Thanos1972 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Over and out γιατί με τους συγκεκριμένους γιαπωνεζοφιλους δεν έχει νόημα. Πιο εύκολα θα τραγουδήσει ο τσουκαλάς το σύλλογος μεγάλος, παρά θα πουν αυτοί καλό λόγο για ευρωπαϊκό αυτοκίνητο. Μπα προσωπικα εγω τα γουσταρω τα ιταλικα αν και φιλογιαπωνεζος κατοχος. δεν πιστευω να υπαρχει φιλος της αυτοκινησης που να μην γουσταρει την ομορφια και τις ιδιαιτεροτητες μιας alfa romeo. η την ποιοτητα κιλησης της lancia.του αδερφου μου το lybra (δικη μου επιλογη οποτε στα προβληματα το λουζομαι οπως πχ τωρα που του τρυπησε το ψυγειο του καλοριφερ το σκασμενο η που του εσπασε το τασακι και ελεγα παντα καλα λογια) παει καλυτερα στον αυτοκινητοδρομο σε ταξιδι απο mercedes.ω ναι και οποιος θελει το πιστευει. ανετα θα αγοραζα εαν μπορουσα πλεον ενα fiat coupe η μια barchetta.εαν ηταν και πισωκινητα τοτε αυτα τα αυτοκινητα....
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Στα επαγγελματικά πλέον η κορυφή είναι ducato, το έχω δύο χρόνια απίστευτο αυτοκίνητο. Στον opc πες το που λέει ότι δεν τα παίρνει κανένας!
sam75 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Στον opc πες το που λέει ότι δεν τα παίρνει κανένας! Τα Fiat είναι μέτρια στα επιβατικα.. Επαγγελματικά είναι κορυφή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα