Προς το περιεχόμενο

Κινητό για φίλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά ένας φίλος μου θέλει να πάρει ένα smartphone ~130 ευρώ.Αξίζει αυτό;http://www.public.gr.../prod8072002pp/ Αν όχι μπορείτε να κάνετε μία άλλη πρόταση;Τον ενδιαφέρουν κυρίως τα παιχνίδια και τα ελαφριά και τα βαριά.

Δημοσ.

σε αυτα τα χρηματα δεν γινεται να εχεις φουλ επιδοσεις.. δες xiaomi και Motorola

ok thanks σε τι τιμή και πάνω έχεις επιδόσεις για gaming?

Δημοσ.

Gaming σε αυτή την κατηγορία δεν κάνεις σοβαρό, αξιοπρεπές μόνο.

και εγω αξιοπρεπες ζητάω να μπορω να παιξω σχετικα ΟΛΑ τα games χωρίς κολλήματα

Δημοσ.

Εσυ η ο φίλος;

μπερδεύτηκα.δεν είναι τρολλ το θεμα όντως θέλει κινητό

Δημοσ.

Να δώσει κάτι τις παραπάνω και να πάρει το Moto G 3gen 16G. Δεν βλέπω κάτι άλλο εδώ εκτός από Κινέζους που δεν ξέρω καλά όποτε δεν τους προτείνω κιόλας

Δημοσ.

Να δώσει κάτι τις παραπάνω και να πάρει το Moto G 3gen 16G. Δεν βλέπω κάτι άλλο εδώ εκτός από Κινέζους που δεν ξέρω καλά όποτε δεν τους προτείνω κιόλας

το κινητό που γράφω εγώ έχει 2 4πύρηνους ενώ αυτό έχει έναν.ποιά η διαφορά τους;(είναι πιο αδύναμοι οι δύο τετραπύρηνοι

Δημοσ.

το κινητό που γράφω εγώ έχει 2 4πύρηνους ενώ αυτό έχει έναν.ποιά η διαφορά τους;(είναι πιο αδύναμοι οι δύο τετραπύρηνοι

μια χαρά είναι το ΖΤΕ σαφώς και έχει καλύτερο SoC απ το moto g3

Δημοσ.

μια χαρά είναι το ΖΤΕ σαφώς και έχει καλύτερο SoC απ το moto g3

σίγουρα;(είμαι λίγο άσχετος με επεξεργαστές από κινητά)τότε γιατί έκαναν ακριβότερη πρόταση με χειρότερο soc;μήπως to motorola έχει καλύτερη οθόνη/κάμερες;(ειδικά οι κάμερες είναι σχεδόν αδιάφορες για τον φίλο μου)Το ζτε έχει λίγα mah.Θα βγάζει την μέρα;

Δημοσ.

σίγουρα;(είμαι λίγο άσχετος με επεξεργαστές από κινητά)τότε γιατί έκαναν ακριβότερη πρόταση με χειρότερο soc;μήπως to motorola έχει καλύτερη οθόνη/κάμερες;(ειδικά οι κάμερες είναι σχεδόν αδιάφορες για τον φίλο μου)Το ζτε έχει λίγα mah.Θα βγάζει την μέρα;

τι σίγουρα ? εννοείται.... έχει σχεδόν 2 φορές καλύτερο επεξεργαστή και γραφικά πάνω 2 φορές ....  το μοτορολα απ την άλλη έχει καλύτερο software και υποστήριξή ... μπαταρίες, κάμερες, οθόνες πάνω κάτω τα ίδια είναι στις 2 συσκευές

Δημοσ.

τι σίγουρα ? εννοείται.... έχει σχεδόν 2 φορές καλύτερο επεξεργαστή και γραφικά πάνω 2 φορές ....  το μοτορολα απ την άλλη έχει καλύτερο software και υποστήριξή ... μπαταρίες, κάμερες, οθόνες πάνω κάτω τα ίδια είναι στις 2 συσκευές

με τη μπαταρία τι παίζει;την μέρα θα την βγάζει;Υπάρχει κάτι καλύτερο σε τέτοια τιμή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...