Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, μένω στο Περιστέρι και ο πάροχος μου είναι η Forthnet. Ενώ παλαιότερα η γραμμή μου έπιανε 13Mbps τώρα έχω πέσει στο 8.5 και δεν πάει παραπάνω. Σε τηλέφωνα που τους έχω κάνει, ότι ρυθμίσεις και να κάνουν δεν πάει άλλο. Η ειρωνεία είναι ότι πριν κανά 2μηνο σκάψανε όλους τους δρόμους για να περάσουν οπτικές ίνες και μας έβαλαν και τα καινούρια καφάο. Μετά λοιπόν την τρομερή "αναβάθμιση" η γραμμή μου είναι 5Mbps κάτω. Κατανοώ ότι τα καινούρια ίσως είναι για τις νέες VDSL αλλά δεν μου λέει κάτι...για να περάσεις την νέα σου τεχνολογία "χώνεις" εμάς που έχουμε την 24άρα (ο Θεός να την κάνει)...Τι δούλεμα είναι αυτό? Καλώς ή κακώς πρέπει να πας σε vdsl μόλις δώσουν εμπορική διαθεσιμότητα μιας κι η αναβάθμιση είναι ουσιαστικά η επιλογη του vdsl στο όποιο θα κλειδώσεις στα 50...
panos30x Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ έχω 6 md έξω από την πατρα τι να πω fortent έχω με 20€ το μήνα με αναβαθμιστη vbsl με 10€
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 γραμμική Α... 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 η forTENT να υποθεσω ειναι καποιο τσαντιρι εξω απο πατρα που δινει ιντερνετ?Η μαγαζι για τεντες?(for tent)
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 η forTENT να υποθεσω ειναι καποιο τσαντιρι εξω απο πατρα που δινει ιντερνετ?Η μαγαζι για τεντες?(for tent) :-D :-D Θεος
akiz90 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Το έδωσα βλάβη και το καλύτερο που μπόρεσε και έκανε ήταν 8...Το κτήριο που μένω είναι 6 ετών. Να πάω σε VDSL γιατί? ΓΙα να πληρώνω για 50 και να έχω 24? Καταλαβαίνω ότι πιάνει έως κάποια mbps αλλά το σωστό είναι να υπάρχει και μία minimum εγγύηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Να πάω σε VDSL γιατί? ΓΙα να πληρώνω για 50 και να έχω 24? Όταν ολοκληρωθούν τα έργα στο Περιστέρι και δωθεί διαθεσιμότητα δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα...
vag_del Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγω με forthnet στο Περιστερι, απο τοτε που εκαναν αυτα τα εργα η ταχυτητα απο 10 εχει πεσει στα 5, και σερνεται το συμπαν, μηπως το κανουν επιτηδες για να μας αναγκασουν να βαλουμε VDSL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα