Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα pc που ξαφνικα μου κρασαρε ο amd driver. Τελικά ηταν η κάρτα. Έχει πανω του 2 dimmακια των 1gb. Ήθελα να τα τεσταρω με το hci memtest. Βάζω την μια, μου φριζαρε το pc μετα απο κάποια %. Αλλες φορες στα 78 αλλες στα 10 αλλες στα 30%. Άντε λέω τα φτυσε η ram. Βάζω την αλλη, ακριβώς τα ίδια σκηνικά . επίσης τις δοκίμασε και στα 2 slot. Δεν είναι λίγο υπερβολικό να έχουν κ οι 2 πρόβλημα; παράξενο μου φαίνεται.

Μαρκα μνημών δεν την γνωρίζω, έχει ενα Μ για logo. Επεξεργαστής e4500. Αναβαθμισμενο bios. Καθαρά windows. Σκληρός ελεγμεννος. Τροφοδοτικό πρόσφατα καινούργιο. Μητρική foxconn με ολους τους πυκνωτές οκ.

Update. Μόλις τωρα έβαλα το memtest86. Όχι το +. Κόλλησε μετα απο τα 11 λεπτα. Δεν μετράει χρονο

Και αλλη ενημέρωση. Μόλις έβαλα δική μου ram λειτουργικοτατη και κόλλησε και με αυτή στο 0.7%. Πείτε μου οτι έχει θέμα η μητρική!

Δημοσ.

Λοιπον. Παρατήρησα το εξης. Έβαλα επανω τροφοδοτικό δικο μου. Το memtest δεν έχει κολλήσει εδώ και ωρα με καμια απο τις ram. Να σημειωσω οτι φριζαρε και το pc γενικά. Το τροφοδοτικό είναι ενα powertech 450w. Ξέρω. Κινεζικό. Μουφα. Αλλά καινούργιο τροφοδοτικό ελαττωματικό; να το πάω πίσω; ούτε ενα μήνα δεν υο έχω.

Δημοσ.

Αν με το δικό σου τροφοδοτικό το pc δουλεύει καλά και με το προηγούμενο κόλλαγε, φταίει το τροφοδοτικό.

Ίσως να μην είναι ελαττωματικό άλλα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στην ζήτηση του μηχανήματος σου σε ρεύμα δηλαδή να αποδίδει λιγότερο από τα 450watt που γράφει. 

Με λίγο ψάξιμο δεν βρήκα και τα καλύτερα λόγια για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό , θα σου πρότεινα να το αλλάξεις με κάτι πιο ποιοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Κουμπωσα αυτο το τροφοδοτικο σε αλλο pc και εκανα ακριβως τα ιδια τεστ με τις μνημες. Αλλες μνημες ομως. Ολα ρολοι. Επισης εβαλα τις μνημες σε αλλο μηχανημα και τα περασαν τα test.

Δημοσ.

Καλημερα. Ξαναπερασα το τροφοδοτικο σε αυτο το pc. Δεν μου εχει κανει κατι προς το παρον. Πηγα να κανω memtest την μνημη και δεν κολλησε, οπως κολλησε στην αρχη. Σαν να φτιαχτηκε δηλαδη επειδη το εβγαλα και το ξαναεβαλα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει, αλλά μου χε τύχει να κολλάει το memtest από ασυμβατότητα ram-mobo.

ευχαριστω για την βοηθεια, αλλα δεν νομιζω. Οι μνημες που εχει ειναι απο την αρχη. Ειναι packard bell δεν ειναι custom. Δεν εχω βαλει εγω δικες μου δηλαδη να πεις οτι θα κανει ασυμβατοτητα.

Μολις τωρα εβαλα επανω μια nvidia καρτα σε καλη κατασταση και μου κρασαρε μια φορα ο driver κατω δεξια. Ενω τους εβγαλα ολους τους προηγoυμενους με το DDU.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...