs τα μόνα που κάπως την παλεύουν είναι τα z8700/8750. Ουσιαστικά ψάχνω δηλαδή ένα Surface 3 μαζί με πληκτρολόγιο 150-200€ κάτω απ' αυτό. Οπότε έστω στα 350€ ή λίγο παραπάνω μαζί με το πληκτρολόγιο, υπάρχει κάτι αξιόλογο με z8700; Μέχρι στιγμής είδα το Teclast x16 power και το πληκτρολόγιο του στα 355€ περίπου και τα 2 μαζί. Ωστόσο δεν μ' αρέσει που για να μείνει στην κάθετη θέση πρέπει να στηρίζεται από πίσω (λογικό μιας και είναι tablet με πληκτρολόγιο και όχι 2in1), ενώ εγώ θέλω να μπορεί να στηρίζεται από τον μηχανισμό που θα υπάρχει στο πληκτρολόγιο, ώστε να χρησιμοποιείται έυκολα πάνω στα πόδια κλπ. σαν ένα ultrabook. Αν δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά, στα πόσα πρέπει να ανέβω για 2in1 με z8700 από Κίνα;
AzaZyL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ περιμένω τα καινούργια, αλλά άμα βιαζόμουν θα έπαιρνα αυτό : http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_227132.html
jimex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ περιμένω τα καινούργια, αλλά άμα βιαζόμουν θα έπαιρνα αυτό : http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_227132.html :confused: Έχει και core-M σε αυτά τα λεφτά και HD 5300 gpu; Νομίζω πως κάτι τέτοιο με υπερκαλύπτει και με 50€ αγοράζεις και το .πληκτρολόγιο που κρατάει το tablet δίχως στήριξη από πίσω. Το έχεις ψάξει γενικά για το συγκεκριμένο ή απλά έτυχε να το δεις στο gearbest; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2016 από jimex
bill_viper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι θες να πας σε tablet 10.6'' με 4500mAh μπαταρία;
kargo130 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 :confused: Έχει και core-M σε αυτά τα λεφτά και HD 5300 gpu; Νομίζω πως κάτι τέτοιο με υπερκαλύπτει και με 50€ αγοράζεις και το .πληκτρολόγιο που κρατάει το tablet δίχως στήριξη από πίσω. Το έχεις ψάξει γενικά για το συγκεκριμένο ή απλά έτυχε να το δεις στο gearbest; Για ποιον ακριβως λογο να αγορασεις το πληκτρολογιο, οταν ξεκαθαρα σου το δινουν δωρεαν μαζι με την αγορα του ταμπλετ; Συμφωνω για την μπαταρια
jimex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Για ποιον ακριβως λογο να αγορασεις το πληκτρολογιο, οταν ξεκαθαρα σου το δινουν δωρεαν μαζι με την αγορα του ταμπλετ; Συμφωνω για την μπαταρια Μα το γράφει ξεκάθαρα ο πωλητής στα σχόλια από κάτω. Ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το stylus περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Όσο για την μπαταρία πράγματι είναι σχετικά μικρή, με τα χαρακτηριστικά να λένε 5 ώρες video playback, δηλαδή το κόβω 2-3 ώρες μέτρια χρήσης, κανά 2ωρο με full load. Πράγματι θα έδινα 30-50€ παραπάνω για μια μπαταρία των 7-8k mAh και ας αύξανε το βάρος. Γι' αυτό ρωτάω αν κάποιος έχει δει/γνωρίζει κάποιο σε αυτή την κατηγορία τιμής που να ικανοποιεί τα συγκεκριμένα κριτίρια. Έχει τόσες πολλές μικρές εταιρείες παγκόσμια που μια βδομάδα να ψάχνεις όλο και καινούργια θα βρίσκεις. Δηλαδή το παραπάνω με μια μεγαλύτερη μπαταρία ή με πληκτρολόγιο που θα έχει έξτρα μπαταρία θα είναι λουκουμάκι και ας έχει και 30€ παραπάνω.
