Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,έχω ένα σύστημα,και έχω μια περιέργεια για θερμοκρασίες,ο επεξεργαστής εχει aftermarket ψήκτρα τρέχει στους 60βαθμους ,με mtorrent chrome,και η κάρτα γραφικών στους 65βαθμους και το fan το έχω βάλει να τρέχει 100% γιατί stock είναι 30%,

Windows 7 32bit home premium

Msi 945p neo

intel pentium d 3.4ghz no o.c

3gb ram

asus 7600gt

350psu

Επεξ/σία από NickTheGamer95
Δημοσ.

από το speedfan τπτ δεν θα γίνει να ανεβάσω τις στροφές?,μπορεί να θέλει και παστα,για την κάρτα γραφικών καμιά ιδεα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η΄ φλεγονται ολα μαζι λογο θερμοκρασιας κουτιου η΄ η καρτα σου ειδικα θελει παστα η΄πεταμα.Για την cpu βαλε παστα για αρχη και κοιτα στο bios να μην ειναι σε quiet mode ο ανεμιστηρας της.Η΄βαλε τον σε quiet performance mode η΄κανε disabled ολα τα quiet και ξανα κοιτα τα temps

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.

Αυτές οι κάρτες από κάποια στιγμή και μετά με το πέρασμα των χρόνων γίνονταν ψηστήρια. Είχα την 7950 η οποία κάποια στιγμή ανέβαζε 60ρια και παρόλο την αλλαγή πάστας στο τέλος δεν άντεξε.

Offtopic: Το μηχάνημά σου είναι για απόσυρση. Δυνοπαθείς με αυτό. Με λιγα χρήματα παίρνεις καινούργιο και θα αναρωτιέσαι ότι τόσο καιρό ζούσες στα δέντρα.

Δημοσ.

Αυτές οι κάρτες από κάποια στιγμή και μετά με το πέρασμα των χρόνων γίνονταν ψηστήρια. Είχα την 7950 η οποία κάποια στιγμή ανέβαζε 60ρια και παρόλο την αλλαγή πάστας στο τέλος δεν άντεξε.

Offtopic: Το μηχάνημά σου είναι για απόσυρση. Δεινοπαθείς με αυτό. Με λιγα χρήματα παίρνεις καινούργιο και θα αναρωτιέσαι ότι τόσο καιρό ζούσες στα δέντρα.

δεν εχεις αδικο.... αλλα................... πρεπει να ρωταμε πρωτα ΑΝ μπορει να διαθεσει, ακομα και, αυτα τα "λιγα" χρηματα για να παρει νεο πισι...!!! 

κατα τα αλλα, ναι.    αλλαγη παστας για αρχη. εναν πολυ καλο καθαρισμο κουτιου, προσθηκη ανεμιστηρα/ων, και σε 2η φαση... βλεπουμε...!!!

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι τώρα πήρε το pc, συνεπώς η πάστα στον επεξεργαστή είναι νέα. Απλά η ψύκτρα δεν επαρκεί για 2 prescott cores.

Δημοσ.

δεν εχεις αδικο.... αλλα................... πρεπει να ρωταμε πρωτα ΑΝ μπορει να διαθεσει, ακομα και, αυτα τα "λιγα" χρηματα για να παρει νεο πισι...!!! 

κατα τα αλλα, ναι.    αλλαγη παστας για αρχη. εναν πολυ καλο καθαρισμο κουτιου, προσθηκη ανεμιστηρα/ων, και σε 2η φαση... βλεπουμε...!!!

Νομίζω ότι είναι προφανές ότι αν έχει χρήματα θα πάρει κάτι καινούργιο. Του έβαλα τη σκέψη γιατί πολλοί δεν παρακολουθούν την εξέλιξη της τεχνολογίας και θεωρούν ότι πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα για νέο υπολογιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς θα πάω σε αλλαγή πάστας,και δεύτερων ξέρω πόσο κάνει ένα καινούργιο σύστημα,άπλα λεφτά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν, το συγκεκριμένο το πήρα 50 ευρώ και να μια χαρά για broswing, άλλα αν κάνω build θα κάνω ενα για gaming ωστόσο παραμένω σε αυτό που εχω.

Επεξ/σία από NickTheGamer95

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...