Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα,

μένω στο Περιστέρι και ο πάροχος μου είναι η Forthnet. Ενώ παλαιότερα η γραμμή μου έπιανε 13Mbps τώρα έχω πέσει στο 8.5 και δεν πάει παραπάνω. Σε τηλέφωνα που τους έχω κάνει, ότι ρυθμίσεις και να κάνουν δεν πάει άλλο. Η ειρωνεία είναι ότι πριν κανά 2μηνο σκάψανε όλους τους δρόμους για να περάσουν οπτικές ίνες και μας έβαλαν και τα καινούρια καφάο. Μετά λοιπόν την τρομερή "αναβάθμιση" η γραμμή μου είναι 5Mbps κάτω. Κατανοώ ότι τα καινούρια ίσως είναι για τις νέες VDSL αλλά δεν μου λέει κάτι...για να περάσεις την νέα σου τεχνολογία "χώνεις" εμάς που έχουμε την 24άρα (ο Θεός να την κάνει)...Τι δούλεμα είναι αυτό?

Καλώς ή κακώς πρέπει να πας σε vdsl μόλις δώσουν εμπορική διαθεσιμότητα μιας κι η αναβάθμιση είναι ουσιαστικά η επιλογη του vdsl στο όποιο θα κλειδώσεις στα 50...
Δημοσ.

Το έδωσα βλάβη και το καλύτερο που μπόρεσε και έκανε ήταν 8...Το κτήριο που μένω είναι 6 ετών. Να πάω σε VDSL γιατί? ΓΙα να πληρώνω για 50 και να έχω 24? Καταλαβαίνω ότι πιάνει έως κάποια mbps αλλά το σωστό είναι να υπάρχει και μία minimum εγγύηση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να πάω σε VDSL γιατί? ΓΙα να πληρώνω για 50 και να έχω 24?

Όταν ολοκληρωθούν τα έργα στο Περιστέρι και δωθεί διαθεσιμότητα δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα...

Δημοσ.

Κι εγω με forthnet στο Περιστερι, απο τοτε που εκαναν αυτα τα εργα η ταχυτητα απο 10 εχει πεσει στα 5, και σερνεται το συμπαν, μηπως το κανουν επιτηδες για να μας αναγκασουν να βαλουμε VDSL.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...