makhs5 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μα το γράφει ξεκάθαρα ο πωλητής στα σχόλια από κάτω. Ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το stylus περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Όσο για την μπαταρία πράγματι είναι σχετικά μικρή, με τα χαρακτηριστικά να λένε 5 ώρες video playback, δηλαδή το κόβω 2-3 ώρες μέτρια χρήσης, κανά 2ωρο με full load. Πράγματι θα έδινα 30-50€ παραπάνω για μια μπαταρία των 7-8k mAh και ας αύξανε το βάρος. Γι' αυτό ρωτάω αν κάποιος έχει δει/γνωρίζει κάποιο σε αυτή την κατηγορία τιμής που να ικανοποιεί τα συγκεκριμένα κριτίρια. Έχει τόσες πολλές μικρές εταιρείες παγκόσμια που μια βδομάδα να ψάχνεις όλο και καινούργια θα βρίσκεις. Δηλαδή το παραπάνω με μια μεγαλύτερη μπαταρία ή με πληκτρολόγιο που θα έχει έξτρα μπαταρία θα είναι λουκουμάκι και ας έχει και 30€ παραπάνω. Εγω το εβαλα δοκιμαστικα στο καλαθι μου, και δινει οντως δωρο το πληκτρολογιο και το βγαζει με μηδενικη τιμη όταν πας να πληρωσεις. Πολύ καλη αγορα. Απλα άλλο είναι το κακο ότι δεν εχει επιλογή με απλο ταχυδρομειο αλλα με courier που αυτό σημαινει 99% τελωνειο
kargo130 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεσς λιγο πιο κατω εκει που λεει "buy together". Στο δινει δωρεαν Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2016 από kargo130
AzaZyL Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως εδώ λένε ότι είναι καλύτερο απο το microsoft surface 3 x7... Και έχουν και διάφορα κολπάκια για να λύσουν τα όποια θέματά του. http://techtablets.com/forum/topic/how-i-extended-the-battery-life-of-the-cube-i7-book-and-fixed-palm-rejection/
jimex Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επειδή το παραμέλησα μερικές μέρες και τώρα το ξαναείδα, τα νούμερα που δίνει ο άλλος είναι εντυπωσιακά. Σε desktop χρήση αυτονομία όσο με atom x7 με μια μπαταρία των 4100mAh και στα παιχνίδια 5300 HD Graphics που είναι πολύ ανώτερα από τη GPU του x7. Έτσι νομίζω πως αξίζει αρκετά. Όσο για το πληκτρολόγιο δεν είχα δοκιμάσει να το βάλω στο καλάθι για να δω ότι θα μου το μηδενίσει, απλά είδα από κάτω στα σχόλια που έγραφε ο πωλητής ότι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία και φαντάστηκα ότι θέλει ξεχωριστή αγορά. Για ούτε 300€ μαζί με πληκτρολόγιο το τσιμπάω χαλαρά. Έχουμε μήπως κάποιον αξιόπιστο πωλητή να στέλνει με ταχυδρομείο; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2016 από jimex
AzaZyL Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή το παραμέλησα μερικές μέρες και τώρα το ξαναείδα, τα νούμερα που δίνει ο άλλος είναι εντυπωσιακά. Σε desktop χρήση αυτονομία όσο με atom x7 με μια μπαταρία των 4100mAh και στα παιχνίδια 5300 HD Graphics που είναι πολύ ανώτερα από τη GPU του x7. Έτσι νομίζω πως αξίζει αρκετά. Όσο για το πληκτρολόγιο δεν είχα δοκιμάσει να το βάλω στο καλάθι για να δω ότι θα μου το μηδενίσει, απλά είδα από κάτω στα σχόλια που έγραφε ο πωλητής ότι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία και φαντάστηκα ότι θέλει ξεχωριστή αγορά. Για ούτε 300€ μαζί με πληκτρολόγιο το τσιμπάω χαλαρά. Έχουμε μήπως κάποιον αξιόπιστο πωλητή να στέλνει με ταχυδρομείο; Ούτε 300 έβγαινε σε προσφορά. Τώρα θα ξηλωθείς παραπάνω..
AzaZyL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Να εδώ το νούμερο 2 σε καλή τιμή : http://s.aliexpress.com/IvMFvQFR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα