Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ανακάλυψα ότι υπάρχει στα 300 μέτρα από το σπίτι μου καμπίνα αλλά η ταχυτητά μου είναι 10 mbps.Αυτο πώς εξηγείται? :-DΠάλι τα ίδια με τη Forthnet...

Δημοσ.

Δεν περιγράφεις αν η καμπίνα που ανακάλυψες είναι παλιά ή μια από τις νέες καμπίνες (δίφυλλες ή τρίφυλλες).

Αλλά και νέα να είναι δεν αλλάζει η σύνδεση του adsl αφού παίρνεις από το ΑΚ μέσω του παλιού χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ.

• Moderators
Δημοσ.

που ξερεις οτι περνεις απο την συγκεκριμενη καμπινα και οχι απο αλλη μου ειναι ποιο μακρια?

Αυτο εινια το μονο ευκολο στην οικοδομη εκει που γινοντε οι συνδεσεις αναγραφετε παντα και το νουμερο του καφαο οπου ερχετε το καλωδιο

Βεβαια το adsl δεν εχει καμια σχεση με τα καφαο ειτε καινουργια ειτε παλια

adsl περνουμε απο αστικο κεντρο (εκτος απο αρκετα σπανιες περιπτωσεις κυριως απο τον ΟΤΕ που δινει VDSL με προφιλ 24/1) , οποτε ακομα και μεσα στο σπιτι σου να βαλουν νεα καμπινα (2φυλη η 3φυλη) στο ADSL δεν θα δεις διαφορα

Δημοσ.

Αν εννοείς το πράσινο KV, είναι η παλιά καμπίνα του ΟΤΕ.

Ακόμη και αν επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου, το adsl θα παραμείνει ως έχει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου το είπε η forthnet. https://www.google.gr/maps/@40.6687511,22.927766,3a,75y,152.61h,64.86t/data=!3m6!1e1!3m4!1s3hFpVCkMwfn8kjepk2lPFQ!2e0!7i13312!8i6656

έ τότε δηλαδή αν βάλουν και vdsl δεν θα δουλεύει και αυτό σωστά?

Αν είναι έτσι η καμπίνα τότε δεν υποστηρίζει vdsl...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν έρθει η σειρά της περιοχής σου για αναβάθμιση του δικτύου του ΟΤΕ και αλλάξει αυτή η καμπίνα, τότε θα μπορείς να αναβαθμίσεις και τη δική σου σύνδεση σε vdsl.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...