AK76 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Λόγω μπερδέματος με την τιμή της samsung ue43ku6400 είδα στον κοτσόβολο την ue43ku6500 curved smart 4k. Αξίζει να αγοράσω curved;;;;Θα έχω πρόβλημα με γωνίες θέασης, φωτισμό χώρου ή ανατανακλάσεις απο παραθυρα κλπ.;;;;
elgol Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 στις 43" η curved οθονη ειναι τεχνασμα μεγαλυτερο κι απο τα 1200Hz
prototypegr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε δες την 43ku6400 την έχει προσφορά το Πλαίσιο στα 649. Εγώ την παρήγγειλα και σήμερα πάω να την πάρω. Κι εγώ σκεφτόμουν για curved αλλά εκτός από την τιμή και το design άλλη διαφορά δεν είδα και πήρα την κανονική. 1
cabdik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 εγω βασικα πιστευω οτι οι curved οθονες, μειωνουν το ευρος θεασης. δλδ αν στην Flat οθονη σου δινει ευρος θεασης 175-178 μοιρες, στην Curved αυτο μειωνεται κατα πολυ, καθως πρεπει να καθεσαι σε ενα συγκεκριμενο σημειο για να εχεις την σωστη οπτικη γωνια. οπως περιπου στις 3D τηλεορασεις, που αν κουνηθεις λιγο δεξια - αριστερα, χανει το 3D...!!!!
delpro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 εχω curved εδω και 3 μηνες απλα....μην ακουσ κανεναν πηγενε δες ...πανω απο 46 +παρε εγω βασικα πιστευω οτι οι curved οθονες, μειωνουν το ευρος θεασης. δλδ αν στην Flat οθονη σου δινει ευρος θεασης 175-178 μοιρες, στην Curved αυτο μειωνεται κατα πολυ, καθως πρεπει να καθεσαι σε ενα συγκεκριμενο σημειο για να εχεις την σωστη οπτικη γωνια. οπως περιπου στις 3D τηλεορασεις, που αν κουνηθεις λιγο δεξια - αριστερα, χανει το 3D...!!!! που το ειδες αυτο φιλε εχεις προσωπικη εμπηρια ? ασε το 3δ exei πεθανη εδω και καιρο
cabdik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 εχω curved εδω και 3 μηνες απλα....μην ακουσ κανεναν πηγενε δες ...πανω απο 46 +παρε που το ειδες αυτο φιλε εχεις προσωπικη εμπηρια ? ασε το 3δ exei πεθανη εδω και καιρο δεν καταλαβες τον παραλληλισμο μου...!!! δεν με ενδιαφερει ουτε το 3D, ουτε οι Curved..! περισσοτερο με ενδιαφερει το μεγεθος, η αναλυση και οι OLED οθονες...!! προσωπικη αποψη μου ειναι. δεν βρισκω κανενα ουσιαστικο λογο υπαρξης των Curved οθονων. εσενα που σου αρεσει, καλα εκανες και πηρες CURVED TV, και μεγεια σου, και καλοδουλευτη..! και ναι, εχουμε δει και μερικες curved οθονες, αγαπητε. δεν εισαι ο μοναδικος που εχει δει τετοιες...! αλλα......, προσωπικα τις γουσταρω πολυ ΜΟΝΟ για χρηση MONITOR...! εκει, ναι, βρισκω λογο υπαρξης..!! 1
graphist83 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος όμως κάθετε και παρακολουθεί σε γωνία άνω των 160 μοιρών? Που είναι και τα όρια. Κανένας, σπάνια σε ένα σαλόνι υπάρχουν ακραίες γωνίες θέασης. Και όταν υπάρχουν τοτε ούτε σε φλατ είναι ευχάριστο Τέλος οι curved προφέρουν σε μερικούς ευπρόσδεκτο εντύπωσιασμο. Έστω και ψευδαίσθηση. 1
AK76 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε δες την 43ku6400 την έχει προσφορά το Πλαίσιο στα 649. Εγώ την παρήγγειλα και σήμερα πάω να την πάρω. Κι εγώ σκεφτόμουν για curved αλλά εκτός από την τιμή και το design άλλη διαφορά δεν είδα και πήρα την κανονική. Στην τιμή έγινε το μπέρδεμα, είχα προσφορά όταν έκανε 799ευρώ, όταν πήγα να την παραγγείλω είχε πέσει στα 649 και μου έλεγαν οτι ηταν 799 ακόμα. Τελικά μετά από δικιά μου παρατήρηση για την τιμή, την πήρα με 649
Giannis316 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Όλες σου οι απορίες λύνονται σε αυτό το άρθρο http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1399228517
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα