Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Dell ανακοίνωσε το νέο, αναβαθμισμένο XPS 13, το οποίο προσφέρει αναβαθμισμένη απόδοση ενώ υπόσχεται και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η εταιρεία μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη την δημοτικότητα του “ροζ χρυσού” ανακοίνωσε και ένα μοντέλο με τέτοιου είδους φινίρισμα (rose gold).

Το Dell XPS 13 εξοπλίζεται τώρα με 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core (μπορεί να εξοπλιστεί με Core i3, Core i5 ή Core i7) και η εταιρεία υπόσχεται πέρα από υψηλές επιδόσεις σε όλους τους τομείς ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας (πιο συγκεκριμένα υπόσχεται 22 ώρες και 21 λεπτά εργασίας με εφαρμογές παραγωγικότητας ή 13 ώρες πλοήγησης στο Internet και video streaming στο Netflix).

Το νέο επίσης XPS 13 διαθέτει υποδοχή Thunderbolt 3, και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να “βγάλει” εικόνα σε δύο εξωτερικές οθόνες ανάλυσης 4K χωρίς πρόβλημα). Το νέο XPS 13 διαθέτει σχεδόν “borderless” οθόνη ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και το κόστος του με επεξεργαστή Intel Core i3, 4GB RAM και 128GB SSD ξεκινάει από τα $799.

Η εταιρεία προσφέρει το XPS 13 με οθόνη αφής έως και 3200 x 1800 pixels, με έως και 16GB RAM και με 1TB SSD αν τα χρήματα δεν αποτελούν εμπόδιο. Όσον αφορά στο “περιτύλιγμα” τύπου rose gold, είναι διαθέσιμο από τα $1179.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Απιστευτο λαπτοπ, με διαφορα το καλυτερο ultrabook που κυκλοφορει:

εξαιρετικη αυτονομια, οθοναρα ακομα και στην απλη εκδοση(οχι φθηνιαρικο tn panel χαμηλης αναλυσης που βαζουν αλλες premium μαρκες), κορυφαιο πληκτρολογιο, εξαιρετικα μικρες διαστασεις για 13" .

• Like 2
Δημοσ.

Φοβερο εργαλειο. Το έχω βάλει στο μάτι από την περσινη ακομη έκδοση. Η μπαταρία λίγο με συγκράτουσε καθώς η περισσότεροι ανέφεραν maximum 5-6 πραγματικες ώρες με WiFi. Αν βελτιώθηκαν τα πράγματα και πάρουμε 2-3 ώρες ακόμη , θα αποτελέσει την επόμενη αγορά μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβερο εργαλειο. Το έχω βάλει στο μάτι από την περσινη ακομη έκδοση. Η μπαταρία λίγο με συγκράτουσε καθώς η περισσότεροι ανέφεραν maximum 5-6 πραγματικες ώρες με WiFi. Αν βελτιώθηκαν τα πράγματα και πάρουμε 2-3 ώρες ακόμη , θα αποτελέσει την επόμενη αγορά μου.

Eχει απο τις καλυτερες αυτονομιες σε ultrabook, τουλαχιστον στην 1080p(FHD) εκδοση.

http://www.anandtech.com/show/8983/dell-xps-13-review/6

71674.png

71675.png

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.

αυτο γιατι ειναι ειδηση τωρα?

Για τον ίδιο λόγο που ήταν είδηση το 12άρι Macbook όταν βγήκε σε Rose Gold (έτσι για να έχουμε να λέμε κάτι άμα δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να δείξουμε)

• Like 2
Δημοσ.

Ισχυει πως ειναι λαπτοπαρα αλλα φετος θα κανω την μεταβαση σε macbook .Αυτο δεν αλλαζει πως μετα απο χρονια χρησης της σειρας XPS ειμαι  απολυτα ικανοποιημενος .

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...