onty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ενας φιλος πηγε το χαλασμενο toshiba satellite l500 1qe λαπτοπ σε μαστορα και του ειπε οτι εκαψε καρτα γραφικων και θελει 120ε να το φτιαξει. Το λαπτοπ ειναι 5 ετιας και δε θελει να δώσει τοσα λεφτα. Το ανοιξα μπας και βρω ακρη αλλα δεν μπουταρει καν ουτε δειχνει τπτ η οθονη. Οπτικα δεν βλεπω καποιο προβληματικο κομματι. Απτην αλλη σκεφτομαι μηπως καηκε ο επεξεργαστης. Πως μπορω να το διασταυρωσω για να μην αγοραζω τζαμπα καρτα γραφικων; και απο που μπορω να παρω μια;
ss13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εαν δεν μπουτάρει καθόλου τότε είναι κάτι σοβαρό , όταν λες το άνοιξες τι εννοείς ; Μπορείς για αρχή να βγάλεις - βάλεις τις μνήμες , να το ανοίξεις να δεις τι παίζει μέσα http://www.irisvista.com/tech/laptops/Toshiba-Satellite-L505-L505D/remove-laptop-motherboard-1.htm πάντως αφού η κάρτα γραφικών έχει χαλάσει , έπρεπε να παίρνει μπροστά το σύστημα τουλάχιστον , ο τεχνικός μάλλον δεν ξέρει τι λέει , αυτή έχει επάνω ATI Mobility Radeon™ HD 4570 ;
onty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν παταω το κουμπι για να ανοιξει το λαπτοπ αναβει το πρασινο λαμπακι ενδειξης οτι λειτουργει μονο για 4 δευτερολεπτα και μετα σβηνει. Δεν ακουγεται ουτε φαινεται τπτ αλλο στην οθονη. Το εκανα βιδες το λαπτοπ ειναι ευκολο αλλα και παλι υποθετω θελω πολυμετρο να δω οτι δεν εχει καει τπτ
george1703 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε αυτό που είπε ο ss13 με τις ραμ 1
ss13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα έχει ακόμα ζωή το φορητό , είδες αν το ανεμιστηράκι δουλεύει ; A. Βγάλε μπρίζα από το ρεύμα B. Βγάλε μπαταρία από το φορητό Γ. Πάτα το κουμπί της έναρξης για 1 λεπτό συνεχώς Δ. Μετά βάλε ό,τι έβγαλες και δες αν ανοίγει Σε ρώτησα κάτι , γιατί δεν απαντάς ; 1
onty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Α κατσε το ξαναβιδωσα δεν θυμαμαι ποια καρτα ειναι . θα κανω αυτο με το κουμπι και θα το ξαναξεβιδωσω να δω Χαχαχαχχααχχαχχααχαχαα....δουλεψε με το κολπο σου ss3!!! Κατι λεει για bad bios αλλα το εκλεισα αμμεσως γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν εβαλα καλα παστα μη καψω τπτ τωρα!! Φιλε 1000 ευχαριστω που ασχοληθηκατε...βαζω παστα και ανοιγω να σας πω
ss13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Α κατσε το ξαναβιδωσα δεν θυμαμαι ποια καρτα ειναι . θα κανω αυτο με το κουμπι και θα το ξαναξεβιδωσω να δω Χαχαχαχχααχχαχχααχαχαα....δουλεψε με το κολπο σου ss3!!! Κατι λεει για bad bios αλλα το εκλεισα αμμεσως γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν εβαλα καλα παστα μη καψω τπτ τωρα!! Φιλε 1000 ευχαριστω που ασχοληθηκατε...βαζω παστα και ανοιγω να σας πω Τι μήνυμα σου έβγαλε ; Κάνε καλό καθαρισμό με ισοπροπυλική προπανόλη που θα βρεις στα φαρμακεία http://www.adslgr.com/forum/threads/240678-%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%B3%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%A0%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1?p=2409912#post2409912
onty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αρα εφαγε σκαλωμα και ηθελε bios reset;
ss13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αρα εφαγε σκαλωμα και ηθελε bios reset; Βγάλε μια φωτογραφία το μήνυμα που σου έβγαλε ή πες το
onty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Παπαρια..εβαλα παστα ανοιξε κανονικα μπηκα στα bios εβαλα ωρες ημερομηνιες κτλ και μετα μαυρη οθόνη... Κανω ξανακανω το κολπακι τπτ. 4 δευτερολεπτα λαμπακι ουτε ανεμηστηρας ακουγετε ουτε τπτ
onty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μετα απο πολλες προσπαθειες το καλυτερο ηταν να ανοιξει μεχρι το σημαδι των windows και εκει κολλαει. Μπας και καηκε σκληρος η τπτ αλλο; πως να το τσεκαρω χωρις να εχω ανταλλακτικα;
lakis a Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 βγαλε τον σκληρο δισκο και dokimase linux
onty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εβγαλα τον δισκο και παλι δεν ανοιγει εστω να πει οτι δεν βρεθηκε δίσκος Οποτε δεν μπορω να μπουταρω καν απο dvd λινουξ
onty Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι δεν εχω εύκαιρο. Αλλα εβαλα σκληρο απτο λαπτοπ μου και παλι τα ιδια. Αρα απλοκλειεται να φταιει ο σκληρος. Ειμαι πολυ κοντα στο να του ριξω μπουνιδι να κολλησουν τα κουμπια απτο πληκτρολογιο στο ταβανι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα