Προς το περιεχόμενο

Crossfire με ημιχαλασμενη κάρτα;

GeorgeSmirlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Αγορασα μια 6950 απο τον chrisSerres τον οποίο ευχαριστώ και θέλω να την κάνω crossfire με μια ίδια αλλά λειτουργική. Η κάρτα αγοράστηκε με πρόβλημα και δεν δίνει εικόνα, μπαίνει κανονικά windows, ανοίγει, κλείνει το πισι μια χαρά απλα δεν δίνει εικόνα. Αν την κάνω crossfire με την λειτουργική μου, υπάρχει περιπτωση να χαλασω και την λειτουργικη? Στην ημιχαλασμενη πραγματικα δεν φαίνεται τίποτα καμένο ή να λείπει και επίσης θα μπει ως πρώτη στο συστημα. Ακόμη παρατήρησα όταν κουνησα το hdmi πίσω απο την κάρτα οτι η οθόνη έβγαλε κάτι σαν πολύ στιγμιαία χρωματα (απο την κακή σύνδεση του hdmi) και μετα δεν μπήκε σε κατασταση αναμονής, αλλά έδειχνε μαύρο. Η οθόνη ανοίγει απλα μονο μαυρο! Θα δοκιμασω με dvi αργότερα να δω τι γίνεται. Στην ερώτηση μου με το crossfire δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρω τίποτα στο χερι έτσι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον, σιτ, η gtx 670 παρέδωσε οριστικό πνεύμα καίγοντας κάτι μικρά εξαρτήματα κοντά στην τροφοδοσία απί την pcie. Οπότε θα πωληθεί μονο ως χαλασμένη σε πολύ χαμηλότερη τιμή απο αυτήν που εδώ τώρα. Με τις 6950 δεν το δοκιμαζω τελικά, ψιλό φοβαμαι

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 

1) ΤΙ ΕΚΑΨΕ Η GTX670 EXEIΣ ΦΩΤΟ ?

2) ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΛΑ (ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΟΚΙΝΕΣ Η ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Η ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ) ARTIFACT 'S ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ CHIP H ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΠΗΡΑΝ ΔΡΟΜΟ ?

3) ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΟΔΩΤΙΚΑ ? 

1: φωτο αν θες βγάζω και δειχνω, δεν ξέρω πως λέγονται πάντως βρομισε καμένο.

2: όχι τίποτα, είχα κλειστό το πισι, το αναψα και έκανε τα μπιπ για ερρορ στην κάρτα γραφικών.

3: χαχα, ενα βγήκε προβληματικό εξαρχής (750g2) αντικατασταθηκε με 850p2 το οποίο παρουσίασε πρόβλημα και ξανά αντικαταστάθηκε με 850p2. Το 850p2 παρουσίασε πρόβλημα εκτός σπιτιού σε μέρος που δεν είχε σταθερό ρεύμα. Οποτε απο εκεί έγινε η ζημιά. Στενοχωρηθηκα για την gtx γιατί ηταν πολύ δυνατή για αυτά που εκανα εγώ!

Φωτο:

post-339341-0-43580600-1473973283_thumb.jpg

Να χαλασεις κατι δεν ρισκαρεις απο οσο ξερω. Αν εχει θεμα στην εξοδο σηματος (αφου φαινεται κανονικα και παιρνει drivers) ισως να μπορει να δουλεψει ως δευτερη σε cf.

Γνωμη μου, δοκιμασε, δεν χανεις κατι. Ετσι και αλλιως ηταν δευτερη σε συστημα μαζι με 6850 και δεν επαθε κατι.

Ναι στο hyperSli έτσι? Θα το δοκιμασω

Γενικά το επιτρέπει η nvidia, ρωτάω αν είναι το ίδιο σε amd κάρτες. Αλλά τι να πάθει απο το καλωδιο? Πολύ longshot ακούγεται.

Προσωπικά θα δοκίμαζα χωρίς γέφυρα, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ κάτι φυσικά.

Κατα 97.2% δεν θα πάθει κάτι. (Απο αναφορές στο νετ που διάβασα).

Φυσικά! Η ευθύνη δικιά μου είναι. Δικιες μου καρτες. Σιγά μην ζητησω και τα ρεστα αν γίνει το οτιδήποτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...