Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο γιατι ειναι ειδηση τωρα?

ειδηση δεν ειναι το χρωμα αλλα οτι βγηκε αναβαθμισμενη εκδοση με τελευταιας γενιας intel επεξεργαστη,

που αυτο με τη σειρα του σημαινει πως αρκετοι που χαβαλεδιαζαν το προηγουμενο μοντελο τους τελευταιους μηνες ενδεχομενως σε λιγο να το δουν να εχει μειωμενη τιμη λογω της νεας σειρας

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι ιδιοκτήτης του qhd+  xps13 με skylake,κανένα παράπονο! Φαντάζομαι και με τον kaby θα είναι ακόμα καλύτερο σε αυτονομία...

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικό απο όλες τις απόψεις.

Αν ήθελα ultrabook θα ηταν η πρώτη μου επιλογή.

Αν όμως βγάλει ενα αντίστοιχο 2 σε 1 με αποσπώμενο keyboard έφυγα απο surface :P

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα, το καλύτερο coding laptop. Πραγματικά δεν του λείπει τίποτα.

Ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή σε αυτήν την κατηγορια. Τρέχει και Linux μια χαρά!

Η Apple κοιμάται και η Dell χτυπάει, μπράβο Dell

• Like 1
Δημοσ.

Ολα καλα με το μηχανακι, δεν λεω.

Και γω χρηστης XPS ειμαι και ειμαι πανευτυχης...

Αλλα δεν μπορω παρα να σχολιασω το τιτλο της ειδησης...

Ειναι ενα τετοιου φασματος μηχανακι και σχολιαζουμε το χρωμα???

Σιμπιζακι εχει???

Ειναι σαν να σου εξηγουνε lambo και συ να σκεφτεσαι αν βγαινει σε γαλαζοπρασινο των Παξων.

Μας την επεσε η Μηραρακη...

Εαν ειναι δηλαδη το χρωμα γνωμονας για την αγορα ενος τετοιου λαπτοπ, βρασε ριζι για τη χρηση που θα χει απο τον συγκεκριμενο χρηστη! Ειδικα εαν ειναι και στο χρωμα της ειδησης...

• Like 4
Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα, το καλύτερο coding laptop. Πραγματικά δεν του λείπει τίποτα.

Αν είχε και μια Nvidia καρφωμένη μια χαρά θα ήταν και μοναδικό στην αγορά. Οπότε περιμένουμε για το νέο Macbook....

• Like 1
Δημοσ.

Αν είχε και μια Nvidia καρφωμένη μια χαρά θα ήταν και μοναδικό στην αγορά. Οπότε περιμένουμε για το νέο Macbook....

Αν βγεί το κόστος από τη μέση, το top xps για εμένα είναι καλύτερο από κάθε MacBook για τον λόγο ότι μπορώ να βάλω Linux. Η κάρτα γραφικών μου είναι άχρηστη ακόμα και στο desktop
Δημοσ.

ρε παιδια πάντα μάρεσε αυτό το λάπτοπ αλλα το κατηγορούν για πολλά προβλήματα. οτι ζεσταινεται υπερβολικα και οτι δεν ειναι αξιοπιστο. εσεις τι λετε;

Δημοσ.

ρε παιδια πάντα μάρεσε αυτό το λάπτοπ αλλα το κατηγορούν για πολλά προβλήματα. οτι ζεσταινεται υπερβολικα και οτι δεν ειναι αξιοπιστο. εσεις τι λετε;

Τι ακριβώς να το ζεστάνει; Ο i5 που φοράει, τουλάχιστον το skylake, δεν ανεβάζει θερμοκρασίες. Έχω τον ίδιο i5 σε ένα lenovo yoga 700 και δεν νιώθω ζέστη ούτε για αστείο. 

Δημοσ.

Το νέο XPS 13 διαθέτει σχεδόν “borderless” οθόνη ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και το κόστος του με επεξεργαστή Intel Core i3, 4GB RAM και 128GB SSD ξεκινάει από τα $799. " 

Που την βρήκατε την τιμή αυτή ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...