Odyss3us Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο γιατι ειναι ειδηση τωρα? ειδηση δεν ειναι το χρωμα αλλα οτι βγηκε αναβαθμισμενη εκδοση με τελευταιας γενιας intel επεξεργαστη, που αυτο με τη σειρα του σημαινει πως αρκετοι που χαβαλεδιαζαν το προηγουμενο μοντελο τους τελευταιους μηνες ενδεχομενως σε λιγο να το δουν να εχει μειωμενη τιμη λογω της νεας σειρας
Ilbabis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Είμαι ιδιοκτήτης του qhd+ xps13 με skylake,κανένα παράπονο! Φαντάζομαι και με τον kaby θα είναι ακόμα καλύτερο σε αυτονομία... 1
deneb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 ξέρω τουλάχιστον ένα πολιτικό κόμμα που θα αγαπήσει το νέο dell για το borderless design του.. 3
paragontikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ καλο, αλλα οι τιμες εδω είναι πιο πανω, 1100 και κατι το i5 fhd..
alextrela172 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εξαιρετικό απο όλες τις απόψεις. Αν ήθελα ultrabook θα ηταν η πρώτη μου επιλογή. Αν όμως βγάλει ενα αντίστοιχο 2 σε 1 με αποσπώμενο keyboard έφυγα απο surface 1
jmirko15 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραία χαρακτηριστικά, πολύ θετική η ανάλυση οθόνης, πολύ καλή τιμή με ένα μειονέκτημα: Windows. Developer Edition για Ubuntu! 4
LinuxFan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πέρα από την πλάκα, το καλύτερο coding laptop. Πραγματικά δεν του λείπει τίποτα. Ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή σε αυτήν την κατηγορια. Τρέχει και Linux μια χαρά! Η Apple κοιμάται και η Dell χτυπάει, μπράβο Dell 1
Acrobatis7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ολα καλα με το μηχανακι, δεν λεω. Και γω χρηστης XPS ειμαι και ειμαι πανευτυχης... Αλλα δεν μπορω παρα να σχολιασω το τιτλο της ειδησης... Ειναι ενα τετοιου φασματος μηχανακι και σχολιαζουμε το χρωμα??? Σιμπιζακι εχει??? Ειναι σαν να σου εξηγουνε lambo και συ να σκεφτεσαι αν βγαινει σε γαλαζοπρασινο των Παξων. Μας την επεσε η Μηραρακη... Εαν ειναι δηλαδη το χρωμα γνωμονας για την αγορα ενος τετοιου λαπτοπ, βρασε ριζι για τη χρηση που θα χει απο τον συγκεκριμενο χρηστη! Ειδικα εαν ειναι και στο χρωμα της ειδησης... 4
cmvrgr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πέρα από την πλάκα, το καλύτερο coding laptop. Πραγματικά δεν του λείπει τίποτα. Αν είχε και μια Nvidia καρφωμένη μια χαρά θα ήταν και μοναδικό στην αγορά. Οπότε περιμένουμε για το νέο Macbook.... 1
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είχε και μια Nvidia καρφωμένη μια χαρά θα ήταν και μοναδικό στην αγορά. Οπότε περιμένουμε για το νέο Macbook....Αν βγεί το κόστος από τη μέση, το top xps για εμένα είναι καλύτερο από κάθε MacBook για τον λόγο ότι μπορώ να βάλω Linux. Η κάρτα γραφικών μου είναι άχρηστη ακόμα και στο desktop
Psyber Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια πάντα μάρεσε αυτό το λάπτοπ αλλα το κατηγορούν για πολλά προβλήματα. οτι ζεσταινεται υπερβολικα και οτι δεν ειναι αξιοπιστο. εσεις τι λετε;
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια πάντα μάρεσε αυτό το λάπτοπ αλλα το κατηγορούν για πολλά προβλήματα. οτι ζεσταινεται υπερβολικα και οτι δεν ειναι αξιοπιστο. εσεις τι λετε; Τι ακριβώς να το ζεστάνει; Ο i5 που φοράει, τουλάχιστον το skylake, δεν ανεβάζει θερμοκρασίες. Έχω τον ίδιο i5 σε ένα lenovo yoga 700 και δεν νιώθω ζέστη ούτε για αστείο.
AlexKane Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Για κάποιο περίεργο λόγο, ξεχάσατε να αναφέρετε την ύπαρξη αναλογικής εξόδου ακουστικών. Είναι αναγκαίο χαρακτηριστικό, στις μέρες μας. 1
VaggD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το μόνο σοβαρό ελάττωμα ειναι το γνωστό coil whine που λογικά θα διορθωθεί στον επόμενο redesign.
zakailiou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 " Το νέο XPS 13 διαθέτει σχεδόν “borderless” οθόνη ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και το κόστος του με επεξεργαστή Intel Core i3, 4GB RAM και 128GB SSD ξεκινάει από τα $799. " Που την βρήκατε την τιμή αυτή ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα