Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω απλά να γράψω για κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση!είχα μια γεμάτη Micro sd σε ένα note 2 την έβγαλα για να μεταφέρω τις φώτο και τα βίντεο που είχε στο pc . Αρχικά την ξέχασα στο παντελόνι και πλυθηκε κανονικά στο πλυντήριο. Στην συνέχεια την έβαλα στο ρύζι μπας και σωθει αλλά την ξέχασα εκεί και την είδα στο τηγάνι όταν μαγείρευα!την τσιγάρισα κανονικά,την εβρασα και μόλις την είδα ασυναισθητα την πήρα και την έβαλα κάτω από την βρυση!

Παρόλα αυτά μετά την έβαλα στο pc και πήρα όλα τα στοιχεία κανονικότατα!

Φυσικά και δεν περίμενα να δουλεύει!είναι φυσιολογικό αυτό όλες τέτοια αντοχή εχουν?

και

Δεν έχω σκοπό να κάνω διαφήμιση ούτε καν γνωρίζω από μάρκες τυχαία την πήρα και αναγκαστικά καθώς είχε γεμίσει το κιν μου!

Δημοσ.

σιγα. 

επρεπε να την φας, να την βγαλεις και μετα να δοκιμασεις αν λειτουργει ακομα

θα προτιμούσα στον φούρνο με πατάτες γίνεται πιο εύπεπτο.
Δημοσ.

Δε μπορώ να κάνω κάτι για να γίνει πιστευτο ούτε έχω λόγο να γράφω ιστορίες απλά μου φάνηκε τόσο απίστευτο όσο εσάς!

Δημοσ.

And the magic word is: πυριτιο... Τροφη για σκεψη... Πρωτον δεν βραχυκυκλωνουν εκτος συσκευης γιατι δεν εχουν ρευμα.. Δευτερον ,το πυριτιο αντεχει θερμοκρασιες. Σκεφτειτε επεξεργαστες,γραφικων κτλ. Αυτο που παθαινουν απο υψηλες θερμοκρασιες ειναι αποκολληση και οχι κατι αυτος καθ'αυτος ο επεξεργαστης ή ο.τι αλλο... Πιστευω οτι μπορει να συμβει. Θα με κανεις να τεσταρω(τηγανισω) μια παλια 2gb που εχω... Και εσυ...ρυζι στο τηγανι...λολ

Δημοσ.

And the magic word is: πυριτιο... Τροφη για σκεψη... Πρωτον δεν βραχυκυκλωνουν εκτος συσκευης γιατι δεν εχουν ρευμα.. Δευτερον ,το πυριτιο αντεχει θερμοκρασιες. Σκεφτειτε επεξεργαστες,γραφικων κτλ. Αυτο που παθαινουν απο υψηλες θερμοκρασιες ειναι αποκολληση και οχι κατι αυτος καθ'αυτος ο επεξεργαστης ή ο.τι αλλο... Πιστευω οτι μπορει να συμβει. Θα με κανεις να τεσταρω(τηγανισω) μια παλια 2gb που εχω... Και εσυ...ρυζι στο τηγανι...λολ

Ριζοτο έφτιαχνα...!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...