Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γειά σας παιδιά ένας φίλος μου θέλει να πάρει ένα smartphone ~130 ευρώ.Αξίζει αυτό;http://www.public.gr.../prod8072002pp/ Αν όχι μπορείτε να κάνετε μία άλλη πρόταση;Τον ενδιαφέρουν κυρίως τα παιχνίδια και τα ελαφριά και τα βαριά.
taslikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 σε αυτα τα χρηματα δεν γινεται να εχεις φουλ επιδοσεις.. δες xiaomi και Motorola
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 σε αυτα τα χρηματα δεν γινεται να εχεις φουλ επιδοσεις.. δες xiaomi και Motorola ok thanks σε τι τιμή και πάνω έχεις επιδόσεις για gaming?
GianniSM Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Gaming σε αυτή την κατηγορία δεν κάνεις σοβαρό, αξιοπρεπές μόνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Gaming σε αυτή την κατηγορία δεν κάνεις σοβαρό, αξιοπρεπές μόνο. και εγω αξιοπρεπες ζητάω να μπορω να παιξω σχετικα ΟΛΑ τα games χωρίς κολλήματα
panos- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 και εγω αξιοπρεπες ζητάω να μπορω να παιξω σχετικα ΟΛΑ τα games χωρίς κολλήματα Εσυ η ο φίλος;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εσυ η ο φίλος; μπερδεύτηκα.δεν είναι τρολλ το θεμα όντως θέλει κινητό
GianniSM Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Να δώσει κάτι τις παραπάνω και να πάρει το Moto G 3gen 16G. Δεν βλέπω κάτι άλλο εδώ εκτός από Κινέζους που δεν ξέρω καλά όποτε δεν τους προτείνω κιόλας
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Να δώσει κάτι τις παραπάνω και να πάρει το Moto G 3gen 16G. Δεν βλέπω κάτι άλλο εδώ εκτός από Κινέζους που δεν ξέρω καλά όποτε δεν τους προτείνω κιόλας το κινητό που γράφω εγώ έχει 2 4πύρηνους ενώ αυτό έχει έναν.ποιά η διαφορά τους;(είναι πιο αδύναμοι οι δύο τετραπύρηνοι
ziaba Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 το κινητό που γράφω εγώ έχει 2 4πύρηνους ενώ αυτό έχει έναν.ποιά η διαφορά τους;(είναι πιο αδύναμοι οι δύο τετραπύρηνοι μια χαρά είναι το ΖΤΕ σαφώς και έχει καλύτερο SoC απ το moto g3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 μια χαρά είναι το ΖΤΕ σαφώς και έχει καλύτερο SoC απ το moto g3 σίγουρα;(είμαι λίγο άσχετος με επεξεργαστές από κινητά)τότε γιατί έκαναν ακριβότερη πρόταση με χειρότερο soc;μήπως to motorola έχει καλύτερη οθόνη/κάμερες;(ειδικά οι κάμερες είναι σχεδόν αδιάφορες για τον φίλο μου)Το ζτε έχει λίγα mah.Θα βγάζει την μέρα;
ziaba Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 σίγουρα;(είμαι λίγο άσχετος με επεξεργαστές από κινητά)τότε γιατί έκαναν ακριβότερη πρόταση με χειρότερο soc;μήπως to motorola έχει καλύτερη οθόνη/κάμερες;(ειδικά οι κάμερες είναι σχεδόν αδιάφορες για τον φίλο μου)Το ζτε έχει λίγα mah.Θα βγάζει την μέρα; τι σίγουρα ? εννοείται.... έχει σχεδόν 2 φορές καλύτερο επεξεργαστή και γραφικά πάνω 2 φορές .... το μοτορολα απ την άλλη έχει καλύτερο software και υποστήριξή ... μπαταρίες, κάμερες, οθόνες πάνω κάτω τα ίδια είναι στις 2 συσκευές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 τι σίγουρα ? εννοείται.... έχει σχεδόν 2 φορές καλύτερο επεξεργαστή και γραφικά πάνω 2 φορές .... το μοτορολα απ την άλλη έχει καλύτερο software και υποστήριξή ... μπαταρίες, κάμερες, οθόνες πάνω κάτω τα ίδια είναι στις 2 συσκευές με τη μπαταρία τι παίζει;την μέρα θα την βγάζει;Υπάρχει κάτι καλύτερο σε τέτοια τιμή;
leo066 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 αν θέλεις μπαταρία http://www.skroutz.gr/s/8256673/Xiaomi-Redmi-3-16GB.html με τη μπαταρία τι παίζει;την μέρα θα την βγάζει;Υπάρχει κάτι καλύτερο σε τέτοια τιμή;
AggelosTz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αν παιζει όλη την ωρα παιχνίδια δεν βγάζει ουτε το 4ωρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα