Kadaz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Soo, το τσιπ μου με την EVO 212 χτυπουσε 80C σε στοκ ρολογια στον core#0, και οχι δεν ειχα κανει πατατα με το κουλερ η το airflow η την παστα η οτιδηποτε αλλο. Απλα ειχε θεμα ο επεξεργαστης. Μου πε η ιντελ να το στειλω πισω αλλα μιας και ειχα πιασει καλο τσιπ για OC δε με εψηνε να μου το αντικαταστησουν, οποτε εκανα delid. Vice-only μεθοδος, Coollaboratory LiquidUltra πανω στο die. Οταν το ανοιξα, η "παστα" της Intel πανω στο τσιπ ηταν σκονη και ειχε ξεκολλήσει απ το πανω μερος και ειχε κολλησει πανω στο ΙHS, οποτε ο core#0 ψηνοταν. Τεσπα καθαρησα τις βρωμιες (παστα/κολλα), εβαλα CLU και τον κουμπωσα μητρικη. Δεν κολλησα το ΙHS απλα το τοποθετησα ακριβως εκει που ηταν και το κραταει στη θεση του η mobo. 4690Κ@Στοκ ---> http://i.imgur.com/VzFhxwZ.png 4690Κ@Στοκ Delid ---> http://i.imgur.com/5h0SYH5.png [email protected] : http://i.imgur.com/GiH7izz.png [email protected] Delid : Tωρα ειμαι 4.6Ghz 1.25V και μαx 81C. Εχω στο προγραμμα να παρω μια high end ψυκτρα και να το pushαρω οσο παει. Με μια noctua d14/d15 πιστευω θα μαξαρει 65-70C αν ειναι 81C με 212 evo με φανακι arxtic f12 των 3ευρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Τα vrm τα μονωσες μην φυγει η CLU και στα βραχυκυκλωσει ολα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Να σε ρωτησω η Intel USA σου ειπε να τον στηλεις για αντικατασταση ή InfoQuest? Και αν USA θελω να μου πεις σε ποια ενοτητα εκανες request για αντικατασταση γιατι εχω ενα θεμα με εναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kadaz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Τα vrm τα μονωσες μην φυγει η CLU και στα βραχυκυκλωσει ολα; Εννοειται. Αν προσεξεις εχει φυγει λιγο CLU. Αλλα το ειχα ηδη μονωσει με βερνικι. Να σε ρωτησω η Intel USA σου ειπε να τον στηλεις για αντικατασταση ή InfoQuest? Και αν USA θελω να μου πεις σε ποια ενοτητα εκανες request για αντικατασταση γιατι εχω ενα θεμα με εναν. Με Ιντελ USA μιλησα με live chat. Μιλουσα με τον τυπο 45 λεπτα και μονο μαλ*κιες μου λεγε. Τεσπα, η φαση κατεληξε στο να κατεβασω το XTU και να τρεξω το stress test αφου ειχα κανει κατι ρυθμισεις που θα μου λεγε εκεινος (voltage,Vcore,multi κλπ) που τα χα ηδη κανει , αλλα θελουν με το δικο τους προγκ. για να εγκρινουν αντικατασταση. Στο τελος εδωσε τον αριθμο του ticket στην ευρωπαικη και μου πε θα σου στειλουν μαιλ. Εστειλαν μετα απο 3 μερες ρωτωντας τα ιδια αλλα δεν απαντησα γιατι ειχα ηδη κανει delid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα