Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος θελει να αγορασει για το μαγαζι του μια καμερα για να παρακολουθει το

χωρο εσωτερικα.

Αυτο που θελει να κανει ειναι να μπορει η καμερα μεσω internet να την βλεπει στο κινητο του,

π.χ. να του στελνει η φωτογραφιες οταν βλεπει κινηση η απλα να βλεπει live.

Φανταζομαι σιγουρα θα πρεπει να ειναι κατι σε ip camera.

θελει οσο γινεται πιο καθαρη εικονα και ομαλη κινηση.

Τι εχετε να μου προτεινετε ;

Δημοσ.

Στο να την βλεπει απο το ιντερνετ, τα πραγματα δεν ειναι και τοσο απλα, δεν ξερω αν υπαρχει και καποιος οδηγος.

γιατι δεν ειναι τοσο απλα? Εγω σε 3 λεπτα απο την εκκινηση της καμερας, ειχα την δυνατοτητα αυτη. Και μιλαμε για Foscam... οχι για τιποτα της προκοπης.

Δημοσ.

Αν θέλει κάτι απλό και φθηνό, θα παει σε ip camera που θα την συνδέσει με το router  του μαγαζιού και θα βλέπει από όπου θέλει.

Ημουν και εγω επιφυλακτικός σχετικά με την σύνδεση και την ρύθμιση της κάμερας αλλά τελικά δεν είναι τίποτα.

Πήρα μια ip camera από το ebay περίπου με 40€ (starcam),\

συνδεσα την κάμερα στο router, κατέβασα την εφαρμογή της κάμερας στο κινητό (eye4) σκαναρα ένα QRcode στο πίσω μέρος της κάμερας και αυτό ήταν όλο, ούτε με την ρύθμιση του router δεν ασχολήθηκα.

• Like 1
Δημοσ.

μπορειτε να μου προτεινετε καποια απο ελληνικο μαγαζι ;

δεν θελει κατι απαραιτητα "φθηνο" , απλο σιγουρα , αλλα ποιοτικο..

το ζητουμενο ειναι καθαρη εικονα και οσο γινεται ομαλοτερη κινηση.

Δημοσ.

Πιστεύω πως με μια HD camera θα είναι ok άλλα το θέμα της ποιότητας είναι διαφορετικό για τον καθένα ,και μπορεί να τραβήξει πολύ ψηλά και την τιμή.

Ο λόγος ποιότητας/τιμής για την κάμερα που αναφέρω παραπάνω εμένα με ικανοποιεί απόλυτα, μπορείς να διακρίνεις καθαρά πρόσωπα κινήσεις και ακόμα και τα κέρματα που βρίσκονται πάνω στο ταμείο (σε απόσταση 2m από την κάμερα) ,για εμένα την κάνει την δουλειά της δηλαδή, τον φίλο σου όμως μπορεί να μην τον ικανοποιεί.

π.χ. ένα από τα άσχημα που έχει η παραπάνω κάμερα είναι ότι κάνει καταγραφή σε κάρτα SD και αργεί αρκετά στην αναζήτηση παλαιότερων εγγραφών.

Να έχεις υπόψη σου πως η καθαρή εικόνα προϋποθέτει καλή ανάλυση της κάμερας και υψηλό frame rate, 

αν θες να βλέπεις με καλή ανάλυση π.χ. απο το κινητό θα πρέπει να έχεις και αξιοπρεπές upload στο internet.

Οσο για Ελληνικό μαγαζί με ένα ψάξιμο στο σκρουτζ για HD ip camera θα βρεις αρκετά.

http://www.novatron.gr/Security-Control/CCTV-Solutions/Cameras/HD-Cameras/Bionics-Robocam-5.html

http://www.novatron.gr/kb-about-ip-cameras

Δημοσ.

βασικα δεν τον ενδιαφερει η εγγραφη καπου παρα μονο η live παρακολουθηση.

εχει 5mbps upload οποτε πιστευω καλα θα παει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...