17 lines of code Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 περί αυτών των προιόντων ο λόγοςH διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα,θα συνδεθούν σε αυτή την μητρική, http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5590#ovSSD SAMSUNG SM951 128GB PCIE M.2 2280-D3-M (NGFF) BULKSSD SAMSUNG MZ-7KE128BW 850 PRO SERIES 128GB 2.5'' SATA3 Η ερώτησή μου είναι αν είναι αξιόπιστοι οι sm951 και αν όντως αξίζουν σαν δίσκοι και "πιάνουν" την θεωρ.ταχύτητά τους,μιας και θα χρησιμοποιηθεί σαν boot σε win10,καθώς και σαν κύριoς απ.χώρος για τα παιχνίδια.Μετά από έρευνα,σε ρεαλιστικά σενάρια είναι πάνω κάτω τα ίδια με την φρέσκια 950 series,αλλά το μοντέλο των 256gb,που έχει εντυπωσιακά καλύτερο write και 100 αντί 84 Ι/Ο.
Physiciant Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ θα έπαιρνα τον 850 Evo 256GB στα ίδια λεφτά γιατί έχει τις ίδιες επιδόσεις με τον Pro πάνω κάτω και 5 χρόνια εγγύηση. Γιατί να επιλέξεις τον Pro που έχει 10. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις διπλάσια χωρητικότητα http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-75e250b-eu-850-evo-series-250gb-25-sata3-p-PER.306098 Προτιμώ γενικά το κλασσικό sata3 connection γιατί οι m.2 ssd ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες
17 lines of code Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Θερμοκρασίες θα ανεβάσει σε μη αεριζόμενο case,θαρρώ. Ευχαριστώ για την άποψη σου,παρ'αυτα.
Physiciant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ψάξε reviews και θα δεις ότι χτυπάνε άνετα 70αρια σε σύγκριση με τους απλούς sata3 που φτάνουν 40-45 με το ζόρι κι αυτό καλοκαίρι. Για παράδειγμα ο δικός μου (840 Pro) δεν έφτασε όλο το καλοκαίρι πάνω από 38 βαθμούς Κελσίου και φαντάσου δεν έχω air condition στο χώρο μου. Ορίστε και ένα πρόχειρο video για να πάρεις μια ιδέα. Πρέπει να έχεις στα υπόψιν ότι ένα μέρος αυτής της θερμότητας μεταφέρεται στη μητρική και δε φταίει το κουτί 2
EddieObscurant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 οι m.2 ssd ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες Δεν ειναι κανόνας, πχ ο 850 evo σε m.2 δεν ανεβάζει θερμοκρασίες. Θέμα του εκαστοτε controller ειναι και σε καθημερινή χρήση δεν υφισταται. Στα 4 λεπτα του βιντεο οι συγκεκριμενοι ssd μπορούν γράφουν 1,6gb/s x 4x60sec=384gb. Σε πρωτη φαση εξήγησε μου για ποιο πρακτικό λογο να το κάνεις, περα του οτι απλώς μπορεις, δευτερον και κυριότερον βρές το μέσο με το οποιο θα τους τροφοδοτει με 1,6gb/s πέρα απο έναν άλλον όμοιο/αντιστοιχο ssd και 3ον οπως βλεπεις ειναι ακινδυνο καθώς δεν νομιζω να χαλουσαν τοσο ευκολα και η samsung να δινε για τον 950 pro 5 χρονια εγγύηση. Σε καθημερινες εργασιες και αυτοι στα 40αρια ειναι με δευτερολεπτα στους 60+ αν τους ζορισεις. Τώρα για το αν αξιζουν τα επιπλεον χρηματα σε σχεση πχ με τον 850 evo εξαρταται απο τη δουλεια που κανει ο καθενας. Για browsing/games και εμενα η γνώμη μου ειναι οχι καθως δύσκολα θα καταλαβει καποιος τη διαφορα, ποσο μαλλον διαφορα που να αξιζει τα επιπλεον χρήματα.
Physiciant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είπε κανένας ότι θα χαλάσει κάτι όπως η μητρική ή ο ssd απλά ότι απάγει μεγάλα ποσά θερμότητας στη μητρική..πχ άμα εγώ κλοκάρω τον επεξεργαστή δε θέλω να έχω ακόμα ένα εξάρτημα που να ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες και να βρίσκεται σε επαφή με την μητρική. Η χρήση που κάνει ο καθένας δε μπορείς να την ξέρεις. Μπορεί κάποιος να κάνει επεξεργασία βίντεο και μετά να τα περνάει σε άλλο ssd..λέμε τώρα. Καλά εννοείται ότι ο 850 Evo αξίζει περισσότερο για τον μέσο χρήστη..και γω αυτόν θα αγόραζα αν έπαιρνα τώρα ssd είτε σε sata3 είτε σε pci card(αν υπήρχε). Μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιο review/test που να δείχνει τις θερμοκρασίες του 850 Evo γιατί δε μπορώ να βρω κάτι;
EddieObscurant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 προφανως και δεν ξέρω τι χρήση θα κάνει ο αλλος και ο καθενας αναλογα με τις αναγκες του αγοραζει, απλως καλοπροαίρετα σου λέω οτι σε νορμαλ συνθηκες χρήσης δεν τιθεται θεμα θερμοτητας ή/και μεταδοσης της καθως θερμοκρασιες ανω των 50 διαρκουν δευτερολεπτα στο 950 για θερμοκρασιες του 850 evo m2 ,πανω απο 45 δυσκολα θα δεις. Τον ειχα κανα τριμηνο και παραπανω δεν πρεπει να δα οτι και να τον εκανα . Γνωστος ssd ειναι πολλα review υπαρχουν, ολα και καποιο θα βρεις να λεει edit το thessdreview εχει στο crystaldiskmark 26 και 28
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Θερμοκρασίες θα ανεβάσει σε μη αεριζόμενο case,θαρρώ. Ευχαριστώ για την άποψη σου,παρ'αυτα. Ανεβάζουν και σε αεριζόμενο. Όμως αντέχουν αυτές τις θερμοκρασίες. Ο 951 που κοιτάς είναι bulk και αν χρειαστείς εγγύηση θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την sasmung. Για ποια χρήση προορίζεται?
panosbas Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να αγοράσω έναν δίσκο ssd NVMe 256gb κάτω απο 100 ευρώ, προφανός και με ενδιαφέρει η ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης, έχουμε να προτείνουμε κάτι;
Arkin Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, panosbas είπε Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να αγοράσω έναν δίσκο ssd NVMe 256gb κάτω απο 100 ευρώ, προφανός και με ενδιαφέρει η ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης, έχουμε να προτείνουμε κάτι; Μπορείς να πας σε 512gb nvme με κάτω από 100 ευρώ. Θες 256 η αρκεί να είναι κάτω από 100?
firepc Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 m2 all the way Οσο πιο αδειο εχεις το κουτι σου, τοσο το καλυτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα