nikos1965 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 ακούστε τώρα για να δείτε γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε ποτε μπροστά σαν χωρα ...ζω αμερικη και εχω κινητο απο την at@t samsung s7 edge εχω ασφάλεια που ειναι 9 δολάρια τον μηνα...καποια στιγμη μου επεσε και εσπασε το κινητο ...το ειπα στην εταιρεία ..και μου έστειλαν αλλο καινουργιο με κουτακι σφραγισμένο...μαζι μου έστειλαν ενα κουτι με τα στοιχεία που πρέπει να επιστρέψω το παλιό ..και είχαν μέσα εως και την ταινία για να κλείσω το κουτάκι !! όλα αυτά σε 3 μέρες ...οταν ελαβαν το σπασμενο...μου εστειλαν μήνυμα αν είμαι ευχαριστημενος απο την εξυπηρέτηση !! αυτά γίνονται εδω που εμεις οι πονηροί τους κοροϊδεύουμε για αμερικανάκια 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 σημαντικο μηνυμα για την βοηθεια του TS η οποιουδηποτε αλλου εδω μεσα...Οτι τι θες να δειξεις/πεις με αυτο?κατι που δεν ξερουμε? Τεσπα... Στο θεμα τωρα διαβαζεις το συμβολαιο σου,σε περιπτωση που δυσκολευεσαι βγαλτο εστω μια φωτο να το δουμε τι γραφει (σβησε τυχων στοιχεια σου) οσων αφορα το οτι τα εβαλες με ανθρωπους που προσπαθουν να σε βοηθησουν τι να πω...Το ευλογο χρονικο διαστημα ειναι 2 βδομαδες τοσο ειναι παντου και καμια φορα μπορει και 3!Το οτι αυτα που σ λεγε ηταν αληθειες κανεις δεν αντιλεγει και εσυ του απανταγες με αυτον τον τροπο επειδη απλα δεν σε βολευαν...Τι να πεις.Μην συνεχισεις ετσι γτ δεν νμζ να θελει κανεις να σε βοηθησει! 1
captain soulou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Γκουντ λακ κυρία Σουλού. καλώς το τρολ Ήμουνα σαφής σε ότι σου γράφω παρόλα αυτά αρχίσες πάλι τις ειρωνίες και τα υπόλοιπα. Να σου υπενθυμίσω απλά ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Καλή συνέχεια και καλή τύχη. Και γω σου υπενθυμίζω ότι υπόδειξη συμπεριφοράς δεν δέχομαι ειδικά όταν γράφεις ότι γράφεις και ξεκινας προσωπική επίθεση εσύ.ευτυχως εδώ είναι τα γραπτά μας να τα κρίνουν αλλοι ακούστε τώρα για να δείτε γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε ποτε μπροστά σαν χωρα ...ζω αμερικη και εχω κινητο απο την at@t samsung s7 edge εχω ασφάλεια που ειναι 9 δολάρια τον μηνα...καποια στιγμη μου επεσε και εσπασε το κινητο ...το ειπα στην εταιρεία ..και μου έστειλαν αλλο καινουργιο με κουτακι σφραγισμένο...μαζι μου έστειλαν ενα κουτι με τα στοιχεία που πρέπει να επιστρέψω το παλιό ..και είχαν μέσα εως και την ταινία για να κλείσω το κουτάκι !! όλα αυτά σε 3 μέρες ...οταν ελαβαν το σπασμενο...μου εστειλαν μήνυμα αν είμαι ευχαριστημενος απο την εξυπηρέτηση !! αυτά γίνονται εδω που εμεις οι πονηροί τους κοροϊδεύουμε για αμερικανάκια Αυτήν την διαδικασία την έχω συναντήσει μόνο με λάπτοπ sony vaio
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Και που λετε συνεχιζετε το θεμα κανονικα, χωρις offtopic, χωρις προσωπικους χαρακτηρισμους, χωρις εντασεις και κυριως χωρις να δημιουργειτε κοντρες απο το πουθενα. Forum ειναι, chill out.
panos- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 καλώς το τρολ Χίλια συγνώμη μόλις παρατήρησα ότι είστε άνδρας. Σου έχουμε απαντήσει αλλά μάλλον δεν λες να το καταλάβεις. 1
captain soulou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 οκ panos- εχω καταλαβει μην ανησυχεις! αλλα το χιουμορ και την κακεντρεχια τα ξεχωριζει μια αποσταση ισως και λεπτη γραμμη δεν μιλαω αποκλειστικα για σενα , γενικα μιλαω... κοιταμε να γραψουμε κατι και να βοηθησουμε καποιον δεκτο για αυτο και θελησα να γραψω την ιστορια μου που με ταλαιπωρει οχι ομως να υποστιριξουμε τις αποψεις μας το να την ''λεμε'' η να κανουμε ''χιουμορ'' . Αλλο η πλακιτσα και αλλο ο γραπτος λογος που ευκολο ειναι το παρεξηγεισει καποιος! Τωρα οποιος δεν θελει να κατανοησει οτι λεω μπορει να το δει απο την αρχη εκει οι ''δυσνοητες'' απαντησεις μου και οχι οι πετσοκομενες απο καποιοιυς για να περασουν τα δικα τους μνμτα φαινονται ανετα! περα απο ολα αυτα... ευχαριστω ολους οσους θελησαν να μου μου γραψουν την τεκμηριωμενη τους αποψη! και το εννοω!
ziaba Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ακούστε τώρα για να δείτε γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε ποτε μπροστά σαν χωρα ...ζω αμερικη και εχω κινητο απο την at@t samsung s7 edge εχω ασφάλεια που ειναι 9 δολάρια τον μηνα...καποια στιγμη μου επεσε και εσπασε το κινητο ...το ειπα στην εταιρεία ..και μου έστειλαν αλλο καινουργιο με κουτακι σφραγισμένο...μαζι μου έστειλαν ενα κουτι με τα στοιχεία που πρέπει να επιστρέψω το παλιό ..και είχαν μέσα εως και την ταινία για να κλείσω το κουτάκι !! όλα αυτά σε 3 μέρες ...οταν ελαβαν το σπασμενο...μου εστειλαν μήνυμα αν είμαι ευχαριστημενος απο την εξυπηρέτηση !! αυτά γίνονται εδω που εμεις οι πονηροί τους κοροϊδεύουμε για αμερικανάκια 9 δολάρια το μήνα πληρώνουμε ασφάλειά αυτοκίνητου στην Ελλάδα
AlienTechGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 9 δολάρια το μήνα πληρώνουμε ασφάλειά αυτοκίνητου στην ΕλλάδαΥπάρχει ασφάλεια αυτοκινήτου με ~75-80 ευρώ, στην Ελλάδα;
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Guys. Μπλα Μπλα section. Use it.
ziaba Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει ασφάλεια αυτοκινήτου με ~75-80 ευρώ, στην Ελλάδα; http://insurancemarket.gr/?t_id=gdcpc&gclid=Cj0KEQjw0_O-BRCfjsCw25CYzYoBEiQAqO9BDLNqkwYU0kqG91IjR78N0rkQ5nqMssKKqc517JRLc6EaAiGr8P8HAQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις