Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος πηγε το χαλασμενο toshiba satellite l500 1qe λαπτοπ σε μαστορα και του ειπε οτι εκαψε καρτα γραφικων και θελει 120ε να το φτιαξει. Το λαπτοπ ειναι 5 ετιας και δε θελει να δώσει τοσα λεφτα. Το ανοιξα μπας και βρω ακρη αλλα δεν μπουταρει καν ουτε δειχνει τπτ η οθονη. Οπτικα δεν βλεπω καποιο προβληματικο κομματι. Απτην αλλη σκεφτομαι μηπως καηκε ο επεξεργαστης. Πως μπορω να το διασταυρωσω για να μην αγοραζω τζαμπα καρτα γραφικων; και απο που μπορω να παρω μια;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εαν δεν μπουτάρει καθόλου τότε είναι κάτι σοβαρό , όταν λες το άνοιξες τι εννοείς ; Μπορείς για αρχή να βγάλεις - βάλεις τις μνήμες , να το ανοίξεις να δεις τι παίζει μέσα

http://www.irisvista.com/tech/laptops/Toshiba-Satellite-L505-L505D/remove-laptop-motherboard-1.htm

πάντως αφού η κάρτα γραφικών έχει χαλάσει , έπρεπε να παίρνει μπροστά το σύστημα τουλάχιστον , ο τεχνικός μάλλον δεν ξέρει τι λέει , αυτή έχει επάνω ATI Mobility Radeon™ HD 4570 ; :unsure:

Δημοσ.

Οταν παταω το κουμπι για να ανοιξει το λαπτοπ αναβει το πρασινο λαμπακι ενδειξης οτι λειτουργει μονο για 4 δευτερολεπτα και μετα σβηνει. Δεν ακουγεται ουτε φαινεται τπτ αλλο στην οθονη. Το εκανα βιδες το λαπτοπ ειναι ευκολο αλλα και παλι υποθετω θελω πολυμετρο να δω οτι δεν εχει καει τπτ

Δημοσ.

Άρα έχει ακόμα ζωή το φορητό , είδες αν το ανεμιστηράκι δουλεύει ;

A. Βγάλε μπρίζα από το ρεύμα

B. Βγάλε μπαταρία από το φορητό

Γ. Πάτα το κουμπί της έναρξης για 1 λεπτό συνεχώς

Δ. Μετά βάλε ό,τι έβγαλες και δες αν ανοίγει

Σε ρώτησα κάτι , γιατί δεν απαντάς ; :eek:

• Like 1
Δημοσ.

Α κατσε το ξαναβιδωσα δεν θυμαμαι ποια καρτα ειναι . θα κανω αυτο με το κουμπι και θα το ξαναξεβιδωσω να δω

Χαχαχαχχααχχαχχααχαχαα....δουλεψε με το κολπο σου ss3!!! Κατι λεει για bad bios αλλα το εκλεισα αμμεσως γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν εβαλα καλα παστα μη καψω τπτ τωρα!! Φιλε 1000 ευχαριστω που ασχοληθηκατε...βαζω παστα και ανοιγω να σας πω

Δημοσ.

Α κατσε το ξαναβιδωσα δεν θυμαμαι ποια καρτα ειναι . θα κανω αυτο με το κουμπι και θα το ξαναξεβιδωσω να δω

Χαχαχαχχααχχαχχααχαχαα....δουλεψε με το κολπο σου ss3!!! Κατι λεει για bad bios αλλα το εκλεισα αμμεσως γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν εβαλα καλα παστα μη καψω τπτ τωρα!! Φιλε 1000 ευχαριστω που ασχοληθηκατε...βαζω παστα και ανοιγω να σας πω

Τι μήνυμα σου έβγαλε ; Κάνε καλό καθαρισμό με ισοπροπυλική προπανόλη που θα βρεις στα φαρμακεία :eek:

http://www.adslgr.com/forum/threads/240678-%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%B3%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%A0%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1?p=2409912#post2409912

Δημοσ.

Παπαρια..εβαλα παστα ανοιξε κανονικα μπηκα στα bios εβαλα ωρες ημερομηνιες κτλ και μετα μαυρη οθόνη... Κανω ξανακανω το κολπακι τπτ. 4 δευτερολεπτα λαμπακι ουτε ανεμηστηρας ακουγετε ουτε τπτ

Δημοσ.

Μετα απο πολλες προσπαθειες το καλυτερο ηταν να ανοιξει μεχρι το σημαδι των windows και εκει κολλαει. Μπας και καηκε σκληρος η τπτ αλλο; πως να το τσεκαρω χωρις να εχω ανταλλακτικα;

Δημοσ.

Εβγαλα τον δισκο και παλι δεν ανοιγει εστω να πει οτι δεν βρεθηκε δίσκος

Οποτε δεν μπορω να μπουταρω καν απο dvd λινουξ

Δημοσ.

Οχι δεν εχω εύκαιρο. Αλλα εβαλα σκληρο απτο λαπτοπ μου και παλι τα ιδια. Αρα απλοκλειεται να φταιει ο σκληρος. Ειμαι πολυ κοντα στο να του ριξω μπουνιδι να κολλησουν τα κουμπια απτο πληκτρολογιο στο ταβανι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...