ss13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Να βρεις και να τον δοκιμάσεις , βρες από έναν φίλο σου
onty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εβγαλα τον δισκο απτο λαπτοπ μου και ανοιωει και λεει οτι δεν βρεθηκε μεσο. Το λαπτοπ του φιλου μου και με και χωρις δισκο ειναι ψωφιο . Αρα ειπαμε δεν ειναι ο δισκος
default Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα έχει ακόμα ζωή το φορητό , είδες αν το ανεμιστηράκι δουλεύει ; A. Βγάλε μπρίζα από το ρεύμα B. Βγάλε μπαταρία από το φορητό Γ. Πάτα το κουμπί της έναρξης για 1 λεπτό συνεχώς Δ. Μετά βάλε ό,τι έβγαλες και δες αν ανοίγει Σε ρώτησα κάτι , γιατί δεν απαντάς ; Και ο δικος μου λαπτοπ (Lenovo G565 εξαετιας) παρουσιαζει κατι παρομοιο (οταν δουλευε ασπρισε νομιζω η οθονη, του εκανα manual restart (με το κουμπι δηλαδη) και καθε φορα που τον ξεκιναω εχει μονο μια μαυρη οθονη, καμια ενδειξη bios, τιποτε απολυτως. Αφαιρεσα δισκο, μνημες και μπαταρια, το συνεδεσα με εξωτερικη οθονη αλλα δυστυχως τιποτε. Να θεωρησω οτι η μητρικη κουνησε μαντηλι?
ss13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Και ο δικος μου λαπτοπ (Lenovo G565 εξαετιας) παρουσιαζει κατι παρομοιο (οταν δουλευε ασπρισε νομιζω η οθονη, του εκανα manual restart (με το κουμπι δηλαδη) και καθε φορα που τον ξεκιναω εχει μονο μια μαυρη οθονη, καμια ενδειξη bios, τιποτε απολυτως. Αφαιρεσα δισκο, μνημες και μπαταρια, το συνεδεσα με εξωτερικη οθονη αλλα δυστυχως τιποτε. Να θεωρησω οτι η μητρικη κουνησε μαντηλι? Πάτησε τα ανάλογα κουμπιά ( FN + F7 ) ταυτόχρονα για να δώσεις σήμα στην οθόνη ; Πρέπει να υπάρχει στην πρώτη γραμμή ένα F με μια οθόνη , όπως το F7 που σου δείχνω παρακάτω http://i.stack.imgur.com/h6PPG.jpg
onty Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Η μονη εξελιξη που είχαμε ειναι οτι μπορω και ανοιγω τον υπολογιστη με το παρατεταμενο κουμπι για 1 λεπτο. Καθε φορα μου λεει για προβλημα στα bios θα ανεβασω φωτο σε λιγο. Πατα F1 resume και ανοιγει κανονικα. Οταν κανω επανεκκίνηση παλι τα ιδια. Δεν ανοιγει.βγαζω μπριζα παταω 1 λεπτο το κουμπι ρυθμιζω bios ανοιγει Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα εφτυσε η μπαταρια η το τσιπ του bios γιαυτο καθε φορα πρεπει να το αποφορτιζω...οποτε παω να παρω μια καινουρια μπαταρια να δοκιμασω..και αν δεν τοτε εγχειρηση στο τσιπακι του bios και αντικατασταση. Οποιος εχει επιχειρησει κατι παρομοιο ας πει καμια συμβουλη. Θα δω και κανα βιντεακι γιουτιουμπ
default Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Η μεθοδος με το κουμπι εναρξης πατημενο που προτεινες στην προηγουμενη σελιδα δεν εφερε κανενα αποτελεσμα, η οθονη παραμενει μαυρη και αραχνη με καμια ενδειξη. Δοκιμασα ξανα να το συνδεσω με εξωτερικη οθονη χρησιμοποιοντας τους συνδιασμους πληκτρων με το FN αλλα και παλι δεν στελνει σημα (η εξωτερικη οθονη δεν δειχνει τιποτε). Any other ideas?
ss13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Η μεθοδος με το κουμπι εναρξης πατημενο που προτεινες στην προηγουμενη σελιδα δεν εφερε κανενα αποτελεσμα, η οθονη παραμενει μαυρη και αραχνη με καμια ενδειξη. Δοκιμασα ξανα να το συνδεσω με εξωτερικη οθονη χρησιμοποιοντας τους συνδιασμους πληκτρων με το FN αλλα και παλι δεν στελνει σημα (η εξωτερικη οθονη δεν δειχνει τιποτε). Any other ideas? Το ανοίγεις , ελέγχεις τι παίζει μέσα κλπ και βλέπουμε , ούτε στο bios μπαίνει ; Η μονη εξελιξη που είχαμε ειναι οτι μπορω και ανοιγω τον υπολογιστη με το παρατεταμενο κουμπι για 1 λεπτο. Καθε φορα μου λεει για προβλημα στα bios θα ανεβασω φωτο σε λιγο. Πατα F1 resume και ανοιγει κανονικα. Οταν κανω επανεκκίνηση παλι τα ιδια. Δεν ανοιγει.βγαζω μπριζα παταω 1 λεπτο το κουμπι ρυθμιζω bios ανοιγει Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα εφτυσε η μπαταρια η το τσιπ του bios γιαυτο καθε φορα πρεπει να το αποφορτιζω...οποτε παω να παρω μια καινουρια μπαταρια να δοκιμασω..και αν δεν τοτε εγχειρηση στο τσιπακι του bios και αντικατασταση. Οποιος εχει επιχειρησει κατι παρομοιο ας πει καμια συμβουλη. Θα δω και κανα βιντεακι γιουτιουμπ Βγάλε μια φωτογραφία , ανεβασέ την να δούμε
onty Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλαξα την μπαταρια αλλα τιποτα..το ιδιο βιολι. Θα παραγγειλω να αλλαξω τσιπακι bios και ο θεος βοηθος.
default Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το ανοίγεις , ελέγχεις τι παίζει μέσα κλπ και βλέπουμε , ούτε στο bios μπαίνει ; Βγάλε μια φωτογραφία , ανεβασέ την να δούμε Οπως ανεφερα στο 1ο μου ποστ, ειχα αρχικα δοκιμασει να δω αν δουλευει αφαιροντας μνημες και σκληρο αλλα δυστυχως το μονο αποτελεσμα που παιρνω ειναι μια μαυρη οθονη. Δεν μπαινει καθολου στο bios ουτε μου βγαζει την 1η οθονη του bios πριν ξεκινησουν τα windows. O σκληρος παιρνει ρευμα (και τον ακουω αλλα και θερμαινεται μετα καποια λεπτα) αλλα το λαμπακι led κατω απο το touchpad δεν αναβει η ενδειξη του σκληρου.Ελπιζω να βοηθανε αυτες οι πληροφοριες.
default Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19517231 https://www.cnet.com/forums/discussions/system-cmos-check-sum-bad-290543/ https://www.cnet.com/forums/discussions/system-cmos-check-sum-bad-290543/ Το προτελευταιο ποστ εχει μια λυση αλλα ο τυπος εκανε φλας το bios του. http://www.techsupportforum.com/forums/f108/solved-dell-inspiron-error-0271-and-0251-a-498037.html Κατα τα αλλα τα λεφτα μου θα τα πονταρα στο οτι η μπαταρια του bios θελει αλλαγη! Τουλαχιστον στα περισσοτερα ποστ σε αυτο καταληγουν.
onty Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Την αλλαξα ρε φιλος. Λες να μη την εβαλα σωστα; εντομεταξυ μου βγαζει καθε φορα να πατησω F1 και στα windows ωρα και ημερ.νια ειναι κομπλε ενω στα bios ολα 00...
default Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δες τα τελευταια 3 ποστς στο τελευταιο λινκ.
onty Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Τα διαβασα φυσικα φιλε μου εκτιμω την βοηθεια. Εκανα bios update απο το site ακριβως το μοντέλο οπως αναγραφεται. Εβγαλα -εβαλα τις ram, και σε λιγο θα ανοιξω παλι βιδα βιδα να ξανατσεκαρω την καινουρια μπαταρια Μολις ειδα οτι ο μογγολος με το μαγαζακι υπ/στων που πηρα τη μπαταρια μου εδωσε cr 1220 ενα η μαμα ηταν ml 1220.. Αυτο μπορει να ειναι προβλημα..γιατι την πηρα 2 ε ενω η ml που ειδα στο νετ κανει 10ε Και πιο συγκεκριμενα πρεπει να γραφει οτι ειναι επαναφορτιζομενη
onty Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Edit Πηρα μπαταρια ιδια αλλα παλι παπαρια...αρα κατι έχει η μητρικη η ο επεξεργαστης.. ξενεραααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα